Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvas egy kicsit vissza elég sokszor és hosszasan volt téma a kétkerekezés, de az alpok kb. ennyi. Motor tuning maxra 3/4 - Nyomaték növelése - Hátsó gumik szélesítése elsõk vékonyítása - Hasmagasság legalacsonyabra állítása. HA nem segít akkor tényleg olvas vissza mert lejebb sok autóra vannak pontosabb adatok a kétkerekezésre.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Szia! probálj új drivert felrakni a kormányhoz, ha nem segít akkor a kormány tulajdonságaiban /START/VEZÉRLÕPULT/JÁTÉKVEZÉRLÕK/ kormány kivlasz /TULAJDONSÁGOK-ra klikkelve a beállításoknál kapcsold ki a forcefeedback opciót. Így nem lesz vibrációd meg de legalább tudod használni és nem fog önnáló életet élni. Vagy a kormányon is szokott lenni egy kapcsoló VIBRATION/FORCEFEED. azt kapcsold ki.
Más megoldás sajna nincs az XP sajnos nem minden kormányt tud tökéletesen kezelni. Esetled Driver csere és az SP2 segíthet.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Hali!
valaki tudna segíteni, hogy kétkerekzésnél mit kell csinálni hogy 150m -nél többet is lehessen menni?
mire figyeljek? a váltásra vagy hogy a kocsi eleje mikor akar földetérni vagy mire?
elõre is köszi

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

Hali!
Ha kormánnyal inditom mindig elkezd lefele váltogatni a menüpontok között... elöszõr még amikor újraindítottam a játékot, akkor megoldódott, mondjuk forcefeedback akkor nem volt ha nekimentem valakinek... de müködött és nem váltogatott menüben!
Mostmár újraindítotam 4x 5x próbálgattam, hogy utólag dugom be stb. de nemtom megcsinálni...
Ez valamilyen crack-bug? Vagy verzióhiba? (Vagy szenvednem kell vele és rájönni jó esetben) ??!

tehát nekem már régota fent van meg is van krekkelve akkor igy nemtom mergoldani ugye? ha jol értelmeztem
értem köszi!
kaposi1
Szia!

Ez van fent nekem a k800i-n.
Tökéletesen müxik.<#integet2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

#13031 hozzászólásban olvashatod a választ, ezen az oldalon.

Vagyis töröld le, telepítsd újra, rögtön rá a patch,
csak akkor lesz jó.

A banner a topik legtetején van! Ott kell villognia egy olyan felíratnak, hogy OFF/SPAM/WAREZ TOPIK ITT. Na ha arra ráklikkelsz akkor jutsz a kérdésednek megfelelõ topikba/forumba.

hátt én itt nem találtam benne a faq ot elolvastam és másho lseholse léci segits
akkor elöször is bocsi
jah bocs kiüti a szemem😄XD
köszike megnézem de hol van a bannER?
buko01 a bannerban a villogó feliratra klikkelve biztos találsz választ a kérdésedre!

CSáó! na szal segitsetek léccike!

megvan a prostreet
nem eredeti
felmerjem e rakni az 1.1 patchet?? vagy csak szedjem le az 1.1 cracket?? és azok az uj kocsik müködni fognak e ? <#lookaround><#wilting>
Az irányítással kapcsolatban küldtem emailt az EA-nek. Kiváncsi leszek a válaszra!

Külföldi oldalakon is olvasgattam és ott is írtak az irányitás megváltozásáról. De sajna nem vagyok valami jó angolból meg a németbõl így arra nem jöttem rá mi okozza a problémát vagy hogy hogyan lehet ezt megoldani. Nekem teljesen érzéketlen lett a kormányom, szinte teljesen ki kell fordíani ahoz hogy az autó reagáljon. Nem tudom miért nem lehetett valami hasonló beállítást berakni mint a Test Drive Unlimited-ben. Föleg már csak azért is mert annyira nagyra van az EA a realisztikus irányitásával a játékban. Hát ez minden csak nem realisztikus, inkább trabantos.

Ezt az autót is elkészíthetné valaki a játékhoz...

Mazda cikk itt.
Nekem is haza csapta a patch a kormánnyal való irányitást,nem lehet gyorsulni,mert a falon kötök ki az autoval,
Ryder7
Aki tud 1 ProStreet mobil verzió linket az irjon! Fontos lenne!

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

broman191
Nem kifejezetten fiktív pontok azok, simán meg lehet dönteni, és a lényeg nem a fullos autón van. Gumikat le lvl1-re. 8 pályarekord meg drag esetben hamar meglesz, csak vásárolj egy Chevelle SS-t/Charger.t.😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Hát, aki kinurát és az õ fasza kis fiktív pontszámait nem tudom lenyomni. Fullos rxhetessel nyomom, és a második pályán nem tudom több pontot csinálni, mint õ. Már nagyon elegem van.

