14488
-
Ariakus #13386 Hát én úgy vagyok ezzezl a Pro Street-el hogy sokkal jobb mint a Carbon meg a Most Wanted, de a császárt (Underground 2) nem veri. Hogy miért is jó ez a játék? :rengeteg jó autó, nagyon jó felnik (végre e régi amcsi izomautókhra is lehet oldschool-szerű felnit tenni, nem csak azokat a "postakocsiküllőket"), nagyon jó zenék vannak benne, teljesen illik a játékhoz.
Továbbá végre van értelme a tuningolsának is, meg hogy egy kicsit megpiszkálja az ember a különböző alkatrészeket. Egész jók a versenymódok is, különösen a Sector Shootout, Drag, Drift. Ami viszont mocskos aljasul borzalmas lett az a Speed Challenge része a játéknak. Iszonyatosan el van cseszve a sebességérzet. Olyan az autó mintha át akarna lépni az időkontinumon, rázkódik a képernyő mint az állat, már csak a hangrobbanást vártam mikor 400 körül repesztettem. El van túlozva, nem is kicsit. Emiatt az autót is sokkal nehezebb irányítani és egy kb 4 perces hosszú sprintet végigmenni King fokozaton baki nélkül nagyon nehéz.
De összességében azért a Speed Challenge-t leszámítva egy egész korrekt játék lett. Olyan 85%-ot adnék rá. -
"Hajsza (Grip Race) :
Ajánlott autó: Mitsubishi Eclipse (már a legelején megvehető), vagy Lancer Evolution (a leszámolások királyának autója is ilyen), Lamborghini Murciélago LP640 nagyon jó, esetleg Ford GT (jól gyorsul és nagy sebességre képes), de a legjobb a svéd Koenigsegg CCX (csak a 16 új autós fájl bemásolása után használható"
Nah ez itt baromság. Porsche 911 Turboval csak a Koenigsegg-et nem nyomom le ezek közül de az kb 6x annyiba kerül. És ha már szupersportkocsikról van szó a McLaren F1 iszonyatosan elver mindent!
"Gyorsulási verseny (Drag) :
Ajánlott autó: Shelby GT500 (ezzel 12-13 ezer pont kapható), vagy Pagani Zonda F (ezzel lehet a legjobb időt menni)"
Az újjabbik GTO-val 6.52-t mentem 1/4 mérföldön. Szintén nem kéne kihagyni. Bár pontra nem tudom mennyi, de biztos elég :)
A többibe nem szólok bele. -
Tiati #13384 patch
Az okosabbak kezdenek ráébredni, hogy manapság Európa a
legjelentősebb piac...
Európai Unió - 500 millió ember
USA - 300 millió
Japán - 120 millió -
ajánlott kocsik -
HI!
Miben jobb a Pro Street a Carbonnál?(Grafikát leszámítva)
Mert azt viszont tudom,hogy miben nem.
A Pro Street-ben nincs szabad autózás.
Tehát story módban egyből megy a verseny. -
SzocsA #13381 az 1.7 es celeron procimnak csak 58%ra terheli le! -
SzocsA #13380 a 2es javítópachel mi újság van? kb 200 MB most ez kamu vagy mi? -
Dave0092 #13379 jah emg proci, mert a 6000+ es amd-mnek mind a 2 magját 100% osan lehuzza game közbe... -
Pro Street inkább RAM igényes.1,5GB al már elvan. -
talán. XD
Komolyan nem... -
SzocsA #13376 lükvercben nem lehet? -
Bár a mai világban már ez is megtörténhet... -
SzocsA #13374 hm ja
-
Az elsőkerekeseket kivéve... -
ugyan milyen sebességnél? -
theodor #13371 dehonnem sokkal reálisab sokkalde sokkal -
SzocsA #13370 hát szerintetek miért olcsobbak a pcs játékok! mint akármelyik konzolra !
jó egyrész bent van az is hogy nem kell fejleszteni állandóan igy ezt a pénzkiesést is kompenzálják de -
SzocsA #13369 minden kocsival lehet kétkerekezni csak meg kell találni a megfelelő beállítást!
de az izom autokkal jobban lehet kétkerekezni! -
Szabi1991 #13368 hát az se szimulátorosabb a prósztrítnél.. -
theodor #13367 de a cmr dirtben már legalább a földön jár -
Szabi1991 #13366 pont hogy tdu ban lebeg a kocsi(egy kis emelkedön 2km-t ugratsz)... nah meg annak sincs reális fizikája........ -
Az új GTO vagy Supra. Mindkettő igen aljas. Nekem a GTO jobban bejön. -
Hi all!
Ti dragra mien kocsit ajánlanátok?
Ami kétkerékre is áll meg megyen is mint a barom.
Vettem egy Lambot(1 106 Le) és sehova nemmegy.:(
Előtte volt egy Charger-em és az jobban rugta magát. -
az tény hogy ps3mon szebb a füst (végülis csak ennyi a különbség),és azis biztos h "szarabb pcn mint konzolon",mármint amik egyáltalán megjelentek -
theodor #13362 Talán 360 ra jobban megcsinálták. vagy sztem biztos hogy azon játszható. De a pcs játékipar ár csak ilyen szinte minden szarabb pcn mint konzolon. Ez is O_o -
theodor #13361 Ja, meg 8800 GT vel szval még a gyenge graf miatt se lehet. Szval ez menthetetlenül szar. Lehet neked azért nem tűnik fel mert már megszoktad. De én mondjuk egy Test Drive Unlimited után érdekesnek találom vagyis inkább gyengének. -
patchel toltad? és egyébként igen,szálltam már el/ki a pályáról,stb,de egyszersem tűnt olyannak mintha "lebegne a kocsi"... -
theodor #13359 Nézzél már meg egy top speed run-t. tiszta röhej. Szálltál már el benne? Én már igen. az volta holtpont nálam. Mi az??? Az lenne fizika??? Ha lemész az útról mintha vmi mágnesen mező a levegőbe tartaná a kocsit. ez barátom egy kalap kakapástétom. -
theodor #13358 Az EA csak nyeli elfelé a sok jó fejlesztőt meg mindent aztán az egész világot az íé fogja uralni és nem lesz menekvás az ea hulladékai magával fogják ragadni az akkor mégnormális gamereket is de én nem fogom hagyni magam a szemétnek -
akkore te nem ezzel a játékkal játszol LOL O_o o_o x_x x_X -
theodor #13356 LOL game! mintha nem is lenen a kocsi az úton. LOL O_o o_o x_x x_X -
hexeditorrel könnyen átírható
-
Szabi1991 #13354 nem 60 fps-t csinál, hanem 60 ra korlátozza ;) -
RYO21 #13353 ez a patch az 1.1nek a hibájit javítja és allítólag 60fps-t csinál (nekem a v1.1-el 16fps a game) -
RYO21 #13352 mert az Europai verziohoz van... -
Érdekes, az amerikai EA oldalon még nincs róla semmi info. -
RYO21 #13350 ja és az EA.hu nak is...
-
RYO21 #13349 hiszek a NFS HUNGARY -nak... -
Már felraktad, vagy miből gondolod, hogy ez új patch? -
RYO21 #13347 van uj pro street PATCH v1.2.Innen le lehet szedni PATCH 1.2