Ariakus#13386
Hát én úgy vagyok ezzezl a Pro Street-el hogy sokkal jobb mint a Carbon meg a Most Wanted, de a császárt (Underground 2) nem veri. Hogy miért is jó ez a játék? :rengeteg jó autó, nagyon jó felnik (végre e régi amcsi izomautókhra is lehet oldschool-szerű felnit tenni, nem csak azokat a "postakocsiküllőket"), nagyon jó zenék vannak benne, teljesen illik a játékhoz.
Továbbá végre van értelme a tuningolsának is, meg hogy egy kicsit megpiszkálja az ember a különböző alkatrészeket. Egész jók a versenymódok is, különösen a Sector Shootout, Drag, Drift. Ami viszont mocskos aljasul borzalmas lett az a Speed Challenge része a játéknak. Iszonyatosan el van cseszve a sebességérzet. Olyan az autó mintha át akarna lépni az időkontinumon, rázkódik a képernyő mint az állat, már csak a hangrobbanást vártam mikor 400 körül repesztettem. El van túlozva, nem is kicsit. Emiatt az autót is sokkal nehezebb irányítani és egy kb 4 perces hosszú sprintet végigmenni King fokozaton baki nélkül nagyon nehéz.
De összességében azért a Speed Challenge-t leszámítva egy egész korrekt játék lett. Olyan 85%-ot adnék rá.