2074
  • sweech
    nekem magyar tanárom ilyen, irodalom nyelvtan mindíg 4-5 volt, most félévkor irodalom 3 nyelvtan 2. múlt évben jött egy általános iskolából mert a fasza magyartanárunk igazgatóhelyettes lett és nem tudott már vállalni minket >.<
  • Czdano
    sztem igen ;(
  • Csabesz6
    5.től lett 1 "karaj" matektanárom...azota nemm megy...pedig elötte marhajol nyomtam-.-...most ezt szivom a gimiben,,,
  • donoki
    ma néztem ki a fejemből az órán.
  • kas123
    suliba politizálni?! loál :D
    Férfi 50-60 éves az osztfőd? :D
  • Barney Tech
    angol:semmi különös
    irodalom:kakaptuk a dolgozatot 2-es lett 3,4-re számitottam
    nyelvtan:néztem kifele a fejemből, és szomszédommal dumáltam
    matek:irtunk ,és keményen rágoztem
    biosz:irtunk ,puska volt
    osztályfőnöki:politizáltunk
  • hunbasser
    gecc,ugyanez :D

világéletemben 5-ös voltam,10 évesen megyei 8. lettem matekversenyen,utána rosszabbnál rosszabb matektanárok lettek.ha rendesen figyelnék,meg tanulnék itthon,lehetnék 4-es
  • j4n3k
    3as körül van az átlagom, jobb mint a bukás :)
  • nyamiag #265
    egyébként félévkor 2 db 2-esen és 2 db 3-asom lett,többi 4-5,szal nem vagyok olyan rossz tanuló,érettségi tantárgyak közül egyedül a matek nem megy,abból hármas vagyok.

kb nálam is így van :o (mondjuk a matekból simán lennék ötös is akár, csakhát a matektanárnő :cx)
  • bardocz
    nem,ezt hiszik a felnőttek amit te írtál
  • daxan
    az lehet, de van aki meg tudja tanulni az anyagot otthon is... de amit én leírtam az igaz...
  • leipsig
    csak az a baj hogy ezeknek a fele sem igaz.... azt hiszik az emberek ha valaki laza és nemfigyel órán azzal kemény.
  • hunbasser
    fizika:kísérleteket mutatott be a tanár,jobbra számítottam,inkább csak néztem ki a fejemből
    biosz:kikaptuk a dogát,4-es lett (H) meg közben a bőrről tanultunk és ettem,mert ez a tanár rendes,és nem szól érte,ez az egyetlen óra,ahol sapkában ülök -.-
    spanyol:Profesor David voltam,kihívott a táblához,h írjam fel a pörkölt receptjét spanyolul :A_SD?_AF?ASG mert most ilyen spanyol kajákról,meg ilyesmikről tanulunk,és fejébe vette,h akkor írjuk le a pöri receptjét.
    gyorsan elment az óra
    angol:másik csoporttal néztük a tróját angolul megint,és nem zenét hallgattam,meg lestem ki a fejemből,hanem néztem,pedig már vagy 5x láttam ezt a filmet.
    irodalom:bánk bánt olvastam,elvileg mára kellett,de holnap kéri számon,és szembesülnöm kellett azzal a ténnyel,h csak én olvastam el :DD
    mert még a végét nem olvastam el tegnap este,az óra amúgy is unalmas volt
    matek:helyettesítő tanár jött be,jegyzeteltem,semmi extra nem volt
    tesin meg ping-pongoztam meg kosaraztam,pedig mentünk volna focizni,ha nem esett volna az eső :\

