44549
-
#5127 képek nincsenek? -
Lirion #5126 Hehe, újabb felfedezést tettem. Poénból kipróbáltam, mi van akkor, ha egy emeletre rakok kocsibeállót. És működik, simán ki meg be"áll" a sim a kocsival. :D Úgyhogy lett egy parkoló"ház" az eddigi szimpla garázsból és van most minden lakónak saját autója. Igaz a lánynak csak egy sar 36k-s gépet vettem, fiatal még a 105k-s verdához..
Meg átalakítottam frankón a külsejét, így már egész korrektül néz ki, rockos frizurát kapott meg szexi ruhákat, gyorsan gitározott is a színház előtt egyet és vagy 20an nézték, hamar meg is kapta a karizmás "Híresség" bonuszt. Az apja meg megint hozta a formáját, odament egy ismeretlen pasihoz, lenyomott neki egy "ellenállhatatlan köszöntést", hogy gyorsan ki tudja kérdezni, hát erre nem ott volt a fickó élettársa? Aki a simem barátja is volt egyben, de a buzulás miatt ugrott a barátság..:D De ez még nem elég, mert a kikérdezett emberke a lányomnak volt a barátja, egészen eddig, mert ez az affér megszüntette azt a barátságot is. Viszont cserébe örök barát lett egy indián-néger keverék kölyökkel. :)
Mindeközben anyuka meg összegitározott a park közepén 100$-nyi borravalót. -
Lirion #5125 amikor etye-petye lehetőséget beadja, akkor nézz szét kicsit, lesz ott olyan is, hogy próbálkozzanak a gyerekkel. -
Lirion #5124 Itt van az én házam (az én váram:)):
-
gyepesjoint #5123 hogy tudom a saját készitésü simjeimet rábírni a gyerek csinálásra? :S vagyis nem magára az entyem-pentyemre,hanem hogy legyen gyerekük :D azt tudom,hogy az elején lehet gyereket is létrehozni,de akkor anyagilag még nem bírták volna a kiskölyköt :D -
Bal0924 #5122 értem, kösz. -
Coolfire #5121 Semmivel.Esetleg,ha összejön a több k boldogságpontod,akkor személyiségjegyet cserélhetsz.Máskülönben,-mert amit kiválasztottál- az marad(feltéve,ha tini v. fiatal felnőttként változtatod).Ha egyszer elérted,akkor az is marad. -
Coolfire #5120 Ehheh.. -
Bal0924 #5119 Hali!!
Mivel tudom megváltoztatni az életcélomat? -
Gólya #5118 naaa...nem nyilvános? ne légy irigy...hátha tanulhatunk valamit... -
#5117 Hogy lehet egy szellemet behúzni a házamba?
Hogyan lehet megtalálni a temetőben, a meghalt simemet?
-
Lirion #5116 Megvetted az összes céget is? Sztori mód be van kapcsolva? Mert ha igen, akkor folyamatosan jönnek új emberek a városba és mennek el régiek, esetleg csinálj gyereket a simednek, húzzál be egy szellemet a temetőből...
Arról a házról meg mutathatnál képet, ha olyan fasza lett. :P -
Gólya #5115 nekem most bejön az eredeti (a galériában van is kép róla) - bár kísérleteztem egy sajáttal, de most nincs hozzá türelmem - majd idővel:) -
Gólya #5114 lássuk -
Gólya #5113 ott is megoldható amit írtam
igaz, ugyanaz a város, ugyanazok az emberek, házak, de...mégis egy másik - olyan ez, mintha párhuzamos világokkal játszanál...megcsinálhatod ugyanazt a simet, csak egy másik világban egész másvalaki lesz
az olcsóbb verzióhoz ajánlom a fenti hivatkozású topicot, biztosan tudnak segíteni -
gyepesjoint #5112 próbálkozott itt valaki saját építésü házzal? kiváncsi lennék milyen házat építetetek,mert nekem van egy nagyon fasza saját házam,3 emeletes,fennt a hegyoldalba (labortól nem messze) vettem a telket,de bivaly lett nagyon :) -
gyepesjoint #5111 amúgy rohadt nagy buli az Alto családdal kezdeni,én mindig elköltözök Nick-el máshová,a feleségem+a lány maradnak,de végülis minden héten meglátogatnak XD kis baki :D -
#5110 Sims 3-ban 1 város van összesen.
Letölthető még +1, Riverview, és akkor lesz 2 városod.
Továbbiak - már ha lesznek - valószínűleg fizetős DLC-k lesznek. Vagy majd a modderek csinálok városokat.
Az "olcsó" verzióhoz is meg lehet találni a hivatalos cuccokat, többek közt a várost is. -
gyepesjoint #5109 ööö köszi,megnézem,de hivatalos oldalról szerintem csak hivatalos játékhoz lehet lekapni mondokat nem? mert nekem sajna "olcsó" verzióm van... -
Gólya #5108 új játék-új város-új sim
egyébként a hiv.oldalról letöltheted a falut is -
gyepesjoint #5107 hány város van a sims 3-ban?? 1 hete játszom,csalás nélkül "végigvittem" egy saját készitésü sim-em életét,sportolói karierrel,és sunset valley legjobb háza is az enyém volt,belvárosban akárhova mentem rajongtak a simemért,több mint 40 barátom volt,annak fele csaj,minden nap más barátnőm volt :D medencés bulik stb...de meguntam ezt a várost...emléxem a 2-ben több város volt,csak nem jöttem még rá,hogy lehet feloldani őket,segítsetek :) -
Gólya #5106 ejnye...
