44549

no-warez.gif
  • Mike
    tegnapig épp aktuális házam, amiből a kölköm kiköltözött
    kicsiny, tengerparti vityilló

és belülről

• Mike
    no, pár kép

első házam, még a kieg előtt

• ChaosTeam
    Sziasztok! Van egy kis problémám. Egy ideje nem játszottam a Sims3-al, most megint kedvet kaptam hozzá, elindítom és kiírja, hogy új frissítés érhető el, de hiába megyek rá, nem sikerül a telepítés, ezeket írja ki :

Kép

Jelenlegi verzióm: 1.10.6.004002
    Windows 7 Home 64bit-es oprendszer van a gépen.

Mi lehet a baja és mi a megoldás?
    Ha valaki tudja, annak előre is köszi!
  • Gólya #7394
    hát...te tudod...ill. mindenki a saját játékában tapasztaltak szerint ítél - nem akarom elkiabálni, de ilyen dolgokat nem tapasztaltam még
    az egyedüli a letöltött cuccok átszínezésével kapcsolatos gond volt, de az annyira nem vészes - szép lassan kitapasztalgattam, hogy lehet az eredeti cuccokat úgy átszínezgetni, hogy pofás dolgok legyenek belőle (vagy legalább olyan, hogy nekem tessenek:))) - ez most már sikerül is)

• Mike
    költözés:

megkérdezi ki akar költözni a költözés kezdeményezőjével
    melyik legyen az aktiv háztartás utána
    sárga felkiáltójel van, ha valami nem stimmel
    ki tudod választani hová akarsz költözni (de ki is lehet rúgni otthonról, akkor random berakja valakikhez)
    egyszerre csak egy aktív háztartásod lehet, ergo vagy az otthon maradotakkal játszol tovább, vagy azzal aki elköltözött
  • Mike
    ez bugosabb? :)

most pl. berendeztem az új házamat addig, amikor a ház tárgyaihoz nem értem, akkor szpen a kezemben maradt amit leraktam, a lsitából sem tűnt el, szuper
    a 2-ben ha sikerült menteni jó eséllylel megjabult, ellenben ez lementi a szar állapotot is
  • vica0523
    Menj a Beállítások - Város szerkesztése menübe. Válaszd az aktív háztartás váltása opciót,itt ki tudod választani hogy melyik családdal akarsz játszani. Így több család között lehet ugrálni oda-vissza.
  • Gólya #7390
    nem hülyeség, próbálj meg visszaolvasni - volt már ilyenről szó (sajna többet nem tudok róla, nekem csak szingli sim van)
  • Gólya #7389
    menj át Cool topicjába, ott rengeteg segítőkész ember van ilyen esetekre specializálódva
  • Gólya #7388
    azért túlzásokba ne ess - tapasztalatom szerint a kettes és hármas bug szempontjából köszönőviszonyban nincs
  • Gólya #7387
    nyugodtan dobd el a feladatot, talán nem azonnal, de újra felajánlja majd a játék
    jártam én is úgy, hogy kihagytam egy-két lépést a feladat során és így gyakorlatilag teljesíthetetlenné vált
  • predator1982
    sziasztok.
    biztosan hülyeséget kérdezek, de nekem még csak most merült fel ez a probléma. ha egy családtagot elköltöztetek, és azt választom hogy az legyen a fő háztartás, akkor a maradék családtagokkal nem tudok már játszani????? ha igen, akkor hogyan? legyen szives, ha valaki ráér irja már le nekem,mert csak néztem mint rozi a moziban, a kettőben ez nem volt téma...
  • laci1993tb
    Csáó
    OLyan problémám van h nekem már fennt volt a sims3 régebben kb 1 éve csak nem vozott a játék és letöröltem ám amikor kijöttek a kiegészítől akk letöltöttem a világ körült és fel is raktam az alapot meg a kiegészítőt is. Ekkör jött a baj merthogy nem akart elindulni ...valami régiókód rémlik meg nemtudom már jó pár hónapja volt...akkor utánaolvsatam a fórumokon, találtamis valami sorrendet a crackről meg ea downlode-ról és azt sikerült kihoznom az egészből h mostmár le sem tudom törölni a játékot..vagyis amikor el akarom inditani az isntallt ak kk az uninstall indul mindig, a programok eltávolításánál pedig azt jelzni h fennt van a játék bár ottsem tudom letörölni.
    Valaki tudna nekem segiteni...már idegesít a dolog, pedig nagyon szivesen játszanék vele egy jót :@@@
  • Mike
    az eredtiségnek nem sok köze a bugokhoz
    a sims meg egy bughalmaz
  • Tinalove
    Lehet az a baj hogy elsőnek nem csillógó lyukat vizsgáltam meg, vagy valami hiba van a játékmban. Habár eredeti, de volt egyszer olyan hogy meglátogattam valakit és az egyik simnek nem volt feje, meg ilyen hosszú kezei voltak hosszú újakkal, úgy nézett ki mint egy szörny, ettől fügetlenül tudtam vele beszélgetni meg minden. Aztán amikor másnap beléptem a játékba már normális volt az a sim.