egyébként általában figyelni szoktam,csak az olyan órákon szoktam beszélgetni/rajzolni/lesni ki a fejemből,amelyek nem érdekelnek.pl ilyen a rajz,a kémia és még pár tantárgy.ezekből úgy sem érettségizek,év végén meg átmegyek egy kettessel azt viszlát.pl kémiából.egyébként félévkor 2 db 2-esen és 2 db 3-asom lett,többi 4-5,szal nem vagyok olyan rossz tanuló,érettségi tantárgyak közül egyedül a matek nem megy,abból hármas vagyok.
  • stp4trick
    vajon miért hallok ki maró gúnyt a szavaidból?
  • daxan
    1. Német: röhögtem a tanáron meg a többin...(nem értettem miről magyaráznak, valami macskáról volt szó vagy mi..)
    2. Földrajz: Hát untam magam (magyarország ipara vagy mi..)
    3. OF: műsort próbáltunk farsangra :S
    4. Matek: figyeltem és röhögtem a tanáron mert azt mondjuk rá, hogy terhes( hozzáteszem, hogy férfi a tanár...)
    5. Irodalom: dolgozat valakinek az életrajzából...3 sort írtam és röhögtem :S
  • Szeszmester
    Hú, srácok, milyen lazák vagytok és mennyi minden történik veletek! Tanuljatok, wazze, a Tesco eladók nem hallgathatnak közben zenét...
  • kas123
    hanyas tanuló vagy? =)
  • j4n3k
    Tavaly megbuktam, és most megint 9.es vagyok. De már rájöttem, hogy hasznos a tanulás, és már meg is látszik a jegyeimen
  • j4n3k
    Én nem buktam, mert én szoktam tanulni :)
  • bardocz
    én nem is egyet
  • Kanál
    egyszer régen én is írtam 4-es törit O.o
  • zsolesz92
    Énb meg csak jövő hétfőn meek suliba me beteg vok :P
    (4es lett a törim amit egyszerrégen irtam)
  • xy21
    1.Ofő-zenét hallgattam
    2.Német-TZ-t írtam:( ami sz@rul sikerült
    3.angol-zenét hallgattam
    4.töri-kikaptam a dogát ami 2-es lett
    5.Matek-Zenét hallgattam
    6.Fizika-Dogát írtam
  • maffioso
    kössz:D
  • Goth
    nálunk az osztály, de talán az iskola 80%-a ezt írná. Szal -.-
  • Goth
    fizika szaktanári, pedig csak kártyáztunk, mint általában :0
  • Goth
    ügyes vagy.
  • Mike
    majdnem ezt kérdeztem én is :D
  • Mike
    te miért 16?
  • leipsig
    carbonarat
  • ScarY MAN
    hümm...Te is buktal?
  • j4n3k
    Amúgy tiszta gáz az osztályom, tele kis dedós taknyos kisgyerekekkel(14-15évesek, én 16 ^^) És köpködik egymást, verik a "faszukat" órán, beledobálják egymást a kukába, a tanárnak ugatnak, köpködik, nemtanulnak(szinte mindenki megbukott félévkor). De szerencsére most ki lesz rúgva pár kis hülyegyerek. Haverokkal már várjuk, mert nem győzzük verni őket...
  • j4n3k
    0. tesi | csocsóztunk, mert voltunk páran akik most fel vannak mentve, nekem a vállam van eltörve, havernak az egyik ujja, a masiknak meg megrándult valamilye, de volt felmentésünk :)
    1. tesi | szintén
    2. Angol | Helyettesítés, dumálás
    3. Angol | felmentünk a számtech terembe, és neteztünk
    4. Töri | Helyettesítés, dumálás
    5. Mérések | Kikaptuk a tz-t, csak nekem meg még 1-2 gyereknek lett 2es, a többinek 1-es.
    6. Rajz | Rajzoltunk, közben lehetett dumálni, meg enni.
    7. informatika | Neteztünk, de előtte le kellett gépelni valami szöveget.
  • ScarY MAN
    Abbol pont 3as na :D
  • 12346
    a magyar gondolom neked sem az erősséged^^
  • zoli122
    1. Kémia TZ 3-as lessz kb.
    2. Ének TZ (leszarom)
    3. Biologia hülyéskettem (kövi óra TZ)
    4. Matek figyeletem mert olyan a tanár... (egyből üvöltözik)
    5. Töri TZ (puska)
    6. Tesi ellógtam

én olyan 3-4-es tanuló vok
  • Bandee1987
    Első 3 óra. Rendszerinfo1 (Linux): 2 órán keresztül tanárnőt hallgattuk, apache webserverről és a konfigjáról beszélt. (Aztán 1 óra gyak meg döglés)
    4. óra: Angol: feladatok megoldása, döglés
    5. óra: Tesi, floorball
    6. óra: Oprendszerek elmélet: Mittomén már miről volt szó :)
    7. óra: Adatbázis elmélet: sql-t folytattuk
  • Czdano
    nálunk mostis igyvan =D
  • Mike
    mivel egy suliba jár(t)unk, hát igen
  • vmvr
    1.Kémia: próbáltam megérteni a dolgokat, több kevesebb sikerrel-.-, padtársammal dumáltam
    2.Tesi: nem volt tanár, és helyettesítés sem volt sajna:(
    3.Számtech:doga volt
    4.Angol:voltam
    5.-6.: rajz volt, és jól elvoltam, mert lófaszt sem csináltam