Flora2#5785
Nekem meg hosszú idő után most lett végre megint időm rá, úgyhogy lennének is kérdéseim azokhoz, akik már meg is unták :)
- úgy emlékszem, azt olvastam, hogy ha elérik a simek a 10-es legfelső szintet a karrierjükben, akkor valami jutalomtárgyat kapnak (?). Nálam most kezdik elérni, de még egyik se kapott semmit. A rendőr oké, kapott egy rendőrautót, de azt még 4-5-ös szinten kapta. A polgármesternőm pl. 10-es szintű politikus lett, és semmi, nada.
- Hogy van ez az esküvő? Szerveztem egy otthoni esküvői partit a kertbe. A menyasszony házánál (tudom, a vőlegénynél illik...). Meghívtam a partira a vőlegényt, és a vendégeket. Természetesen előzőleg már el voltak jegyezve. A parti alatt akárhányszor megpróbálta az "összeházasodást" kezdeményezni a menyasszony a vőlegénynél, a vőlegény sose reagált rá. Aztán a parti végén kétségbeesésemben megkértem a vőlegényt, hogy költözzön be - beköltözött - és így már végre össze lehetett vele házasodni. Most ezt nem értem: mindkét jegyesnek egy házban kell laknia egy nyilvános esküvő megtartásához?
- Azt jól látom, hogy a gyereket egyedül lehet otthon hagyni? Mindig frászt kapok, ha egyedül ér haza suli után, a szülő meg késő estig sehol. Ilyenkor a Sims2-ben már vitte is el a szocmunkás. A Sims3-ban mikor jön? Csak az éheztetés miatt? Vagy a rossz jegyek miatt is? Itt mire kell figyelni?