14488
-
Tovabba most van egy olyan gondom is, hogy most ugyan szenne tuningolva a Civic-emet nyerem ugyan a gyorsulasokat, de az 1/2 mile-os gyorsulason (mivel az a hosszabb) 6. fokozatban elfogy a szufla, es maximumon porog a motor, nem gyorsul tovabb. Epp pont jol lottem be a motort, hogy a vegere felporogjon maxra, es csak epp kezd tulhevulni, de nem durran el. Bar lehet, hogy kicsit visszabb kene vennem, hogy a az elejen ne toljon ra annyit, es birja vegig maximumra porges nelkul, csak akkor meg ki fogok kapni a kis Civic-emmel. Egy BMW megvetele a cel, de ahogy neztem azok sajna TIER3-asok, ugyhogy soha az eletbe nem fogom tudni oket megvenni, nem tudom, hogy odaig hogy birom ki a Civic-el, meg a tuning nelkuli 240NSX-el.. -
Köszi,akkor majd megsasolom.Elérkeztem a noise bomb kupához.Csak drift pálya van.Az egyik versenyen seggel érkeztem be a célba 
-
Szabi1991 #12656 ültetés van , a tuning->felfüggesztés résznél (hasmagasság)
"alacsony tető" nincs... -
Skacok olyan,hogy ültetés meg alacsony tető ,nincs a gammában?
-
Jaja. De én lusta vagyok számolni. Megérzésem és a reflexem jobb^^ -
Azok a gépek amik ott vannak van amikor csak díszként szerepelnek...Skyline ott bőven jó, de a főbossra ajándékozd meg magad egy evo Xel sztem-.- -
ja bocs 400 ezer vhány dollárom van, nem csak 400 vhány, elírtam bocs XD -
Császtok! Belementem a sprintkirály kihívása előtti versenynapba és elindultam egy sprinten. Amikor elkezdődött a verseny és mutatták a többi versenyző kocsiját, azt hittem eldobom az agyam : egy murcielago és egy pagani ütötte ki a szememet. Ez már csak azér is zavar, mivel nekem "csak" egy skyline-om van. (igaz tuningolt jócskán...) de akkor is, van esélyem azokkal szemben v. vegyek vmi másik verdát? Mer csak 400 vhány dollárom van és fogalmam sincs, melyik az abszolút nyerő kocsi a sprintre, amivel mindenkiz lealázhatok. Vki tudna segíteni ez ügyben? Előre is köszi. -
Gyerekek, kezd nekem is meleg lenni a helyzet, pedig abszolute nem szorom a penzt a game-ben. Itt a jelenlegi gyorsulasi autom, a Honda Civic:
http://imagenerd.com/uploads/bepe79nfsprostreetfullcivic5mtuM.jpg
Az 5. bajnoksagnal vagyok, most fejeztem be a 4.-et, a Willow akarmicsodat. Az alap NSX240-el a tobbi versenyt sorra nyerem (nem is tuningoltam meg), es nem szokott gond lenni, hogy letoljam meg a magasabb kategorias autokat, meg a nagy 8 hengeres szornyeket is vele. A Civic-el viszont most az utolso gyorsulasokon nagyon, de nagyon megszenvedtem, pedig 12.xx idoket csinalok vele nitro nelkul! Most kicsit meg felnyomtam a motort, megpockolt, kicsit tuningoltam, kivancsi leszek, hogy igy hogy muzsikal, de ha sehogy, akkor kenytelen leszek annyi penzt osszegyujteni a versenyeken, hogy masik kocsit vehessek. Csak amilyet szeretnek, az meg meg nincs kilockolva, vagy nincs ra eleg penzem.
Kovetkezo gondjaim vannak a jatekkal: patch nics felteve, es van, amikor a gyorsulas elott mas szinben mutatja a Civicemet, mint amilyenre en festettem, es van, amikor a felni is mas szinu rajta, mint amilyet en felraktam ra.. Ezenkivul egyszer mar volt olyen is, hogy a verseny megnyerese utan nem lehetett sehogy kilepni vissza a race day-hez a menuben, ki kellett taszkolni a winben a prostreet-et (eleg duhito).
Autora mi a megoldas: ha ugyesen csinalom a Civic-el, akkor meg lehet nyerni az ez utani gyorsulasokat is, vagy mindenkepp uj autot kell majd vennem? -
gematta #12649 Hali
kipróbáltam a patchet eddig jó csak szeretném
először javitás nélkül végigvinni csak a mentést nem tölti be
anno adtak ki egy progit rá csak nem tom mi a neve aki tud segitsen köcce -
Szabi1991 #12648 +venni -
bozsbri #12647 Netről töltöttem le, feltelepítettem, és amikor el akarom indítani ezt írja ki: Emulátorprogrammal való ütközés miatt nem indul"! Mit tudok tenni?! -
elkell számolni magadba általába 5mp-ig,pont akkor menne a verseny.. -
Csak csaj van, az is csak akkor amikor a world detail fullra van állítva. De a gyors reflex a legjobb^^ -
srácok, miért nincs startlámpa sok gyorsulási versenynél? honnan tudjam mikor kell indulni? egy csomó rontott startom van emiatt
-
Gyorsulásra inkább a Chevelle SS lecc jó rögtön az 1. autód után
-
vagyis be,nézőpont kérdése
-
ezek ki vannak pipálva... -
szenyor89 #12640 ájájjáj mindeig ezek a kocsi problemák:D nos gyorsulásra eggykis segitség! először kezded cobalt vagy civic tök8! amikor ez már gynege lecc! mert lec oan mikor ezekkel labdábase rugsz! akkor veddmeg a sylviát akkor ez eggy ideig megint elég leccc! majd amikor már ezis gyenge leccc! vedd emg a chargert! na nekem igy sikerült eljutnom jelenlegi 76%ra és már megvan a koronábol a gyorsulási a drift és a hajsza verda:P ! ja a paganit megvettem nyertem auto zsetont! hát.... jobb a proto! nekem az van hajszára kiváló! a ford gt-t senki ne vegye meg:) sprintre meg minden másra amit először veszel autot végig kifutja! a driftet végig eggy 177lovas corollával nyomom:P szal:) ennyi -
Movies/"record sound" bepipálva, és Detect best sound input. -
Skacok 1 kérdés.Feltettem a frapsot megint,úgyanúgy van beállítva,ahogy eddig is volt és mégsem veszi fel a hangot.Valami 5 let? -
Na igen.Nekem easy-n van,de ahogy megy előre az ember olyan szinten változnak a különbségek,hogy az már inkább medium vagy hard... -
az easy maradjon easy, a normal az normal, a hard meg maradjon hard...
