no-warez.gif
  • Gólya #9391
    hogy miért csinálnak?
    nem a felhasználónak van...
    s igen, volt már, akinek teljesen tönkrement a játék, mert belenyúlkált olyanba, amibe nem kellett volna, s mert nem volt, aki rácsapott volna a kis kezére - utána jött ártatlan képpel, hogy ő nem is csinált semmit...csak...

közben olvasgatok ezekről a csalásokról...hát nem is tudom...ez a testingblabla ugye fejlesztői holmi, a moveobjects még hagyján, meg a constrainfloorelevation is - persze csak ha ki is kapcsolja az ember, ha már nem kell
    de pl. olvasok olyanról, ami kikapcsolja a háztartás költségeit - hát ennek nem tudom, mi értelme, hisz a játékban is megszerezhető pontokért;
    aztán van, ami elrejti a gondolatbuborékot a sim feje fölött - ennek spec. semmi értelmét nem látom, hisz ha jobban figyeled a simet (meg a feje fölötti bubit), pl. egy beszélgetőpartner esetében jobban megismered (gondolok itt pl, arra, hogy a beszélgetés témája a természet, a másiknál viszont megjelenik az áthúzott kép, amiből tudsz következtetni, hogy még egyszer már ne hozd szóba a témát);
    hogy az mire jó, hogy nem a rácsokhoz igazodnak tárgyak...már felezték a rácsokat, ez már könnyebbség, most még ezen túl is variálni...

szóval...nem tudom
    de persze ha valaki mindenáron ragaszkodik ezekhez a dolgokhoz...egészségére váljék