44549
-
#8025 Érdekes... tudtommal a gyűjtői kiadást kizárólag az 576kbyte forgalmazza ( forgalmazhatja ), így amit te belinkeltél... ott valószínűleg 576-ban vásárolt játékot adhatnak el neked - esetleg erősen használt / beregisztrált verziót, amit te már nem tudsz majd regisztrálni / eredetiként használni... én biztos nem vennék játékot ilyen helyről...
Akkor már inkább megbízhatóbb 576 vagy cd galaxis ... -
#8024 hát nem tudom ki hogy van vele, de nekem tetszik ez a mosásos balhé:-) van külön mosókonyhám:-) jó ez a karrierépités, csak kicsit nehezen indul be, aztán lehet én csinálok valamit rosszul:D viszont ma kétszer is megszivtam, mert kilépett a játékból:-( pedig most másodjára csomó munkám akadt. viszont most már úgy érzem szépen egész hitelesen be lehet egy házat rendezni. én abban lakom ahol az a tavacska van. aki szokott vele játszani biztosan tudja melyik az. nah ennyi, csak gondoltam megosztom veletek az örömömet:-) -
#8018 Hát ha megveszed, akkor az a tulajdonodba kerül, akkor meg miért ne dolgozhatnál azon a telken. -
Decooy #8017 Sims 3 Gyűjtői kiadás csak 7900 Ft ! -
#8016 aha, szal leteszek egy közösségi telket, azt megveszem, és akkor lehet ott melózni? -
#8015 és a telket beállítod salon tipusúra -
#8014 na csak kiszenvedtem
megvan a lejárat, igaz kicsit arrébb, nem a ház melett, hanem előtt.
úgy sikerült megcsinálnom, hogy visszabontottam 2 egységnyit az alapzatból, leszedtem a falat, odébbraktam a bútorokat
más:
- ez a mosógépes téma nekem nem jön be így elsőre
ledobálnak mindenfelé ruhákat, kung-funál is, ergo ahol éppen állnak, a szennyeskosár meg hatalmas, magasabb mint egy konyhapult, nem egy szép látvány, igaz anyu takarításmániás, ergo körbejár és összeszedi a szennyest
jobb lett volna, ha van vmilyen koszolódási effekt is, igaz ez túl nagy igény lett volna részemről a grafikusok felé, szerintem
- ezek az állások nem világosak előttem
hogy lesz az emberből mondjuk magánnyomozó? vagy szellemírtó? és miért jó az, ha regisztrálom magam festőként, kertészként, íróként a városházán? ne az legyen, hogy munkanélküli? fickókám a kőtörössel jobb napokon simán keres 10k-t, prímán elvan így is
kéne egy lista is, hogy milyen állások lehetnek, és ott nagyjából mit kell csinálni (tehát mindenki, amit kipróbált, írhatna róla pár sort)
pl. tűzoltónak mész, és akkor naponta kigyullad a fél város, holott kisfalunkban soha tűz még nem volt? magánnyomozó mit nyomoz? szomszéd csalja az asszony a bögyös Böskével?
most komolyan az a chopper van motorként, aztán annyi? sehol egy speed gép? teljesen amerikai piacra készült a sims, úgy látom -
#8013 Akkor jó... -
Ironman2 #8012 Már kérdezte ott is a problémáját,csak éppen nem válaszolt neki semmit.Én ajánlottam a MYsims oldalát,de ugylátszik ott sincs érdemleges válasz rá.
Semmi köze a wareznak amit kérdezett a 7962-ben.Teljesen idevaló a kérdése -
#8011 A nagy piros MEGJELENT szöveg alatti 1Warez a topikban nem megengedett...stb szövegre kattints rá! És már is át estél oda... -
Compongnathus #8010 hi. ugy is tudok szalont nyitni hogy ha nem azt a speciális szalont használom azt a Barney... szalonját hanem én építek egy szalont.. tehát nem azt hasznélom ami benne van szalon hanem sajátépítésűt.. ugy is lehet? igaz nyitni.. -
Bal0924 #8009 Megtudod pontosan mutatni, hogy hol találom? Átnéztem az oldalt és nem találom... -
Ironman2 #8008 Újreg volt ez is.... -
Ironman2 #8007 Igen,ha nem akarsz büntit -
sataa #8006 az offban? -
Ironman2 #8005 Figyu! Ott van felül egy felirat! Menj a másik topikba,ott majd segítünk... -
sataa #8003 nem, nem eredeti, torrentezett, és frissen telepített... se crack, semmi -
Ironman2 #8002 A nude patch benne van,vagy bármilyen hack,akkor nem fog rá települni semmi,ezeket ki kell venni belőle,és visszaállitani az eredeti fájlokat -
Ironman2 #8001 eredeti a játékod? -
sataa #8000 Könyörgöm nektek, SEGíTSETEK!!!!!!!!!! Nem tudom felinstallálni, de kellene nagyooon! -
Coolfire #7999 Ez már legyen a te gondod. -
#7998 fogalmam sincs, nekem sosem volt még Hórusz könyvem
megátkozni a múmia tud, én még sosem találkoztam múmiával
az nlc café sims topikját tudnám javasolni, ott sokkal többen vannak, mint itt -
Bal0924 #7997 A másik topikban,sem válaszolnak a kérdésemre, pedig jó lenne. folytatnám a játékot.... -
#7996 nem tudunk neked segíteni
estekeg próbáld meg az off topikban -
#7995 nem megy
de már nem érdekel
idegesít, de nem fogom magamat ezzel még órákon át bosszantani
akkor nem lesz pince
köszi a segítséget -
#7994 XP-t is ujrarakjam? esetleg formázzam le a vinyóimat?
emiatt nem fogom újrainstallálni -
sataa #7993 Vki segítene??? -
#7992 Hali !
Megint nem találok valamit -.-
Twinbrook-ban hol a csudába lelek rózsaszín gyémántot ? -
Gólya #7991 na?
Kína felé kerültél?
megy a pince? -
Bal0924 #7990 Valaki tudna segíteni, Segítséget adni? -
sataa #7989 Fel szeretném telepíteni a sims3 álomállásokat, de a telepítő azt írja ki:
A frissítés nem sikerült, ezért a telepítő nem tudja folytatni munkáját.
Mit tegyek? -
Coolfire #7988 Save ki,EA docu könyvtár gyalu,reinst. egyenként és patch,mert már megy az EADM. -
Gólya #7987 ha ez a ház volt...
megnéztem, nekem sikerült
persze értelemszerűen csak a lejtő kezdetéig enged pincét, de enged és a lépcsőt is mellé lehet tenni
próbáld meg úgy, ahogy írtam, hogy kívülről húzod a pincét befelé a ház alá -
Gólya #7986
jól emlékszem, ez volt az?
jól összement:) -
#7985 most azon gondolkodom unistall, vagy porig romboljam a házat? :D
asszem inkább elmegyek tejfölért, és megnyugszom kicsit -
Gólya #7984 állj - megvan -
Gólya #7983 az eredetit gondoltam - csak egy kis támpontot adj, merre keressem -
#7982 nem tettem fel sehová
vagy az eredetit ami a játékban van?
vagy csináljak belőle csomagot, amit te valahonnét leszedsz, és megnézed, és akkor tönkremegy a napod
mert ideges leszel, és elvered szegény gyerekeidet
:D -
#7981 ja, hullámos kicsit
de pincerésznél nem, mert az kisimítja -
Gólya #7980 megpróbálom megkeresni ezt a házat, megnézem, tudok-e vele kezdeni valamit