ez igy lenne korrekt...
de nem az, h easy-ből is hard-ot csináljanak, csakmer fejlődik vki/vmi 1 adott pályán...
(ne kelljen emlitenem az EA stratégiai játékait, amik ugye eleve más cégtől származnak, mer önmaguktol hülyék lettek vna csinálni 1 normális stratégiai játékot...)
on:
mw-ben spec a #12634-es hsz igazát nem lehetett észrevenni, meg nem emléxem rá az UG-kben sem...
talán a carbon ota... -
Ez mindenhol jelen van, így korrekt a nehézség-.- -
Azért az EA mindig tudja ,hogy kell az ember idegeit lenullázni.Ez kezd a pro streetben is mútatkozni.Pl az,hogy jobb időt fússál,mint a többiek és ahogy feltuningolod a vasat,akkora már a többiek is sokkal jobbakat fútnak stb stb.Persze ez más EA gammábaN is megmútatkozik (pl fight night 3).na,de mind1 is.Ez úgylátszik EA specialitás... 
-
Carp Hunter #12633 Szevasztok! Volna egy kis problémám: telepíteni akarom és kiírja, hogy ehhez a művelethez magasabb felhasználói szint szükséges.....mit tegyek? -
nem csak ott,itt se :D (PC -.-") -
PS-en érdekes is lenne trénerezni^^ -
én még azt se XD -
Ha csíter vagy akkor a többi is, de becsületes gémer csak azt az egyet használja^^ -
Egyébként jó is az.Mármint a látszat csal,és tök "alap" a kocsi kivűlről,de hasít,mint az isten nyíla.Egyébként nemtudom hol tartasz,nekem is volt civicem,de sajnos izmosabbra kellett cserélni mert gyenge volt gyorsulásra.
-
Na, én is hasonló cipőben járok, ugyan az a versenynap, van egy full tuningos viperem, meg egy szintén full tuningos bmw-m, de egyikkel sem tudom teljesíteni. Pedig eddig az összes sprint verseny csont nélkül ment. -
Daniel777 #12626 Szabi megadnád az msn címed? Lenne pár kérdésem. Előre is THX! -
hogy a francba lehet végig vinni a sprint király kihivása elötti versenynapot????iyle3n sivatagos pályák de egyszerüen lehetetlen..az ö kocsijuk mint a nyil és ugy kanyarodnak mintha zsinoron huzigálnánk...nekem van egy lambom minden felhuzva maxra..de vagy totál kárra szétcseszem mert tul gyors...ha meg lejjeb veszem akkor meg le elöznek..és marha szar az ut tartása..ti hogy vittétek végig???pagani zonda? -
Sziasztok! Nyomom en is a fullt, egyre jobban tetszik. :)
A gyorsulason Civic-em van, a standard versenyekre meg egyelore egy 240NSX.
Itt a Honda Civic-em, amivel gyorsulni szoktam:
http://imagenerd.com/uploads/bepe79nfsprostreetfullpicture1Nz2a.jpg
http://imagenerd.com/uploads/bepe79nfsprostreetfullpicture2XPXK.jpg
En az ilyen visszafogott optikai tuning, de brutalis engine tuning hive vagyok.
A motorja mar rendesen meg van tuningolva, gyorsulason huz rendesen.
-
JencyJ #12623 en nemtudom mér rosszak ezek a kocsik mindent berakok 3as szintre(motor, meghajtás, turbó) és megversz mindenkit a chargerrel 403métert simán kétkerekezel -
Folyton kifagy a játék bizonyos versenyeknél (Battle machines alatt, az első hajsza verseny, és még van csak nem emlékszem melyiknél). Az 1.1 patch, magyarosítás rajta van. Ha van valakinek valami ötlete, az jó lenne. -
szenyor89 #12621 azt nekemis megsughatná valaki! bár énis rimánkodtam h segitsen valaki! de senki nemsegitett! PF johogy van forum :D csak midnenki löki a maga kinját azt csá!de senki nemsegit senkinek! ennyi! na nembaj! -
Daniel777 #12620 Valaki eltudná mondani nekem h kell Pro Streetbe Lanon játszani hamachival???:S mit kell indítani kinek meg van szerver de nem látjuk egymást:S:S PLS HELP!!!! -
totya4 #12619 Nagyon nem értem én ezeket az új autós játékokat. Csicsa van, de normálisan akadásmentesen suhanni velük nem lehet. Az új patch-el meg beáll az fps 30-ra, miért nem akkor már 10-re? :) Ehh.