Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Jaj, de szép ez a Pagani, csak nagyon drága!
Valakinek sikerült már ilyet vásárolnia?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Most hogy van rs4 meg nsx a játékban kezdek megin boldoglenni,de a seat,bugattiveyron,gt3-as porsche továbbra sincs unlockolva..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

babati
ok. köszi szépen. és meik kereket keményítsem ki? vagy mind a 2õt? felni nem számít vagy gumiméret?

tobias88
Annyira sokat nem játszottam még vele, de Ying Yang Twins-tõl nincs szám benne? Azért az csúnya...
babati
sokat atosz. mondtam má hogy nagyon sokat. fõleg teXD

crazyclone
nem csak jo han nem vágod angolul a szakszavakat a tuningnál ...
babati: Rakd rá a level3-as kereket keményíts a futómûvön by skyline ... szabi tedd be légyszi FAQ ba

A papa szemefénye😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Evogordon
Igen ezt csináltam.. Magyarúl beírja a registry-be.. de nem jó. Sokat vesztek hogy nem magyarr?

crazyclone
miket irsz be a registribe?? amit letöltesz az egy reg file nem?, azt elinditod kétszer nyomsz okét és ikonal inditod a gammát nem értem ...
tobias88: de én végig driftelek és ugyis csak 2500 jön össze ...

Evogordon
Akárhova másolhatom nem lesz magyar. Elindítom megkérdezi tényleg meg akarom e csinálni mert lehet hogy átír.... igen, oké a .... nevû file beírodott a registry-be, start game---->load,quit KÚRVA ANYÁT

babati
sziasztok. nem megy a corvette c6om 2 kerékre de 600 lós. van vmi beállítás ami 2 kerékre emeli az autót vagy mi?! akinek van vmi tapasztalata írjon már léccives. elõre is kössz. hy

Valaki segitsen nekem légyszives.Az a helyzet hogy folyton akad a játék ha kikapcsolom az antialezinget még jobban akad mintha be van kapcsolva kisebb felbontáson jobban akad mint nagyon.Láttam már hogy másnak is van gondja vele de ha esetleg valami drivert tudna ajálani valaki vagy valami beállítást az nagyon jó lenne.
GÉPEM:AMD 64bit 3000+ ,1gb RAM, geforce 7600 GT
tobias88
az elsõ kanyartól kezdve végig lehet driftelni, csak vedd el a gázt a második visszafordító kanyarban, mert úgy tényleg nem lehet megcsinálni
crazyclone
milyen autoval?

crazyclone
másold be az alkönyvtárba ott inditsd el ...

Evogordon
Sziasztok
Leöltöttem és elinfdítottam a magyar registry file-t de a játék ugyan úgy angol mit tegyek????

Dhanny
én az elõbb csináltam 9057-et, csak nem csináltam pillanatfelvételt:S

sziasztok, van 1 olyan problémám, hogy mikor kanyarodok, teszem azt megnyomom a jobbra gombot, akkor rá 1 másodpercre kanyarodik a kocsi ami elég zavaró... ez a probléma csak ennél a játéknál jelenkezik, vezetékes billentyûzetem van, és megy vagy 30 fpsel a játék
erre tud vki vmilyen megoldást?
igen...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

gergobaby
Sziasztok ! az normális hogy amikor megnyitom a Game-t közben megnyit egy parancssort, és ha leteszem tálcára a game-t akkor látom h ien punkbuster-es üzenetek vannak benne... Normális?

Toshiba L300-2C5

na és hova írja be az ember? mert oké hogy bekell írni de gondolom nem mindegy hol... hova...

hali
miért van az h van egy 240sx es kocsim teljes tuning van rajta és 314LE és van olyan aki ellenem van ugynilyen kocsi annak meg 425LE-s a kocsija.nem értem ez hogyan lehet?? vki vmi ötlet?

\\__/) (O.o) ( } { )

Gunner
Egy hátsó kerekü, sztem olyan 500-600 lóerõvel nitróval lehet, 800-900nál már nitro nélkül is lehet 200m-t csinálni. 900 lóerõ meg nitró már 360m is sikerült nekem 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

DJ Skyline
miért a sajátban lett nyitva Garage topik? :S ezt kellett volna csak kinyittatni, saját részleget nem látják a frissen regisztráltak asszem

keménypetya
Hello.Valaki mondja már el h kell beállitani a kocsit h 2 kerekezni tudjon .

