14488
prostreet
  • broman191
    ?
  • V43 1105
    []
  • broman191
    XD
  • offkorz
    de ő 8 éves ám. ^^
  • broman191
    Én meg 411et
  • offkorz
    öcsém 410m-t wílízett.képem is van :c
  • Gollo
    Világ Részletesség Max ;) !
  • Djemba
    jó az árnyék grafikája
  • Rapperman
    Gabesz elég jól beszélsz vannak bent csalások engem is qurvára felidegel, de azért elég jó játék!
  • broman191
    Gyenge
  • Silent Knight
    hmm, jónyomod, melyik beállítás hatására lesznek nézök is a pályán?, vagy inkább írd le a beállításokat! köszi! jöhet privátban is
  • Silent Knight
    collectorsed& (&=ALTGR+C). eztuán megveheted a +4 autót (nemlesz bent a garázsban, és nem is olcsó mulatság egy S4... :D
  • Silent Knight
    azért nem evszek kormányt, mert nem nem sokat használnám, nem sűrűn játszok szimulátorokkal, test drive is tökéltes volt kölcsön Rumblepad II-vel, tökéltesen lehetett szépen gyorsítani és fékezni az analóg karokkal, a kanyarodás és nagyon jól ment (nem, mint billzeten, ott lehetetlen volt rendesen kerülgetni az autókat, állandó karamból, és sodródás volt az eredmény, ami verseny közben nem volt túl jó... (hát még az autószállítós vagy taxi feladatoknál....), szóval gamepad sokmindenre jó, de pl egy half-life 2-t nem tudnék kormánnyal elképzelni (gondolom értesz :-) )
  • theodor
    Hi!

Miért van az, hogy miután feltelepítettem a játékot, elindítom, eljutok a menüig, ott szétfagy a gép, és üzenetben kiadja, hogy hibát észlelt és leállt? A másik, hogy amikor rámegyek az exe- re, akkor olyan, mintha dos-t is indítana... Help, pls!
  • Dzsotin

Pagani Zonda - kétkerekezés...
  • Yoda001
    alt+f4 a játékban, egyébként faq
  • Lunatic80
    Milyen cheat-ekkel lehet elérni azokat az autókat amiket nemlehet megvenni?
  • burg3r
    na végra összejött a drift sprintre melyik vagy milyen tipusu kocsik jok?
  • czky
    Szerintem is bug. Volt aki Suprával volt képtelen kétkerekezni, nekem meg nagyon jól megy vele. Valaki írta, hogy a Shelby GT500-al tud jól kétkerekezni. Na nekem meg azzal nem megy...
  • rhymesrip
    Próbáld növelni a tapadást, 3-as szintű felfüggesztés, gumik, fékek, stb., de leginkább a felfüggesztés segített a legtöbbet a kétkerekezésben nálam.
    Ha valaki tudja, hogy miért gyorsul jobban egy autó, ha jobb fékeket kap, az árulja már el a megoldást. Gondolom pszichés okai vannak: a Ryan csóka jobban meri nyomni a gázt, ha tudja, hogy meg is tud állni. "No ié emtuom".
  • Hassan B
    Nem...
  • bgabor
    Nyilván mert mi rosszul csináljuk, te meg Őstehetség vagy.
    Nem gondoltál rá, hogy eddig mi is eljutottunk? Ugyanilyen erősségű, beállítású Dodge Challengerem van, és egyetlen métert sem kétkerekezik!
    Nem gondolod, hogy estleg bug lehet a dolog mögött, és nem mi vagyunk a hülyék?
  • Marci0115
    nem tudom ti mit szenvedtek a kétkerekezéssel, egy sima charger+egy egy 3-as szintü motor , a hátso kerék max vastagságu, semmi tuning beállitással simán csináltam 759 pontot, a driftnél egy sima rx-8-al lehet csinálni 6900 pontot a legegyszerübb pályán is
  • Caponee
    Van megoldás már az akadásra? 40-50 fps mérek frapsal és akad ,már kezd idegesíteni.Nem találok sehol megoldást.help pls
  • phenomiq
    En Logitech Chillstreamel nyomtam es kormannyal nem jott be, de nemcsak ez egyik autos jatek sem jon be kormannyal.
  • gabesz012
    Jajj az kimaradt, hogy nem lenne baj a szimulátorosítással, de ez nem igaz, mivel ez árkád minden segítséget kikapcsolva is (ami alapvetően nem gáz, mert Tdu is árkád, meg a Flat Out is, de akkor legalább azoknak a fizikáját meg kéne ütni, de akár egy nfs 3-4 féle fizika is tökéletes lenne).
  • gabesz012
    El kell, hogy szomorítsalak, kormánnyal toltam... Itt nincs olyan, hogy gáz és fék adagolás, szinte csak padló fék, a gáz egy fokkal jobb, de az sem az igazi. Finomhangolási lehetőség 0. Az erősebb kocsiknál tényleg nem értem mi ez a nem kanyarodik dolog... Fullra eltekerem a kormányt és lesodródik az ívről a kocsi (az eredmény vagy fal, vagy kavicságy).
  • phenomiq
    azert ProStreet mert ez egy mas jatek fuggetlen attol hogy NFS szeria egyik tagja, ha egy folytatas lett volna akkor lett volna egy Undergroud3 vagy egy Crabon2 vagy tudomisen mi, szoval nem ertem mi a gond azzal hogy szimes lett? Ha vonatozni akarsz jatsz Carbont vagy tudomisen mit. Sokan orulunk hogy vegre a NFS is keszitett egy szimre hasonlito vagy szimes beutesu jatekot. Persze mindenkinek mas az igenye, ezert is van hogy sokan ocsaroljak a jatekot. En egyik NFS-et sem szeretem, sot, de ezt epp azert tartom jonak mert egy jo szimes beutes van benne, ha nem lett volna szimes beutese nem vittem volna vegig a jatekot vagy akar nem is kezdtem volna bele. Nem a legjobb jatek persze, de elfogadhato, en a Juicedet nagyon szeretem amit sokan nem es vartam a masodik reszet de mivel meg nem dobtak piacra PCre kiprobaltam a PS-t es nem banom egyaltalan, kellemes csalodas volt. Szemelyes velemeny!!!
  • Yoda001
    mérnem korményt veszel?
  • Silent Knight
    tökéletesene egyetértek veled, eddig imádtam az nfs szériát, de nem kellett volna szimulátorosíatni, inkább más néven kiadni akkor,de ez már nem nfs, és aztsem értem, a driftet miért kellett ennyire elk*rni, a carbon driftje nagyon jó volt (először utáltam, de mikor belejöttem, nagyon jó volt), szóval nem így kellett volna, ha gyenge autód van, nem kanyarodik, mert lassúúúúúúú, ha erős autód van, nem kanyarodik, merrt inkább előre megy, annyira erős, biztos jó játék, csak én vagyok a béna, vagy az a baj, hogy nincs kormányom (nemsokára meglesz a saitek p880-am, ha azzal sem lehet rendesen adagolni a gázt, akkor szanaszét szídom a készítők anyukáját, majd rituális körülmények között bezúzpm a disceket, amire kiírtam (mert kettő kellett, egyre nem fért rá..., egy biztos, véletlen sem veszem meg eredetiben, mint tettem az NFSU, NFSU2, és a Most Wanteddel.
  • tobias88
    pl az nfs ps-ben közelse lehet úgy kicsúszni mint a tdu-ban
  • tobias88
    hát a test drive az más kategória, ott a szimuláció volt a fő célpont, de a pgr4 még annál is jobb
  • gabesz012
    Na, nálam eddig volt fent ez a nem is tudom micsoda. Elkezdtem a careert, ámultam és bámultam, hogy mennyivel jobb a demóhoz képest. Ez tartott kb. 38%-ig. Könyörgöm, ha az autó teljesítménye nő, akkor miért kell ezzel arányos ütemben "carbonosodnia" a fizikának? A 240sx-emet már egész szimulátosorsan kellett vezetni, de sajnos már gyengének bizonyult. Oké, vettem egy Skyline-t, feltuningoltam. A gondok itt kezdődtek: a nagyobb kanyarokban vagy állóra (ehhez nem kell sokáig nyomnom a pedált, qrva realisztikus) fékezem a kocsit, vagy kicsúszik a faxba, mi ez már bazzeg (ja és nem én vagyok a hülye, rendesen be lett állítva a kocsi, és más gépeket is kipróbáltam; TT, Evo, Impreza)...

