Az 5. bajnoksagnal vagyok, most fejeztem be a 4.-et, a Willow akarmicsodat. Az alap NSX240-el a tobbi versenyt sorra nyerem (nem is tuningoltam meg), es nem szokott gond lenni, hogy letoljam meg a magasabb kategorias autokat, meg a nagy 8 hengeres szornyeket is vele. A Civic-el viszont most az utolso gyorsulasokon nagyon, de nagyon megszenvedtem, pedig 12.xx idoket csinalok vele nitro nelkul! Most kicsit meg felnyomtam a motort, megpockolt, kicsit tuningoltam, kivancsi leszek, hogy igy hogy muzsikal, de ha sehogy, akkor kenytelen leszek annyi penzt osszegyujteni a versenyeken, hogy masik kocsit vehessek. Csak amilyet szeretnek, az meg meg nincs kilockolva, vagy nincs ra eleg penzem.
Kovetkezo gondjaim vannak a jatekkal: patch nics felteve, es van, amikor a gyorsulas elott mas szinben mutatja a Civicemet, mint amilyenre en festettem, es van, amikor a felni is mas szinu rajta, mint amilyet en felraktam ra.. Ezenkivul egyszer mar volt olyen is, hogy a verseny megnyerese utan nem lehetett sehogy kilepni vissza a race day-hez a menuben, ki kellett taszkolni a winben a prostreet-et (eleg duhito).
Autora mi a megoldas: ha ugyesen csinalom a Civic-el, akkor meg lehet nyerni az ez utani gyorsulasokat is, vagy mindenkepp uj autot kell majd vennem?