no-warez.gif
  • Mike at home
    na csak kiszenvedtem
    megvan a lejárat, igaz kicsit arrébb, nem a ház melett, hanem előtt.
    úgy sikerült megcsinálnom, hogy visszabontottam 2 egységnyit az alapzatból, leszedtem a falat, odébbraktam a bútorokat

más:
    - ez a mosógépes téma nekem nem jön be így elsőre
    ledobálnak mindenfelé ruhákat, kung-funál is, ergo ahol éppen állnak, a szennyeskosár meg hatalmas, magasabb mint egy konyhapult, nem egy szép látvány, igaz anyu takarításmániás, ergo körbejár és összeszedi a szennyest
    jobb lett volna, ha van vmilyen koszolódási effekt is, igaz ez túl nagy igény lett volna részemről a grafikusok felé, szerintem

- ezek az állások nem világosak előttem
    hogy lesz az emberből mondjuk magánnyomozó? vagy szellemírtó? és miért jó az, ha regisztrálom magam festőként, kertészként, íróként a városházán? ne az legyen, hogy munkanélküli? fickókám a kőtörössel jobb napokon simán keres 10k-t, prímán elvan így is

kéne egy lista is, hogy milyen állások lehetnek, és ott nagyjából mit kell csinálni (tehát mindenki, amit kipróbált, írhatna róla pár sort)
    pl. tűzoltónak mész, és akkor naponta kigyullad a fél város, holott kisfalunkban soha tűz még nem volt? magánnyomozó mit nyomoz? szomszéd csalja az asszony a bögyös Böskével?

most komolyan az a chopper van motorként, aztán annyi? sehol egy speed gép? teljesen amerikai piacra készült a sims, úgy látom