44549
-
Gné Era #9392 azt hiszem az ingametszés az ötödik..még egy van ezen kivűl..utána jön a szív alakú metszés..én is az ingánál járok..igen ..egyszer jóska leírta sorban hogyan jönnek egymás után.. -
Gólya #9391 hogy miért csinálnak?
nem a felhasználónak van...
s igen, volt már, akinek teljesen tönkrement a játék, mert belenyúlkált olyanba, amibe nem kellett volna, s mert nem volt, aki rácsapott volna a kis kezére - utána jött ártatlan képpel, hogy ő nem is csinált semmit...csak...
közben olvasgatok ezekről a csalásokról...hát nem is tudom...ez a testingblabla ugye fejlesztői holmi, a moveobjects még hagyján, meg a constrainfloorelevation is - persze csak ha ki is kapcsolja az ember, ha már nem kell
de pl. olvasok olyanról, ami kikapcsolja a háztartás költségeit - hát ennek nem tudom, mi értelme, hisz a játékban is megszerezhető pontokért;
aztán van, ami elrejti a gondolatbuborékot a sim feje fölött - ennek spec. semmi értelmét nem látom, hisz ha jobban figyeled a simet (meg a feje fölötti bubit), pl. egy beszélgetőpartner esetében jobban megismered (gondolok itt pl, arra, hogy a beszélgetés témája a természet, a másiknál viszont megjelenik az áthúzott kép, amiből tudsz következtetni, hogy még egyszer már ne hozd szóba a témát);
hogy az mire jó, hogy nem a rácsokhoz igazodnak tárgyak...már felezték a rácsokat, ez már könnyebbség, most még ezen túl is variálni...
szóval...nem tudom
de persze ha valaki mindenáron ragaszkodik ezekhez a dolgokhoz...egészségére váljék -
lunarancs #9390 már így szoktam meg, hogy használom a csalást amikor kell... amúgy nem rég olvastam, hogy baj lehet belőle.. de már ezer éve használom, a sims2-t is így játszottam és ezen kívül hogy egyszer-kétszer kidobott nem volt semmi és csak most gondoltam, hogy esetleg attól lehet eddig nem is gondoltam rá. De ezek után tuti csak akkor használom, ha majd nagyon kell... és kikapcsolom.
amúgy miért csinálnak olyan csalást amitől összeomolhat a játék? hallottatok már olyanról akinek komolyabb baja is volt miatta? -
Gólya #9389 nem tudom...nekem nem kellett, nem is nagyon foglalkoztam a kövek metszésével
amikor a simbothoz kapta a simem a feladatokat, valahol a labor közelében találtam készen a követ (SV-ben)
viszont ha jól emlékszem, Joschka(?) egyszer leírta, milyen sorrendben jönnek egymás után a metszésformák -
Coolfire #9388 Mikor ad ez a foscsomó szív alakú metszést?Lusta vagyok PGG-t olvasni.:)Jelenleg az ingametszésnél járok. -
Gólya #9387 pl. ami nálad is előfordult már - és örülj, hogy csak kidobott és nem vágta haza a játékodat
különben sem értem, mi a fenének kell az a nyamvadt testingcheatsenabled...meg ha már használod, minek kell bekapcsolva hagyni?
csalás nélkül nem megy a játék?
persze úgy játszol, ahogy akarsz, de nem árt ezt figyelembe venni... -
lunarancs #9386 milyen zavarokra gondolsz? -
Ironman2 #9385 Meg ki is kell kapcsolni,különben zavarokat okoz a játékmenetben -
lunarancs #9384 helló!
nektek volt már olyan, hogy játék közbe egyszer csak kilép minden mentés nélkül. velem tegnap este fordult ez elő és természetesen egyszer sem mentettem játék közbe, úgyhogy a tegnapi játékom teljesen elveszett.
1x-2x nekem volt már ugyan ez. arra gondolok, lehet a testingcheatsenabled miatt van, általában bekapcsolom... -
#9383 köszi, az hiányzott :] -
Ironman2 #9382 Jó neked -
Ironman2 #9381 Gondolom a luxuslakás cuccok -
#9380 hali
ezt akartam felrakni, de azt írja, hogy hiányzik egy kiegészítő. melyik?
sima sims 3 van csak meg (1.27)
előre is köszi -
lunarancs #9379 ááá basszus alig várom, hogy haza érjek és simsezzek... meló közbe is fórumot meg sims oldalakat olvasgatok...
ti hogy birjátok? :D -
#9378 Jó van, majd a vasalásnál nem fog semerre sem kunkorodni... -
Gólya #9377 milyen?
a matrica nem a mosószertől mászott ám rá - igaz, kicsit már kunkori a széle, de hát ez van -
#9376 Na ne mongyad má, hogy az omo-tól lett ilyen???? -
Gólya #9375 "ő" az (bocs, kicsit gyűrött, most szedtem le a szárítóról):
-
Ironman2 #9374 Még nem irták meg hozzá a scripteket.Gondolok itt arra hogyha már esik a hó,akkor legyen havas közben a táj is.Egyenlőre csak effekt.Meg egy rakás animáció,és tárgy is kell majd hozzá.Szerintem egy évszakokhoz hasonló kieg. lesz majd. -
Gólya #9373 hát ez az - már titkos menüpontként előhívható, akkor miért nem lehetett már hivatalossá tenni?