Most ha elvetem ezt a feladatot, akkor újra megkapom majd? És talán akkor jó lesz. Vagy nem tudom.
  • Tinalove
    Világos az illusztráció de nálam az a bibi hogy nem tudom megvizsgálni a csillogó lyukat mert habár a csapda ami elötte van nem működik, ennek ellenére a simem nem lép rá. Szóval nem tudok hozzáférni a lyukhoz.
  • Gólya #7381
    az előbb linkeltem be

(igaz, hogy nem pont ezt a feladatot, de ez is ott van)
  • Tinalove
    Ennél a feladatnál vagyok:

A másik sarkokban lévő üregekben is aktiváltam a kapcsolókat, olyankor csapdák indultak be, majd el is tűntek. A falakat végigkattintgattam, a köveket szintúgy, nem találok megoldást. Ha valaki már végigvitte ezt a feladatot, az írja meg hogy hogyan sikerült, köszönöm.
  • Gólya #7379
    nos:
    - kampechalat általában a temetőben/nél levő tóban tudsz fogni, Riverwiewban a folyó egy részén, ahol kint van a "horgászni tilos" tábla

- halálnövény: csak legyen a simed hátizsákjában egy belőle - ha jön a kaszás, alkuképes vagy ezáltal
    (nem "évelő", egyszer tudod betakarítani, utána elpusztul)

- Kína: nem tudom, pontosan melyik kalandról van szó, de ha ilyet szól, hogy nem tudod hatástalanítani, akkor vagy konkrétan azon a helyen, ahol a csapda van, vagy valahol a környékén kell legyen valami megoldás a hatástalanításra (akár egy szobor, amit rátolhatsz, vagy bárhol egy kő, amire rá kell állnod vagy bármi - nézz körül alaposan) - Fr.o-ban találkoztam pl. olyannal, hogy egy wc lehúzása aktivált bizonyos dolgokat)

- sajna a megértés homokszemei az én tapasztalatom szerint sem sok mindenre jók - értem ez alatt, hogy találkoztam már én is olyan esettel, amikor adott volt egy-két-három-sok szobor és bizonyosan voltak padlólapok, ahová tolni kellett őket, de ha használtam a homokszemeket, csak a szobrok villogtak:(
    összegezve tulajdonképpen az a tapasztalatom,hogy nagyon alaposan végig kell vizsgálni a falakat, a padlót, fáklyákat (van olyan hely, ahol a fáklya hoz elő dolgokat), az utolsó kis egérlyukat is

s akkor még egyszer(belátása szerint használja mindenki - nem biztos, hogy az a jó, amikor végignézzük a teljes megoldást):
    egy kis támpont
  • Tinalove
    Én megvettem a gyűjteményrendezőt és annak segítségével találtam élet és halálnövény magot. Ambróziát azért nem tudok csinálni mert kampec hal kell hozzá, amit az istenért se tudok fogni, pedig tudom hogy az angyalhalra harap és 10-es a hogásztudományom is. A halálnövény meg nem tudom mire való, mert nekem csak ültetés funkció jött ki nála. Aki tudja az írja meg. :) Még mindig Kínában vagyok és megint elakadtam egy feladatnál. A falban van egy megvizsgálandó lyuk, de elötte egy csapda van amit ha megvizsgálok azt írja ki hogy nincs itt veszély. Ha meg hatástalanítani akarom akkor azt írja már régi technológia amit soha nem fogok tudni hatástalanítani. Pedig valószinüleg egy kőkülcs van az üregbe ami nagyon kellene, hogy teljesíteni tudjam a küldetést. Használtam már megértés porszemeit, és a csapdát mutatta, de nem tudok mit kezdeni vele. Akinek van valami ötlete kérem írja meg. Köszönöm.
  • Mike
    itt nincs
    mertem szólni, hogy a mysimsem legyenek linkek a főoldalon azokra a cikkeikre, amikről kis preview-t írnak, ki lettem oktatva, mennyire nincs rá szükség

