prostreet
  • steweee
    #14448
    kis segítség kellene, még csak most jáccok először eme remek játékkal.

    hogyan lehet autót venni ? vagyis egyet vettem már, egy subaru imprezát sprintre, meg van egy nissanom amivel kezdek és egy chrisler cobaltom amit nyertem a második szériában.

    de nem világos hogy a karriertérképen hol és mikor jelenik meg a kereskedő. garázsból nem tudok venni csak fejleszteni meg iylenek.

    miért nem lehet a honda civicet is megnyerni az első komoly szériában ahol a cobaltot is ? hiába nyerem meg 2x, akkor sem ad már új kocsit.ez direkt van így ?

    elég jól feltuningoltam egyénileg a kocsikat, meg rájötem hogy a nyert alkatrészek is beépíthetőek egyből garázsban. azért vki adhatna tippet hogy mégis mit hogyan érdemes, melyik kocsitípus melyik versenyre a legalkalmasabb, vagy bármelyik jó bármire megfelelő tuninggal ?

    és végül a tervrajzos dolgot nem értem. egy autót többféleképpen is fel lehet készíteni a versenyre ha van elég alkatrészem ? tehát ugyanazon autóhoz ha többféle tervrajzot csinálok, akkor elég betölteni őket, és úgy veszi minthta átszereltem volna másik versenytípushoz a meglévő alkatrészekkel ?