A drag királlyal meg valami gond van, mert zárva van az egész és azí írja, még nyolc pályarekordot kell megdöntenem, hogy kinyissam. Más végigjátszottam az összes versenyt, tényleg azt hiszik a készítõk hogy nekiállok õket újrból végigvinni?

Ok ezt köszi! Ezt én is tudtam, csakhogy amióta felraktam a javítást azóta elcseszõdött az irányítás és nem tudom normálisan használni a kormányomat. Arra lennék igazából kiváncsi, hogy az irányitásba változtat-e valamit és ha igen mit és melyik az a fájl.

Diodi
- LAN játék, 2 vagy több számítógép összekapcsolásával lehet játszani internet kapcsolat nélkül is, vagy interneten, 2 - 8 játékos játszhat
- 2-2 új pálya
- 2 új autó (Plymouth Road Runner, Seat Leon Cupra)

- 14 új autó egy nem hivatalos, rajongók által készített programmal,
amelyet innen leszedhetsz.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Meg tudná valaki mondani, hogy a 1.1 pontosan miket is változtat ill. miket javít ki a játékban?

broman191
Nézz szét jobban, csak az adott kategória rakordjai számítanak.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Köszi Cobra és persze neked is PS<#idiota> Megoldódott a probléma...

hello
na elakadtam😄
tudom,h hülyén hangzik,de levertem 4királyt, már csak a sprint lenne hátra, de az a részleg le van zárva,h a "rekordok megdöntése csak 8/10"
ez a pályarekordra gondol? mert akkor hülye,mert minden versenynap van vagy 4 rekordom.amúgy minden versenyt lenyomtam, tehát nem csak gyõztem.

broman191
Plz off topik<#idiota>

Yoda001
van,a boltba

http://9gag.com/gag/5135249

A gépem elég neki, mert már egyszer fent volt a game, csak a patch haza vágta. Egyébként van egy asus SLI alaplap AMD 4800+ (dual core) 2Gb ram meg egy ATI HD2400 Sapphire 256Mb, szóval ezzel nincs gond... A driverek rendben vannak... Ezt a Punkbustert megnézem. Nincs esetleg valami tuti mûködõ verzió??

Cobra.
Rendszerkövetelményeket elolvastad? Ha elég hozzá a géped, akkor esetleg próbálhatsz drivereket frissíteni, illetve ha vlaami idióta codec pack van a gépeden, akkor az is okozhat gondokat. Még talán a Punkbuster okozhatja ezt, amikor csak a fekete képernyõ jön be, akkor nyomj Alt+Tab-ot és nézd meg, hogy fut-e rendesen (lesz egy dos box).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem... Le van töltve a pro street (valami Reloaded verzió), de nem akar mûködni... Csak fekete képernyõ van indításnál. Próbáltam kb 5 féle .exe-t, 1.1Patch is megvolt, és semmi. Nincs valami tippetek mit tegyek?? Elõre is köszi

2kerekezésre nissan silviát.

Cobra.
Azat meg tudom most már mondani mit nem szabad venni 😊
Viper katasztrófa minden kategóriában.
Drag-re a Supra az egyik legjobb, bár kétkerekezésre nem a legjobb, idáig 300m a rekordom vele.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

broman191
Chevelle SS/Charger/esetleg új GTO

fook
Kétkerekezésre / Drag-ra milyen kocsit érdemes venni?

broman191
3/4-es szintû cuccok és minden csúszka jobbra.

Tehát a motornál minden csúszkát tökig vigyek ki jobbra? Vagy úgy értetted hogy vegyek vele hármasszintû motort?
Mondjuk az alap hogy mindenbõl hármasszintût tesz bele az ember.

Synit HUN
Miért törölték?
Nesz!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sziasztok!Felraktam a 1.1patch-et leszedtem a miniimage-t erre mikor indítanám a játékot hibaüzenettel kidob (Vista) valaki help!

Valaki el tudná küldeni az 1.1-es verzióju cracket azt amelyikbe müködnek a kódok, mert a gamecopyworld-ról törölték!

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

Diodi
Magyarítás, játékhelyzetek, trainer

itt van

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Legend Killer
broman191 a választ nagyon thanks priviben!<#wave>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
<#wave>

OST-t leszeretném tölteni.
Linket tudna vki adni?
Néztem már pár helyen.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Sziasztok! Miért van az hogy amióta felraktam a javítást egyszerûen irányíthatalanok az autóim? Logitech kormánnyal játszom és a javítás óta nem tudom normálisan irányítani a kocsikat. A játékban meg nem találtam beállítást a kormányra így annak érzékenységén nem tudok állítani. Most olyan a játék mintha trabantokat vezetnék.

broman191
Motorikusan tegyél mindent fullra, váltónál minden csúszkánál egy pöccentést jobbra, aztán az utolsó fokozatot a legmagasabbra. Ha így sem megy az autó 400at nitróval sem, akkor van gond=)

Feltettem.így már el sem indul a játék.Csak 1.1-est találtam.A játék pedig 1.0-ás
Hát ez az! Metrikuson van, és így 330. Nem angolszász.

hol találom?