Gunner
1mi9k7e1 - kód egy olyan tárgyhoz tartozik, amely már felszabadult, sz'al nem hiszem h bármit is berak garázsomba 😄

Gunner
Téves, csak PSP-re jó, zerozerozero mûködik, valszeg többi is

Gunner
VW Golf Coke Zero <<< Ehhez "COKEZERO"-t kell beirni, én úgy olvastam nem egy helyen 😊

Katun
NFOrce fórumban olvastam ezt azt és szerintem megtaláltam a kódot amivel megkaphatjuk azokat a plusz dolgokat amiket 10 dollárért kínálnak mint Collectors Edition Upgrade...
Szóval:
Írd be: unlockallthings (Felnyit minden autót tuningot és az 5 új autót)

Egyéb:

zerozerozero - VW Golf Coke Zero (in your garage)
energizerlithium - Dodge Viper Energizer Lithium (in your garage)
mitsubishigofar - Mitsubishi Evo 10 (in your garage)
1mi9k7e1 - you get 4 pre-tuned cars in your garage : Nissan 240SX, Dodge ViperSRt10, Chevrolet Cobalt, Pontiac GTO

Elvileg mûködnek, leteszteli valaki? Mert nekem épp nincs a közelben az erõmûvem XDD

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Gunner
Csak igy tudom megjegyezni 😄

Drift autóm:

zoliii
Sziasztok! Én tegnap próbáltam ki az NFS PS játékot PS2-ön. Nem rossz játék.

w77d
vajon ehhez eredeti játék kell?

valaki tudna mondani egy jó drag,grip autót és hogy hogyan kell dra-gban kétkerekezni?

thanks!
DarkSector
Valaki ha tud akkor töltsön fel nekem valami mentést, ahol már sok lóvé meg kocsi van.
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

geri777
ebben a hsz ben #9359 nem tudom letölteni a +3 trainert valki belinkelé ujra?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

" paganini zondával"

Hát ez nagyon aranyos <#taps>

Kicsit talán gyenge a konfigod a gamehez, legalább egy kis memót dobj még bele.

Megnyugatásul annyit, hogy vmi bug miatt rengeteg embernek (nekem is) szarul, akadva fut a játék, sokaknak kifejezetten erõs gépen is.

Olyan a game, mintha kihagyták volna a béta tesztelést, és félkészen ment volna goldra az egész. Remélem jövõ héten böfög vmit az EA a peccsrõl.

Sziasztok tudna valaki segíteni?

Belépek a játékba és a carrier mód elsõ versenye után a többi versenynél iszonyúan szaggat, pedig a grafika teljesen vissza van véve, és a gép követelmény is talán elég.
Gépem:AMD Athlon 1.83Ghz, 512 MBRam, ATI Radeon 128MB Vga.

Segítségeteket elõre is köszönöm!
vagyis hegedûmûvész<#idiota><#fogmosas>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Paganini nem egy zeneszerzõ?<#idiota>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Gunner
Én most nagy nascar pályán paganini zondával kaptam ki, csak 350el mentem, és mitsubishi lancer, meg M3 e46 bmw leelõzött, nem beszélve a nissan gt-r-rõl...
Elég szégyen a játék realizmusa néha 😄
Egyébként ilyenkor ütközik ki a játéknak a gamepad incompatibilissága, mert picit érek a kormányhoz akkor már repül ki a pályáról, de ha tuningnál átállítom, akkor más pályákon nem tudok befordulni... :\

de egyszerüen nem értem az egészet hogy most mivan a pontozás nekem az undergrand 2-be sokkal jobb volt annyira nem gáz csak azért tökre nem értem eddig tudtam simán 5-6000 pontokat csinálni de most meg a 2000 alig érem el úgy hogy nem értem na mindegy
Pepsi Twist
Sztem jó ez a Pro Street csak ha kijáccom akkor utána micsinálok vele? (szarbon, MW -be mehetett az ökörködés free run-ba)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Berguson
Sziasztok!

Hajsza modban a Ford GT,nagyon dúrván megy!És elég jól is lehet irányítani bill.rõl!Javaslom mindenkinek a kipróbálását! <#vigyor0>

Berguson

a tunning és a beállítások menükbõl nagyon hiányzik a teszt lehetõség. Hogy miért nem tudtak vmit ide berakni?
Szívom a fogam egy Dodge Challengerrel. 1/4 mérföldes gyorsulás lemegy. 1/2 mérföldesen viszont tuti hogy falnak megyek annyira irányíthatatlan a drága. Erre vmi javaslat?
A Most Wanted és a Carbon bõvített változatai után a ProStreet csak egyfajta dobozos verzióban jelent meg, a boltokban csak a sima ProStreetet lehet megvásárolni. Ez azonban idén sem jelentette azt, sajnos, hogy csak ez az egy verziója létezne a játéknak: az EA ma kiadott egy fizetõs, 10 dolláros patchet, amely Collector’s Edition-re bõvíti a játékot.

Az EA Store oldaláról letölthetõ extrával 5 új autót ('01 Acura Integra LS, '05 Acura NSX, '06 Lexus IS350, '06 Audi RS4 és a '06 Pontiac Solstice GXP) és 4 új versenynapot kapunk, mindez pedig 9.95 dollárba kerül.

A telepítéshez természetesen fenn kell lennie a játéknak a gépünkön, majd a megvásárlás után e-mailben megkapott kódot a karrier menü „Code entry” menüpontjában kell beütni, így megnyílik az említett 4 versenynap és az 5 új autó is...

NSX <#rinya><#rinya>

bár hátha felhekkelek vhogy <#eplus2>

Ez a Drift-tel télleg nem simmel valami 😄😄😄

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Yoda001
a spoiler a legkevesebb, tune menüpontba vigyél mindent 100%-ra, nagyobb lesz a sebesség

http://9gag.com/gag/5135249