húzzák a mézesmadzagot... -
Gólya #9372 túl fekete...- nem is kell
egy Sims3-as pólóm van - egyik rendelésnél kaptam, egész tűrhető, még az embléma is rajta van, pedig elég sokat mosom -
Ironman2 #9371 Ezen a párnán szivesen elaludnék:
-
#9370 Tudom, hogy nálatok is annyi az idő, mint felénk...csak egy gyengécske poént lőttem el a játékkal kapcsolatban...
Szerintem meg nem fog beleérni a bilibe a kezed, mert biztos, hogy lesz majd időjárás is. Csak nem tudom, hogy minek kell nekik ezen ennyit gondolkodni, hogy mikor legyen. -
Gólya #9369 november??? tévedésben vagy:)
most itt nálunk a valóságban - augusztus 04. délelőtt fél tíz)- olyan sötét volt, hogy villanyt kellett kapcsolni (és most esik az eső, de jó, mert lehűlt éjszaka a levegő és végre normális a hőmérséklet)
ha tiszta az idő a játékban, akkor nálam is láthatóak a csillagok, de ha borús az idő, akkor bizony kulimász sötétség van:)
viszont tényleg tudnék örülni egy meglepetésnek az új kieg. kapcsán, amit hétpecsétes titokként kezel az EA...igen, az időjárásra gondoltam:)
csak aztán bilibe ér a kezem...:( -
#9368 Délután 5-kor??????? Háháhá...akkor nálad biztosan november körül járhat a játékban a hónap (persze nincs is csak mondtam), nálam viszont csillagfényesen-teliholdas nyári esték, éjjelek vannak. Ja, és rendes közvilágítás, mivel a magam kreálta várost teli pakoltam rendesen utcai lámpákkal. -
Gólya #9367 akkor jól sejtettem...:(
nem igazán figyeltem, hogy ez mennyiben lassítja a játékot - van néhány letöltött dolgom, tehát azok már megfogják kissé -, de szerintem nagyon megéri...
a látvány...az valami mesés (már ha nem felhős az ég, mert akkor már du. ötkor olyan sötét van, mintha este lenne) -
#9366 Legfejjebb úgy tudsz lámpákat lerakni, hogy az utak melletti telkekre a város szerkesztése módban minden telek útfelőli szélére raksz le lámpákat...ezt a közösségi telkekre is meg lehet így csinálni! -
#9365 Külömben tényleg jó a sötétítés...tök nem látni semmit...hehe -
#9364 Csak az a gond, hogy egy kész várost meg nem lehet bevinni a világkészítőbe szerkesztgetni....pffffff ilyen hülyén megcsinálni valamit? -
#9363 Igen, mert a lámpákat az utak mellé telken kívűl csak a világkészítőben lehet lehelyezni. Sajnos ez így működik...most még.
Én egyébként nem használom ezt a modot, mert lassítja picit a játékomat....meg jó nekem a világítása így is. -
Gólya #9362 Joschka!
jól tudom, hogy a városi világítást csak a világkreálóval lehet megbűvölni?
mióta felraktam ezt az árnyékos cuccot, olyan setét van egyes helyeken - még a rendőr is fél arra járni... -
#9361 Aha...értem. -
Gólya #9360 miattam nem muszáj - ha egyébként meg nem akartok
azt hiszem, én is megvárom a vip lejáratát, aztán megyek - olvasni reg. nélkül is lehet -
#9359 Jó, majd azokkal a kis játék storikkal jövögetünk, hogy ne maradj itt egymagad...külömben meg uborka szezon van...most nem azért. De szeptember 9.-én úgyis jelenik meg az autós kieg, akkor majd úgyis jönnek az érdeklődők, hogy és mint-ezni. -
Gólya #9358 de pl. a játékkal kapcsolatos képeket, történéseket ide is lehet tenni, írni - lassan már csak én maradtam itt egyedül -
Gólya #9357 ennyiért talán nem - de valahol igaza van...ez egy játék-topic, nem locsifecsi - esetleg lehet nyitni ilyesmire egyet
ahogy járkálok több topicban - itt az sg-n -, még ennyi sincs megengedve
nincs figyelmeztetés, ejnye-bejnye, hanem szépen repül az oda nem illő hsz
na és akkor be is fejeztem... -
#9356 Igy van, jól eldumálgatunk! Csak hát....
Mike úgyis azt mondaná (lehet, hogy): Húzzatok máshová szövegelni. -
#9355 Na, ezt nem is tudtam, hogy van korhatár...én meg má 5X.......asszem akkor itthon maradok. -
Ironman2 #9354 Szivesen beszélgetünk veled,de itt nem lehet mert akkor meg Mike rúg ki innen -
Gólya #9353 milyenek is vagytok...