44549

no-warez.gif
  • Flora2
    Ja és még egy, amire nem tudok rájönni:

- ki az a sehol nem lakó NPC, aki időnként felbukkan a semmiből a Central Park közepén, cilinderben, frakkban, kifestett arccal, fehér kesztyűben, áll ott pár percig, aztán vagy elenyészik a semmibe, vagy kimegy a park széléhez és limuzinba száll és elhajt? Egyszer sikerült megszólítanom, mielőtt eltűnt volna, és azt válaszolta, hogy ő bűvész ("Magician")? Van egy női és egy férfi változata is, random, hogy melyik mikor jön elő. Szóval, mi a szerepük??
  • Flora2
    Nekem meg hosszú idő után most lett végre megint időm rá, úgyhogy lennének is kérdéseim azokhoz, akik már meg is unták :)

- úgy emlékszem, azt olvastam, hogy ha elérik a simek a 10-es legfelső szintet a karrierjükben, akkor valami jutalomtárgyat kapnak (?). Nálam most kezdik elérni, de még egyik se kapott semmit. A rendőr oké, kapott egy rendőrautót, de azt még 4-5-ös szinten kapta. A polgármesternőm pl. 10-es szintű politikus lett, és semmi, nada.

- Hogy van ez az esküvő? Szerveztem egy otthoni esküvői partit a kertbe. A menyasszony házánál (tudom, a vőlegénynél illik...). Meghívtam a partira a vőlegényt, és a vendégeket. Természetesen előzőleg már el voltak jegyezve. A parti alatt akárhányszor megpróbálta az "összeházasodást" kezdeményezni a menyasszony a vőlegénynél, a vőlegény sose reagált rá. Aztán a parti végén kétségbeesésemben megkértem a vőlegényt, hogy költözzön be - beköltözött - és így már végre össze lehetett vele házasodni. Most ezt nem értem: mindkét jegyesnek egy házban kell laknia egy nyilvános esküvő megtartásához?

- Azt jól látom, hogy a gyereket egyedül lehet otthon hagyni? Mindig frászt kapok, ha egyedül ér haza suli után, a szülő meg késő estig sehol. Ilyenkor a Sims2-ben már vitte is el a szocmunkás. A Sims3-ban mikor jön? Csak az éheztetés miatt? Vagy a rossz jegyek miatt is? Itt mire kell figyelni?

Köszönöm előre is a választ.
  • kem001
    Én szoktam vele játszani elég sokat, de tényleg unalmassá válik egy idő után..
  • tmisi
    Én is ritkábban veszem elő. Valahogy erre utazhatnak, hogy az alapdolgokat tették csak bele, és ezt hamar meg lehet unni. Ideális melegágya a kiegészítőknek. :D
  • Gné Era
    De rég jártam erre..Igaz simsezni sem simseztem..Nemigen van időm mostanában...De látom másnak sem nagyon..
  • Joschka
    Mások már próbálták 64-bitre felrakni, de írták, hogy meg se mukkant.
  • Bal0924
    Majd ha megveszem akkor kiderül....(mert majd megveszem, majd..)
  • kem001
    XP-t és Vista-t ír csak a readme fájl, de próbáld meg
  • Bal0924
    A Sims megy a Windows 7 64bit-en?
  • kem001
    Új cucok kiegészítő fog megjelenni: Modern Loft Stuff címen. (modern tetőtéri cuccok) Remélem lesz benne tetőtéri ablak xD
  • Joschka
    Ja, majd el felejtettem! Az NVidia meghajtó probléma Win XP SP3 alatt észlelhető!
  • Joschka
  • predator1982
    jah igy már értem:-) köszönöm a választ!
  • Gné Era
    nem minden hozzászólásra kell válaszolni..nem kell mindig inget felvenni:)DD
  • Gné Era
    ha találsz egy követ,az bekerül az eszköztáradba..ha megnyitod az eszköztárat rámész a kőre kiírja hogy milyen csiszolást kérsz..kiválasztod..a simsed kiviszi a postaládába és másnap vagy harmadnap hozza vissza a postás amiről értesítést is kapsz..ha kiveszed a postaládából ugyanúgy visszakerül az eszköztáradba..nagyon szép csiszolások vannak és utána a követ kiteheted dísznek..mág párnát is tehetsz alá..
  • predator1982
    biztosan volt már ez a kérdés, de nem mindig olvasom végig a hsz-eket, szóval ha találok követ, azt úgy hallottam hogy a postaládába kell betenni hogy megcsiszolják. nekem nincs ilyen opció, kell valami hozzá??
  • Mike at home
    a topikban nincs warez. ezért van lezárva a topikban.
    talán végig kéne olvasni az egész sort, és értelmezni.
    nem vagy te hülyegyerek, fel tudod fogni
    miért volt hülyeség?
    mi bajod van, megjött?
  • akyyy
    akkor miért van kiirva, hogy "A Warez téma lezárva!"
    monjduk ez a world adventures posztert is hülyeség volt kitenni le is tiltom adblockal.
  • Bal0924
    Bocsi hogy már megint ezt kérdezem, de a trilobita bogár véletlenül nem időhöz van kötve? pl.: 3-4ig lehet csak megfogni, vagy mnint a kampechal kifogás éjféltől hajnalig lehet kifogni...
  • Gólya #5767
    jelentkezz be, másképp elérhetetlen
  • Gólya #5766
    az ajánlott helyen erre is megtalálod a választ
  • Mike at home
    nincs bezárva
  • Rundstedt17
    Kiegészítő újdonságai:
    -Lehetőség múmiává változni
    -Kihívások elfogadása,kincskeresés,barlangok felfedezése és még sok más
    -Híres területek felfedezése amik Egyiptom,Kína és Franciaország paródiájára épül
    -Új növények és halak
    -Puzzlek,csapdák bevezetése
    -1000 simspont
    -új halálnem a múmia átka
    -nincs több rabbit holes

