-
gabesz012 #10873 Na, nálam eddig volt fent ez a nem is tudom micsoda. Elkezdtem a careert, ámultam és bámultam, hogy mennyivel jobb a demóhoz képest. Ez tartott kb. 38%-ig. Könyörgöm, ha az autó teljesítménye nő, akkor miért kell ezzel arányos ütemben "carbonosodnia" a fizikának? A 240sx-emet már egész szimulátosorsan kellett vezetni, de sajnos már gyengének bizonyult. Oké, vettem egy Skyline-t, feltuningoltam. A gondok itt kezdődtek: a nagyobb kanyarokban vagy állóra (ehhez nem kell sokáig nyomnom a pedált, qrva realisztikus) fékezem a kocsit, vagy kicsúszik a faxba, mi ez már bazzeg (ja és nem én vagyok a hülye, rendesen be lett állítva a kocsi, és más gépeket is kipróbáltam; TT, Evo, Impreza)...
Drift: marhára nem arányos a pályák nehézségével a gépi ellenfelek teljesítménye; könnyű pályákon 4-5 ezer pontot csinálok, míg a gép max 2000-et, aztán jön egy olyan pálya, ahol nagy nehezen összeszenvedek 2 ezret, a gép meg csinál 2700-et. És vszínüleg nem én felejtek el driftelni...
Sprint: na, az itt elkövetett csalás szülte meg nálam a shift+f8-at. Sivatagi pálya. Rajt, kicsit lemaradok, mert nem akarom már itt összezúzni a kocsimat. Első 3 elhúz a francba, mögötte 4-en szerencsétlenkednek kb. 250-es tempóval, én megérkezek 300-al, előznék... ha hagynák, mindig direkt bevágnak elém, fullosan zárják az utat, ugye ha kimegyek a homokra, akkor lassulok, ha nitrózok, akkor csatt lesz belőle, ha megpróblom őket leszorítani, akkor tuti én szállok el, mert az ő kocsijuk oda van betonozva az úthoz. Kb. 8-szor restartoltam, az eredmémy mindig u.az. Biztos én vagyok a béna...
Konklúzió: Nfs Ps egy nagy rakás szar, a gép még mindig undorítóan csal, fizika csak elsőre tűnik normálisnak, és az autó felhozatal sem valami hú de szupi. Inkább maradok a Test Drive-nál, azt március óta nem tudom megúnni, és egy 1-2 verseny kivételével egyszer nem kúrta fel így az agyam (mondjuk ott azok a versenyek nem gátolták a továbbjutást).