14488
-
bgabor #10641 Jólvan, ez most egy laza 850.000 pénz amit itt elmondtál. -
bgabor #10640 Nemértem. Maxra fejlesztettem a Challengeremet, 728 lóerő és egy vagyonba került, de még mindig kiírja a játék a feliratot hogy gyenge autóval nem fogok tudni kétkerekezni.
Szvsz egyértelműen nem a drift a gyenge pontja a játéknak hanem a kétkerekezés. -
vki a #10626???? -
Szabi1991 #10638 viszont amiért kimennek reklámozni a játékot, azért kapnak egy pár garnitura gumira való zsét :p
amúgy ha már E30 al reklámozzák a játékot, a következő NFS ben lehetne már E30is.. -
*ee -
jah, és tuti nem a pro strettel gyakorolnak
-
Szabi1991 #10635 kevés D1GP-t nézel :p
számit a beérkezés szöge, a sebesség, a gumifüst.. -
Szabi1991 #10634 sztem Tibisz,Radír és többiek tudják mi a drift :p -
na látod, megmagyaráztad magadnak...ha tényleg olvastad miket írok, és miből indult ki a dolog, akkor nem kezdenél ilyen monológba. én annyit kritizáltam, hogy egy olyan játékkal aminek lényegében a drift a gyengepontja népszerűsíteni(igazad van tényleg nincs rá szükség) a magyar driftet nevetségesnek tűnik, legyen ez akár pro street vagy akármi. peace ! -
miért... neked van tapasztalatod driftbe? Olvasom miket irsz, komolyan mondom visszfoghatnad magad. Mielott a jetk nem jelent meg es volt a nagy varakozas semmi hasonlo gondok nem voltak a nagy extazistol senki nem latott elore, pedig voltunk egy paran akik emlitettuk hogy a jatek kiadasa utan sok lesz majd az olyan aki ocsarolja a jatekot. En speciel soha nem kedveltem a NFS szeriat, de ez nekem is bejon ahogy sok mas olyan tagnak akik nem kedveltek ezt a szeriat. Ami a realizmust illeti nincs mit kombinalni mert a drift az valoban gyenge, akinek bejon hajra, akinek nem annak javaslom bocsanattal egyuttesen pofa be. A driftet az orszagba mar nem kell nepszerusiteni, ezt mondom azert mert en nem MO-i vagyok, de amikor a varosba driftbemutato volt MO-rol jottek driftelni valami sracok es eszmeletlen musort adtak elo, mondhatom nyugodt szivvel hogy a szank tatva maradt, pedig vagyunk egy paran kik versenyzunk is, no egyszoval a drift az szamomra erthetetlen neha csinalsz 7000 pont korulit neha meg csak 2500-at pedig talan jobban driftelsz, ez tenyleg gaz. -
na itt egy kis help azoknak akik nem tudnak 2kerekezni:vegyétek meg a pagani zondát,engine full tuning meg bodykit(úgyhogy minden a drag-re legyen téve) -
A menüt szokni kell de nem vészes... -
Ennek a játénak maximálisan elég 1.5 giga ram, ennél több egyszerűen felesleges, mert nem használja ki a játék... Brutál proci szintén fölösleges... A legfontosabb egy jó erős videókari! -
grolko #10628 pffff, na rájöttem. balfasz vagyok, de az EA is. hogy lehet ilyen egy fasz menüt kitalálni? mind1 remélem legalább jó lesz a game, mert eddig... -
meg anyit hogy ha az autótőrést maxra teszem memóriahiba miatt kivág. lehet hogy a vga nem bírja (gf6200) vagy van valami más megoldás??? -
szasztok!
2 kérdésem lenne:
1. melyik autók jók a drag módhoz(gyorsulás mód)front vagy hátsókerékhajtásúak és azon belül melyik autó az???
2. drag módban startnál hogyan tudom felállítani 2 kerékre a kocsit. vagy az csak ilyen "kamu" az intróban???
köszi előre is! -
online-ra progi ??? nem kell semmi, versenynapra belépsz, ott bejelentkezel, majd a versenynapot többjátékossal kezded el, és kijelzi hogy mennyi játékos van az adott napokon...
persze csak original game-val lehet online... -
Érdekes gép
-
balika16 #10623 nagyon jo 3 GB ramom lett ma szal megy fullon amugy onlinera van vmi progi????
