no-warez.gif
  • Gólya #7379
    nos:
    - kampechalat általában a temetőben/nél levő tóban tudsz fogni, Riverwiewban a folyó egy részén, ahol kint van a "horgászni tilos" tábla

- halálnövény: csak legyen a simed hátizsákjában egy belőle - ha jön a kaszás, alkuképes vagy ezáltal
    (nem "évelő", egyszer tudod betakarítani, utána elpusztul)

- Kína: nem tudom, pontosan melyik kalandról van szó, de ha ilyet szól, hogy nem tudod hatástalanítani, akkor vagy konkrétan azon a helyen, ahol a csapda van, vagy valahol a környékén kell legyen valami megoldás a hatástalanításra (akár egy szobor, amit rátolhatsz, vagy bárhol egy kő, amire rá kell állnod vagy bármi - nézz körül alaposan) - Fr.o-ban találkoztam pl. olyannal, hogy egy wc lehúzása aktivált bizonyos dolgokat)

- sajna a megértés homokszemei az én tapasztalatom szerint sem sok mindenre jók - értem ez alatt, hogy találkoztam már én is olyan esettel, amikor adott volt egy-két-három-sok szobor és bizonyosan voltak padlólapok, ahová tolni kellett őket, de ha használtam a homokszemeket, csak a szobrok villogtak:(
    összegezve tulajdonképpen az a tapasztalatom,hogy nagyon alaposan végig kell vizsgálni a falakat, a padlót, fáklyákat (van olyan hely, ahol a fáklya hoz elő dolgokat), az utolsó kis egérlyukat is

s akkor még egyszer(belátása szerint használja mindenki - nem biztos, hogy az a jó, amikor végignézzük a teljes megoldást):
    egy kis támpont