44549
-
Flora2 #5786 Ja és még egy, amire nem tudok rájönni:
- ki az a sehol nem lakó NPC, aki időnként felbukkan a semmiből a Central Park közepén, cilinderben, frakkban, kifestett arccal, fehér kesztyűben, áll ott pár percig, aztán vagy elenyészik a semmibe, vagy kimegy a park széléhez és limuzinba száll és elhajt? Egyszer sikerült megszólítanom, mielőtt eltűnt volna, és azt válaszolta, hogy ő bűvész ("Magician")? Van egy női és egy férfi változata is, random, hogy melyik mikor jön elő. Szóval, mi a szerepük?? -
Flora2 #5785 Nekem meg hosszú idő után most lett végre megint időm rá, úgyhogy lennének is kérdéseim azokhoz, akik már meg is unták :)
- úgy emlékszem, azt olvastam, hogy ha elérik a simek a 10-es legfelső szintet a karrierjükben, akkor valami jutalomtárgyat kapnak (?). Nálam most kezdik elérni, de még egyik se kapott semmit. A rendőr oké, kapott egy rendőrautót, de azt még 4-5-ös szinten kapta. A polgármesternőm pl. 10-es szintű politikus lett, és semmi, nada.
- Hogy van ez az esküvő? Szerveztem egy otthoni esküvői partit a kertbe. A menyasszony házánál (tudom, a vőlegénynél illik...). Meghívtam a partira a vőlegényt, és a vendégeket. Természetesen előzőleg már el voltak jegyezve. A parti alatt akárhányszor megpróbálta az "összeházasodást" kezdeményezni a menyasszony a vőlegénynél, a vőlegény sose reagált rá. Aztán a parti végén kétségbeesésemben megkértem a vőlegényt, hogy költözzön be - beköltözött - és így már végre össze lehetett vele házasodni. Most ezt nem értem: mindkét jegyesnek egy házban kell laknia egy nyilvános esküvő megtartásához?
- Azt jól látom, hogy a gyereket egyedül lehet otthon hagyni? Mindig frászt kapok, ha egyedül ér haza suli után, a szülő meg késő estig sehol. Ilyenkor a Sims2-ben már vitte is el a szocmunkás. A Sims3-ban mikor jön? Csak az éheztetés miatt? Vagy a rossz jegyek miatt is? Itt mire kell figyelni?
Köszönöm előre is a választ. -
#5784 Én szoktam vele játszani elég sokat, de tényleg unalmassá válik egy idő után.. -
tmisi #5783 Én is ritkábban veszem elő. Valahogy erre utazhatnak, hogy az alapdolgokat tették csak bele, és ezt hamar meg lehet unni. Ideális melegágya a kiegészítőknek. :D -
Gné Era #5782 De rég jártam erre..Igaz simsezni sem simseztem..Nemigen van időm mostanában...De látom másnak sem nagyon.. -
#5781 Mások már próbálták 64-bitre felrakni, de írták, hogy meg se mukkant. -
Bal0924 #5780 Majd ha megveszem akkor kiderül....(mert majd megveszem, majd..) -
#5779 XP-t és Vista-t ír csak a readme fájl, de próbáld meg -
Bal0924 #5778 A Sims megy a Windows 7 64bit-en? -
#5777 Új cucok kiegészítő fog megjelenni: Modern Loft Stuff címen. (modern tetőtéri cuccok) Remélem lesz benne tetőtéri ablak xD -
#5776 Ja, majd el felejtettem! Az NVidia meghajtó probléma Win XP SP3 alatt észlelhető! -
#5775 -
#5774 jah igy már értem:-) köszönöm a választ! -
Gné Era #5773 nem minden hozzászólásra kell válaszolni..nem kell mindig inget felvenni:)DD -
Gné Era #5772 ha találsz egy követ,az bekerül az eszköztáradba..ha megnyitod az eszköztárat rámész a kőre kiírja hogy milyen csiszolást kérsz..kiválasztod..a simsed kiviszi a postaládába és másnap vagy harmadnap hozza vissza a postás amiről értesítést is kapsz..ha kiveszed a postaládából ugyanúgy visszakerül az eszköztáradba..nagyon szép csiszolások vannak és utána a követ kiteheted dísznek..mág párnát is tehetsz alá.. -
#5771 biztosan volt már ez a kérdés, de nem mindig olvasom végig a hsz-eket, szóval ha találok követ, azt úgy hallottam hogy a postaládába kell betenni hogy megcsiszolják. nekem nincs ilyen opció, kell valami hozzá?? -
#5770 a topikban nincs warez. ezért van lezárva a topikban.