úgyhogy innentől mysims banned
    kisstílű, de ez van
    úgy is azt mondta rám a csaj, hogy gyerekes vagyok, hát akkor tessék
  • Gólya #7376
    Galaxya a mysimsen van - vagy itt is?
    (nem gondolnám, hogy itt is, van neki elég dolga amott)
  • Gólya #7375
    én eddig a szakácstól kaptam egy alkalommal, egy másik alkalommal pedig az egyik egyiptomi küldetés során az egyik sírban találtam élet- és halálnövényt is - azt hiszem, az a küldetés volt, amelyikben az örök élet ereklyéjét kellett megszerezni (ha nem tévedek)
  • Mike
    melyikőtök Galaxya?
  • Glinda7
    Sziasztok!

Nem tudok ambróziát csinálni, mert sehol nem találok életgyümölcsöt. Aki már szerzett ilyen magot, az meg tudná mondani, hogy hol találta? Főzés jártasságom már tökéletes, a kertészkedési is, lassan a horgászatom is 10-es szintű lesz, de nem tudom hol szerezhetnék életgyümölcs-magot. Segítsetek kérlek! Előre is köszi!
  • Tinalove
    Rendben, köszönöm a gyors segítséget, megyek is kipróbálni. :)
  • Mike at home
    elmész az akadémiára (bár szerintem bárhol harcolhatsz)
    felhívod a soron következő jelöltet akivel meg kell küzdened
    ő egy idő múlva eljön, úgy mintha áthívtad volna magadhoz vendégségbe
    úgyhogy várj rá. néha az egész családját is magával hozza.
    Onnan is tudod, hogy már a telken van, hogy nem engedi felhívni

• Tinalove
    Sziaztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem a játékkal kapcsolatban. A világ körül kiedészítőt használom és harcművészetből és Kinai vízumból is elértem már a 10. szintet, és most egy olyan feladatnál tartok hogy harcolnom kell a harcművészeti tornán. Telefonon meg is rendezem a tornát a legerősebbel, és azután nem történik semmi. Városnézetbe se jelenik meg semmi, hogy hova kellene mennem. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.
  • muhpet
    Már nagyon várom a kiegészítőt! Eddig is a karrierekkel voltam el legjobban, és most végre tényleg rendesen kidolgozzák.
    Hallottátok azt az érdekes hírt, hogy állítólag lesz mosás a kiegészítőben? Érdekesen hangzik.
    Most már csak egy jó évszakos kiegészítő hiányzik nekem a teljes játékélményhez, de az nagyon, remélem benne lesz a következő 2 kiegészítőben.
  • janika1972
    Jók a képeid Mike a galériában!
  • Gólya #7367
    miért nem törölted ki kapásból?
    minek nyit valaki topicot, ha nem bírja a hozzászólásokat?
  • Mike
    meg most őszintén, ide nem férsz el?
  • Mike
    Az ambitions a sim3 játék kiegészítője

a Sims2 esetén sem volt minden kieg után új topik, most sem lesz, ha a véleményemre vagy kiváncsi

ide meg nyugodtan járhatsz szitkozódni, max majd kitörölllek a francba

hg
  • Robi546
    Figyu én most nem akarok meg sérteni meg tudom is hogy ez nem ide tartozik de aki azt írta az én topicomba hogy van a Sims3 Topic oda sztem a rendes The Sims 3-t kellene tenni és nem az Ambitions-ot tehát rohadjon meg az aki azt mondta !!!! vagy na mind1 nemrontom el a topicot!
    De ez van
  • janika1972
    Az kizárt dolog!
  • Daniel BMW
    Néha egy-két házat kicsit felújítok...

• Daniel BMW
    20-at, abból meg tudtam tenni az első üzlettársi ajánlatot, onnantól meg csak várni kellett meg jó sokat melózni...
  • Mike
    és mennyit csaltál be?
  • mate1260
    HELP!!!!
    Valami miatt amikor felteszem a download managert akkor frissíteni akarja 6.0-ra de ez után nem indul el. Mit csináljak, mert így fríssíteni sem lehet a játékot.Ha valaki tud segíteni azt kérem válaszoljon.(A játék eredeti.)
  • Daniel BMW
    Köszi! Arra vagyok a "legbüszkébb", hogy csak az elején használtam pénzkódot, hogy be tudja fektetni a pénzét, a többi már ment magától.