Jah és rosszul emlékeztem mert egy nappal később adják ki november 17-én,na mind1 egy nap ide vagy oda.Illetve ez a kiegészítő nem új tárgyakra épül,hanem inkább új lehetőségekre.
  • Gyocsika
    Köszi a karriereket!

Olyan kérdésem lenne, h letöltöttem, ilyen .package kiterjesztésű fájlokat. Ezeket hova másoljam be? Van hozzá readme, az azt írta, h csináljak a főmappában egy Mods/Packages mappákat, és ebbe rakjam bele. Ezt tettem, de nem működik sehogy sem.

Hogy tudnám megoldani?
    Köszi
  • akyyy
    a warez téma miért lett bezárva?
  • SiteDisagner
    jah vmi info a kiegről hol?
  • Rundstedt17
    A legjobb a múmiává válás lehetősége lesz :D
  • Rundstedt17
    november 16.
  • Mike at home
    mikor jön a kieg, lehet már tudni a dátumot?
  • Gólya #5757
    itt
  • Gyocsika
    Nincs véletlen valakinek, egy ilyen karrier listája?

Sims 2-höz volt, de ehhez nem találok.

A másik, h miért nem lehet tűzoltónak lenni ? Nem is értem... :D :D
  • Mike at home
    ki
  • phoenix1
    Én töröltem, és úgy is működött.
  • pisuka
    Srácok!
    A felhasználó/dokumentum/EA/sims3/donwloads mappából ki lehet törölni a dolgokat?
    Elméletileg ezeket már be tette a játékba és ott csak a helyet foglalja.
    Vagy onnan tölti be a tárgyakat amit fel tettem?
  • Bal0924
    Vagy mindenki elfoglalt és nem játszik vele, vagy nincsen senkinek se problémája..
  • Gné Era
    ajha..Ennyire nem járt erre senki?? 5 napig?? Mindenki simsezik?:))
  • Gné Era
    hát én megszereztem aszuperkertész címet..kertészkedek mint állat..30 tökéletes növényt neveltem fel eddig és még nem ajánlotta fel a vendéglős hogy vigyek be neki zöldségeket..csak egyszer..lehet én vagyok a béna?? Azzal a rossebes kampechallal is megszenvedtem,mire azt az ambróziát megtudta a feleség főzni.)DD
  • Bal0924
    Én megszereztem a szuper kertész címet és azzal könnyű tökéletes növényt termeszteni...
  • Katarina 60
    A kertet trágyázni kell csak akkor tudsz teljesen tökéletes növényt termeszteni.Csak akkor ajánlja föl ha már mindenből tökéletes a termés,elég nehéz én is megszenvedtem vele.
  • Gné Era
    de ha nem ajánlja fel akkor hogyan vigyem oda??nekem csak egyszer jött olyan üzenet hogy vigyek a szakácsnak a vendéglőbe 10 tökéletesen fejlett növényt..akkor kaptam azt hogy tudok sajtot és tojást ültetni..azóta nem volt ilyen felajánlás..mit kéne tennem?? beszélgessek a séffel?? vagy adjam el neki állandóan a zöldségeimet??