Lirion#5126
Hehe, újabb felfedezést tettem. Poénból kipróbáltam, mi van akkor, ha egy emeletre rakok kocsibeállót. És működik, simán ki meg be"áll" a sim a kocsival. :D Úgyhogy lett egy parkoló"ház" az eddigi szimpla garázsból és van most minden lakónak saját autója. Igaz a lánynak csak egy sar 36k-s gépet vettem, fiatal még a 105k-s verdához..
Meg átalakítottam frankón a külsejét, így már egész korrektül néz ki, rockos frizurát kapott meg szexi ruhákat, gyorsan gitározott is a színház előtt egyet és vagy 20an nézték, hamar meg is kapta a karizmás "Híresség" bonuszt. Az apja meg megint hozta a formáját, odament egy ismeretlen pasihoz, lenyomott neki egy "ellenállhatatlan köszöntést", hogy gyorsan ki tudja kérdezni, hát erre nem ott volt a fickó élettársa? Aki a simem barátja is volt egyben, de a buzulás miatt ugrott a barátság..:D De ez még nem elég, mert a kikérdezett emberke a lányomnak volt a barátja, egészen eddig, mert ez az affér megszüntette azt a barátságot is. Viszont cserébe örök barát lett egy indián-néger keverék kölyökkel. :)
Mindeközben anyuka meg összegitározott a park közepén 100$-nyi borravalót.