vedd figyelembe, hogy a tagok nagy része tini - és lány
(emlékezz! te is voltál tini - ezt nem szabad soha elfelejteni!) -
#5105 Kell Omni nöövényt ültetni,hogy meglegyen az amatőr természetbiológus skill? -
Lirion #5104 Jah így leírva jók ezek a sztorik, mondjuk a legtöbb története a simemnek csajozáshoz kapcsolódik. :D -
#5103 ez a MySims milyen rettenet unalmas
aranyos, de u n a l m a s -
phoenix1 #5102 Micsoda történetek :D -
#5101 tipegőként tanulhat gitár skill 3-ig azzal a hangszerrel! -
Lirion #5100 Van azért olyan is, ami nem megy annyira könnyen. 10 legjobb barátot összehozni pl. sokkal nehezebb, mint 20 bnőt.
Jah meg kaptam most egy bugos vágyat is, vagy legalábbis nagyon gagyi vágyat, hogy legyen minden munkatársa a barátja. Na most az én fickóm egy nemzetközi szuperkém, az ismerősei között van egy partnere, aki úgy mellékesen a rendőrségi ranglétra 2. vagy 3. fokán áll (LOL) és már rég exbnő, amiből nem tudok sehogyse barátságot fabrikálni. Kufirc az sima ügy, egy ölelkezős csók és már mehetnek is az ágyba, szóval nagy lotyó a partnere.
A főnököm meg csak 5. rangon van, meg mindjárt megmurdál már a vénember, az viszont legjobb barát, úgy, hogy a feleségét meghúztam, aki most meg utál, miután elkapott, hogy a kukájukban turkáltam.. :D
Arra meg vigyázzon mindenki, hogy ha kisbaba születik, és az asszonyt (vagy férjet) meg akarja csalni a sim, akkor a kisbaba ne legyen jelen, mert nekem legjobb barát volt a kis pólyás a papával aztán egy kamaty a szobalánnyal, miközben anyuka sakkozott ismerős szintig hazavágta a kapcsolatot. Utána meghúztam anyukát is, mikor elkezdett veszekedni a papával.. mókás, hogy én irányítom őt is és ha akarom, akkor nem lesz veszekedés, csak békülő szex (anyuval aput nem volt nehéz megfűzni). :) -
Lirion #5099 Hát ööö :D a gitárt, mint eszközt nem tudja használni, de az apja tanította és már 5ös szinten volt a gitár skillje, mikor tinédzser lett. Most szülinapoztatattam amúgy, nincs 5 perce és már vagy 3 napja beadta, hogy rocksztár akar lenni, pont, ahogy terveztem. :D
Csak az nem tetszik, hogy jobban hasonlít az anyjára, mint az apjára.. az anyjának pedig olyan ronda lófeje van.. viszont a haja nagyon állat, nagyrészt barna, mint az anyjáé, a haja vége viszont olyan színű, mint az apjáé (platinaszőke) és olyan kócos frizurát választottam neki, hogy mindenhol vannak foltokban világosabb tincsek. :)
Meg egy kicsit elbaxtam a költözést is, lenyúltam az Alto házat meg a teljes vagyont is, aztán átcuccoltam egy másik telekre, felhúztam rá egy csodálatos házat, de most meg már kicsi lett a telek.. vennék egy kocsit a lánynak, mivel végig olyan jó tanuló volt, de nincs hely parkoltatni.. Nem lehet a házat úgy, ahogy van átpakolni egy másik telekre? :D -
19daN94 #5098 Értem , amikor olvastam róla , azt hittem hogy olyan lesz mint a Sims 1-ben h nem lehet a következő szakaszba lépni , de már fellélegezhetek , köszi szépen :) -
#5097 © 19daN94
Normális öregedés van a Sims 3-ban. Még be is állíthatod, hogy meddig éljenek. De ki is lehet kapcsolni, és akkor senki se öregszik.
Aging pedig Sims 2-es cheat, itt a harmadik részben már nem is lenne értelme, hiszen a beállításokban is be v. kikapcsolhatod az öregedést. -
#5096 életszakaszok vannak, és most már mindeki öregszik az egész településen
ha következő szakaszba akarsz lépni, egyszerüen vegyél neki szülinapi tortát -
#5095 egyébként jaja, baromi könnyü
ki kell majd találnunk magunknak mindenféle nehezítést -
#5094 gyerekként tud gitározni? azt meg hogyen? -
19daN94 #5093 Hellotok! Azt szeretném kérdeni hogy tényleg nincs fokozatos öregedés a Sims 3-ban ? De találtam olyat is hogy ha be irom h Aging on akkor öregedik , akkor most mivan ? -
Gólya #5092 meg trágyázni...:)) -
#5091 meg gyomlálni... -
#5090 A kézi lcsolás ideje lejárt vegyetek scupher locsolót tuningoljátok fel autómatára és csak szüretelni kell
-
#5089 az gáz...se a rózsaszínt se a plutóniumot nem találtam meg:D -
#5088 Mit tegyek? Van egy Simem aki már mindent megtalált kivéve a rózsaszínkristályt és a plutóniumot,viszont a másik (aki detektív) állandóan talál a kukában.hiába kukázok azzal akinek már csak a plutónium hiányzik nem találom meg.