Drift: marhára nem arányos a pályák nehézségével a gépi ellenfelek teljesítménye; könnyű pályákon 4-5 ezer pontot csinálok, míg a gép max 2000-et, aztán jön egy olyan pálya, ahol nagy nehezen összeszenvedek 2 ezret, a gép meg csinál 2700-et. És vszínüleg nem én felejtek el driftelni...

Sprint: na, az itt elkövetett csalás szülte meg nálam a shift+f8-at. Sivatagi pálya. Rajt, kicsit lemaradok, mert nem akarom már itt összezúzni a kocsimat. Első 3 elhúz a francba, mögötte 4-en szerencsétlenkednek kb. 250-es tempóval, én megérkezek 300-al, előznék... ha hagynák, mindig direkt bevágnak elém, fullosan zárják az utat, ugye ha kimegyek a homokra, akkor lassulok, ha nitrózok, akkor csatt lesz belőle, ha megpróblom őket leszorítani, akkor tuti én szállok el, mert az ő kocsijuk oda van betonozva az úthoz. Kb. 8-szor restartoltam, az eredmémy mindig u.az. Biztos én vagyok a béna...

Konklúzió: Nfs Ps egy nagy rakás szar, a gép még mindig undorítóan csal, fizika csak elsőre tűnik normálisnak, és az autó felhozatal sem valami hú de szupi. Inkább maradok a Test Drive-nál, azt március óta nem tudom megúnni, és egy 1-2 verseny kivételével egyszer nem kúrta fel így az agyam (mondjuk ott azok a versenyek nem gátolták a továbbjutást).
  • Szabi1991
    ha a collectors editiont veszed meg..
    (vagy ha csitelsz :)
  • bgabor
    Na elegem van. 100-200 lóerővel gyengébb AI kocsik lazán kétkerékre állnak, én meg a 740 lóerős challengerrel meg csak gyorsulok, mintha drag lenne, semmi kétkerekezés.

Ezek után már ne mondja nekem senki se, hogy ennek van racionális magyrázata, és nem valami rohadt bug.
  • Lunatic80
    Ja és azt mondja már meg nekem vki,hogy az Rs4,IS350 meg a többieket mikor adja be?
  • bgabor
    Csak az ember azt hinné, megy Challengerrel is, nemcsak Chargerrel.
    Mellesleg a Challengeremen hármas szintű tuningok vannak, és ennek ellenére 740 lóerős csak! Pedig láttam a játékban egy piros 940 lóerős Challengert is. Kíváncsi lennél, a hiányzó 200 lóerőt honnan kelle előkerítenem.
  • Lunatic80
    Én nem állítottam semmit a régi camarón,és így is 400m-tkétkerekezik.
  • adsa
    ezt megint megcsinálta :(((
  • adsa
    halisztok. nekem az a problémán volt h amikor befejeztem egy versenyt első helyen nem engedett tovább. hiába nyomtam entert, esc-et semmi az egérrel is rákattintottam de semmi se történt...:(