prostreet
  • phenomiq
    miért... neked van tapasztalatod driftbe? Olvasom miket irsz, komolyan mondom visszfoghatnad magad. Mielott a jetk nem jelent meg es volt a nagy varakozas semmi hasonlo gondok nem voltak a nagy extazistol senki nem latott elore, pedig voltunk egy paran akik emlitettuk hogy a jatek kiadasa utan sok lesz majd az olyan aki ocsarolja a jatekot. En speciel soha nem kedveltem a NFS szeriat, de ez nekem is bejon ahogy sok mas olyan tagnak akik nem kedveltek ezt a szeriat. Ami a realizmust illeti nincs mit kombinalni mert a drift az valoban gyenge, akinek bejon hajra, akinek nem annak javaslom bocsanattal egyuttesen pofa be. A driftet az orszagba mar nem kell nepszerusiteni, ezt mondom azert mert en nem MO-i vagyok, de amikor a varosba driftbemutato volt MO-rol jottek driftelni valami sracok es eszmeletlen musort adtak elo, mondhatom nyugodt szivvel hogy a szank tatva maradt, pedig vagyunk egy paran kik versenyzunk is, no egyszoval a drift az szamomra erthetetlen neha csinalsz 7000 pont korulit neha meg csak 2500-at pedig talan jobban driftelsz, ez tenyleg gaz.