-
jelentkezzen piviben aki +vette a game-t, és online is nyomul, me nyomulhatnánk 1ütt, magyarok, ill tudok TS szervert biztositani... -
én sem az előző NFS-ek driftjét sírom vissza, hanem szerintem sem ez, sem az nem volt realisztikus. Tény, hogy nem szimulátorról beszélünk, és én ezért írtam amiből lényegében kiindúltunk, hogy ezzel reklámozni a magyar drift világát(maximum gyerekeknek, akiknek abszolut semmi tapasztalatuk nincs) nevetséges. ezzel a havas dologgal kapcsolatban én is így vagyok
nem kezdek bele olyanokba, hogy hol hogy viselkedik az autó a játékban, mert az újabb vitákat váltana ki.
-
Varga10 #10620 Én is KB:#10615 -
Hy all!
Nekem nem megy a kétkerekezés! Már probáltam a Corvettel, a Dodge Viper SRT vel most probáltam egy 953 lóerős Charger-el de ne megy! Valaki aki tud legalább 50m-t menni elmagyarázná, hogy hogyan kell beállítani a kocsit meg mit kell még csinálni, hogy 2 keréken menjen?!
Előre is köszönöm! -
Én nem. Sztem teljesen élvezetes, és korántsem annyira elborult, mint a carbon, ahol hegynek lefele 270el lp640es murcival keresztbe vettem a kanyart. Az tré volt, ez egész jó: "egészségesen arcade"..
Btw. pedig ültem már autóban, sőt én vagyok az első, aki ha leesik a hó pattanok be a gépembe és megyek csapatni.. (szárazon ugye költséges, azmeg nem fér bele :/ ) -
armandusy #10617 szijasztok lenne egy olyan problémám hogy van egy abit k8n 3000+ a64 gépem 7600gt vel 2,5giga rammal és néha besazggat a játék szerintetek ez miért lehet segítsen már valaki plz. +crysis játék medium grafikám tökéletesen fut amikor sokkal jobb grafikája van :-)()()()()()()()
TEljesen tanácstalan vagyok segítsetek ?! -
nos kedves "Barom", én nem tudok játékot fejleszteni, sőt még csak programozni sem, én csak egy nagyszájú "exrajongó" vagyok, és nem egy VEZETŐ SZOFTVERFEJLESZTŐ CÉG, jópár év autósjátékokba fektetett év tapasztalattal a hátammögött. én driftbuzi vagyok, és el vagyok keseredve.(aki ült már autóban tudja mire gondolok) -
Varga10 #10615 Hello!!!
Az miért van hogy a DEMO nagyon szarul megy de nem is olyan gyenge a videokártyám??? egy Nvidia 7600GS van benne 256Mb-os, meg egy 2.6-os proci és 1280Mb RAM.
Legfrisseb Nvidia driver de hiába.Ráadásul hogy még nem is olyan jól megy még hozzá be-be is röccenget.... -
Hát nekem első benyomásra nem jön be. Meg a diszpécser folyamatosan nyomja az idegesítő szalandzsát a carrier menüjében.
Mondjuk, h vezetés közben jó ötlet volt betenni, na de hogy a menübe, áhhh tök égő. Egyértelműen 18-as karikáknak való ez a játék, má nem azért
-
Csinálj olyat ami jobb, és billentyűről vagy gamepadról is játszható -.- -
nyilván, persze értem én, csak röhej... -
BIZ0906 #10611
-
grolko #10610 valaki mondja már meg lszi, hogy mi a faszt kell csinálni rögtön a játék elején, hogy tovább tudjak menni. megnyerem a versenyeket amit felkínál, de utána is csak ugyanazokat tudom választani(golfos verseny, dragok)! nyiván én vagyok a bamba, de egyszerűen nem bírok rájönni.... THX -
[Walaki]D`Lair #10609 Reklám+szponzorizáció...itt nem az a lényeg, hogy reális-e vagy sem, hanem a drift magyarországi ismertségének a növelése... -
Van benne valami...akkor már inkább csúsztatok szappant a Carbonban mint ez...
-
bocs, nem kötekedni jöttem, de ez nevetséges -
pff és ez a szar fent van a drifter.hu-n...jéézusom -
looool ennek a lehetőségeit....ezek megőrültek, ennek az "izének" semmi köze a valódi drifthez, gondolkozzanak már...szánalom. -
Hát ez elég durva, minden beállítással maxon, 1024x768-ban, 20-25fps
én pedig nem vettem észre, hogy diavetítésszerű lett volna, sőt már elég sokat játszottam vele és nem bénáztam.Asszem veszek egy új videokarit...
-
gamestar:) -
keymaker #10602 Akkor ezek a germánok tudnak kocsit építeni:)