no-warez.gif
  • Lirion
    Van azért olyan is, ami nem megy annyira könnyen. 10 legjobb barátot összehozni pl. sokkal nehezebb, mint 20 bnőt.
    Jah meg kaptam most egy bugos vágyat is, vagy legalábbis nagyon gagyi vágyat, hogy legyen minden munkatársa a barátja. Na most az én fickóm egy nemzetközi szuperkém, az ismerősei között van egy partnere, aki úgy mellékesen a rendőrségi ranglétra 2. vagy 3. fokán áll (LOL) és már rég exbnő, amiből nem tudok sehogyse barátságot fabrikálni. Kufirc az sima ügy, egy ölelkezős csók és már mehetnek is az ágyba, szóval nagy lotyó a partnere.
    A főnököm meg csak 5. rangon van, meg mindjárt megmurdál már a vénember, az viszont legjobb barát, úgy, hogy a feleségét meghúztam, aki most meg utál, miután elkapott, hogy a kukájukban turkáltam.. :D

Arra meg vigyázzon mindenki, hogy ha kisbaba születik, és az asszonyt (vagy férjet) meg akarja csalni a sim, akkor a kisbaba ne legyen jelen, mert nekem legjobb barát volt a kis pólyás a papával aztán egy kamaty a szobalánnyal, miközben anyuka sakkozott ismerős szintig hazavágta a kapcsolatot. Utána meghúztam anyukát is, mikor elkezdett veszekedni a papával.. mókás, hogy én irányítom őt is és ha akarom, akkor nem lesz veszekedés, csak békülő szex (anyuval aput nem volt nehéz megfűzni). :)