Telefonos segítség...
  • zoliii
    Szia! Én ezt találtam:

SMS írás közben a beírható karakterek és az elküldendő üzenetek valós mennyisége
    folyamatosan figyelemmel kísérhető a kijelző alsó sávjában.
    „Ékezet nélküli” karakter támogatás esetén az SMS üzenetekben nem lehetséges a hosszú ékezetes
    karakterek bevitele. Ekkor az egy SMS-ben elküldhető karakterek száma maximum 160.
    „Ékezetes” karakter támogatás esetén az SMS üzenetekben a magyar hosszú ékezetes karakterek is
    használhatók, és azok elküldésre is kerülnek. Ekkor egy SMS-ben maximum 70 karakter küldhető el.
    „Automatikus” beállítás esetén, amíg be nem írjuk az első ékezetes karaktert, a készülék az
    SMS-t „Ékezet nélküli”-ként kezeli. Amint beírjuk a küldendő üzenetbe az első ékezetes
    karaktert, a készülék az egész üzenetet átkódolja az „Ékezetes” üzemmódnak megfelelőre, amit a
    kijelző felső szélén látható karakter és üzenet számlálók átállása (a max.70 karakter/SMS
    üzemmódra) jelez.
    Több SMS összefűzése esetén az üzenetenként beírható karakterek maximális száma kevesebb.

Nekem is volt D900-as telóm, de én 3 hónap után eladtam, mert hülye menürendszere van a Samsung telóknak, és javas dolgokat is nehéz rátenni! :D Nokia, Sony Ericsson vált be nálam idáig! :DSMS beállítás