Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek sikerült már ilyet vásárolnia?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
babati: Rakd rá a level3-as kereket keményíts a futómûvön by skyline ... szabi tedd be légyszi FAQ ba

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
tobias88: de én végig driftelek és ugyis csak 2500 jön össze ...
GÉPEM:AMD 64bit 3000+ ,1gb RAM, geforce 7600 GT
Leöltöttem és elinfdítottam a magyar registry file-t de a játék ugyan úgy angol mit tegyek????
erre tud vki vmilyen megoldást?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Toshiba L300-2C5
miért van az h van egy 240sx es kocsim teljes tuning van rajta és 314LE és van olyan aki ellenem van ugynilyen kocsi annak meg 425LE-s a kocsija.nem értem ez hogyan lehet?? vki vmi ötlet?
\\__/) (O.o) ( } { )
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Szóval:
Írd be: unlockallthings (Felnyit minden autót tuningot és az 5 új autót)
Egyéb:
zerozerozero - VW Golf Coke Zero (in your garage)
energizerlithium - Dodge Viper Energizer Lithium (in your garage)
mitsubishigofar - Mitsubishi Evo 10 (in your garage)
1mi9k7e1 - you get 4 pre-tuned cars in your garage : Nissan 240SX, Dodge ViperSRt10, Chevrolet Cobalt, Pontiac GTO
Elvileg mûködnek, leteszteli valaki? Mert nekem épp nincs a közelben az erõmûvem XDD
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

thanks!
THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Hát ez nagyon aranyos <#taps>#taps>
Megnyugatásul annyit, hogy vmi bug miatt rengeteg embernek (nekem is) szarul, akadva fut a játék, sokaknak kifejezetten erõs gépen is.
Olyan a game, mintha kihagyták volna a béta tesztelést, és félkészen ment volna goldra az egész. Remélem jövõ héten böfög vmit az EA a peccsrõl.
Belépek a játékba és a carrier mód elsõ versenye után a többi versenynél iszonyúan szaggat, pedig a grafika teljesen vissza van véve, és a gép követelmény is talán elég.
Gépem:AMD Athlon 1.83Ghz, 512 MBRam, ATI Radeon 128MB Vga.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Elég szégyen a játék realizmusa néha 😄
Egyébként ilyenkor ütközik ki a játéknak a gamepad incompatibilissága, mert picit érek a kormányhoz akkor már repül ki a pályáról, de ha tuningnál átállítom, akkor más pályákon nem tudok befordulni... :\
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hajsza modban a Ford GT,nagyon dúrván megy!És elég jól is lehet irányítani bill.rõl!Javaslom mindenkinek a kipróbálását! <#vigyor0>#vigyor0>
Berguson
Szívom a fogam egy Dodge Challengerrel. 1/4 mérföldes gyorsulás lemegy. 1/2 mérföldesen viszont tuti hogy falnak megyek annyira irányíthatatlan a drága. Erre vmi javaslat?
Az EA Store oldaláról letölthetõ extrával 5 új autót ('01 Acura Integra LS, '05 Acura NSX, '06 Lexus IS350, '06 Audi RS4 és a '06 Pontiac Solstice GXP) és 4 új versenynapot kapunk, mindez pedig 9.95 dollárba kerül.
A telepítéshez természetesen fenn kell lennie a játéknak a gépünkön, majd a megvásárlás után e-mailben megkapott kódot a karrier menü „Code entry” menüpontjában kell beütni, így megnyílik az említett 4 versenynap és az 5 új autó is...
NSX <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
bár hátha felhekkelek vhogy <#eplus2>#eplus2>

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!