prostreet
  • Silent Knight
    hát egészségetekre, én vártam mint a messiást, de rájöttem, hogy fölösleges volt, van nekem jókis messiásom (Dark Messiah Colector's Edition). korábbi utálatomból kilábalva megszerettem a crysis-t is, és egykis cod 4 aztán jólvan. máecsak a timeshift-et várom, most valahogy a ps-nek köszönhetően kiábrándultam az "arcade" autós gámákból. az ötlet nem rossz alapból, csak a zenék eléggé tüc-tüc jellegűek (van pár jobb szám is az igaz), de az irnyítás és a pénzes módszer. viszont végre valóravált valami amit rég nem értettem. minden alaktrész elérhető végre, nem sorban kapod meg ahogy van pénzed (ha lenne persze, mert kávéskanállal mérik persze) úgy veszed meg. de sajnos valahogy az egész olyan kaotikus, átláthatatlan, nekem személy szerint nem jött be.ennyi. ha nektek tetszik, élvezzétek, én más után nézek..., majd nekiesek újra, ha végre kiadják a trainereket (majd dec közepe...), addig elleszek mással, nyugodtan csíterezz le. unom a játékot és csak a végére vagyok kíváncsi, meg az evo IX-re és lancerre :D