talán végig kéne olvasni az egész sort, és értelmezni.
nem vagy te hülyegyerek, fel tudod fogni
miért volt hülyeség?
mi bajod van, megjött? -
#5769 akkor miért van kiirva, hogy "A Warez téma lezárva!"
monjduk ez a world adventures posztert is hülyeség volt kitenni le is tiltom adblockal. -
Bal0924 #5768 Bocsi hogy már megint ezt kérdezem, de a trilobita bogár véletlenül nem időhöz van kötve? pl.: 3-4ig lehet csak megfogni, vagy mnint a kampechal kifogás éjféltől hajnalig lehet kifogni... -
Gólya #5767 jelentkezz be, másképp elérhetetlen -
Gólya #5766 az ajánlott helyen erre is megtalálod a választ -
#5765 nincs bezárva -
Rundstedt17 #5764 Kiegészítő újdonságai:
-Lehetőség múmiává változni
-Kihívások elfogadása,kincskeresés,barlangok felfedezése és még sok más
-Híres területek felfedezése amik Egyiptom,Kína és Franciaország paródiájára épül
-Új növények és halak
-Puzzlek,csapdák bevezetése
-1000 simspont
-új halálnem a múmia átka
-nincs több rabbit holes
Jah és rosszul emlékeztem mert egy nappal később adják ki november 17-én,na mind1 egy nap ide vagy oda.Illetve ez a kiegészítő nem új tárgyakra épül,hanem inkább új lehetőségekre.
-
#5763 Köszi a karriereket!
Olyan kérdésem lenne, h letöltöttem, ilyen .package kiterjesztésű fájlokat. Ezeket hova másoljam be? Van hozzá readme, az azt írta, h csináljak a főmappában egy Mods/Packages mappákat, és ebbe rakjam bele. Ezt tettem, de nem működik sehogy sem.
Hogy tudnám megoldani?
Köszi -
#5762 a warez téma miért lett bezárva? -
#5761 jah vmi info a kiegről hol? -
Rundstedt17 #5760 A legjobb a múmiává válás lehetősége lesz :D -
Rundstedt17 #5759 november 16. -
#5758 mikor jön a kieg, lehet már tudni a dátumot? -
Gólya #5757 itt -
#5756 Nincs véletlen valakinek, egy ilyen karrier listája?
Sims 2-höz volt, de ehhez nem találok.
A másik, h miért nem lehet tűzoltónak lenni ? Nem is értem... :D :D
-
#5755 ki -
phoenix1 #5754 Én töröltem, és úgy is működött. -
pisuka #5753 Srácok!
A felhasználó/dokumentum/EA/sims3/donwloads mappából ki lehet törölni a dolgokat?
Elméletileg ezeket már be tette a játékba és ott csak a helyet foglalja.
Vagy onnan tölti be a tárgyakat amit fel tettem? -
Bal0924 #5752 Vagy mindenki elfoglalt és nem játszik vele, vagy nincsen senkinek se problémája.. -
Gné Era #5751 ajha..Ennyire nem járt erre senki?? 5 napig?? Mindenki simsezik?:)) -
Gné Era #5750 hát én megszereztem aszuperkertész címet..kertészkedek mint állat..30 tökéletes növényt neveltem fel eddig és még nem ajánlotta fel a vendéglős hogy vigyek be neki zöldségeket..csak egyszer..lehet én vagyok a béna?? Azzal a rossebes kampechallal is megszenvedtem,mire azt az ambróziát megtudta a feleség főzni.)DD -
Bal0924 #5749 Én megszereztem a szuper kertész címet és azzal könnyű tökéletes növényt termeszteni... -
Katarina 60 #5748 A kertet trágyázni kell csak akkor tudsz teljesen tökéletes növényt termeszteni.Csak akkor ajánlja föl ha már mindenből tökéletes a termés,elég nehéz én is megszenvedtem vele. -
Gné Era #5747 de ha nem ajánlja fel akkor hogyan vigyem oda??nekem csak egyszer jött olyan üzenet hogy vigyek a szakácsnak a vendéglőbe 10 tökéletesen fejlett növényt..akkor kaptam azt hogy tudok sajtot és tojást ültetni..azóta nem volt ilyen felajánlás..mit kéne tennem?? beszélgessek a séffel?? vagy adjam el neki állandóan a zöldségeimet??