én is elkezdtem játszani, itt egy kis beszámoló.
Fel telepítettem a sims 3at aztán jött a karaktergenerálás. Hu nem csak nigger meg fehér ember lehet, szuper, be is állítottam "kissességi barnára" a bőrszint és elneveztem Kolompár Józsefnek, de ekkor támadt egy jobb ötletem, legyen inkább Sztojka Iván, mégis híresebb képviselője ennek a fajnak. Külsőre megpróbáltam leutánozni az eredetit, belsőre pedig az őrült, ingerlékeny, fenegyerek, rosszindulatú és mázlista tulajdonságokat kapta. Amint beköltöztem első dolgom volt a zuhanyzó eladása, érdekes az életre szóló boldogságom az lett hogy gazdag feleséget szerezzek, majd felajánlotta hogy helyezkedjek el bűnözői pályán, de hogy gondolja hogy dolgozni fogok?
Első utam a helyi zöldségkereskedés volt, ahol bodza híján vettem paradicsom és káposzta magot, és visszafele benéztem a városligetbe leszüretelni a fákat, köztulajdon, akkor az enyém is nem?
Itt összeismerkedtem egy csajjal, a következő napok azzal teltek hogy a növényeket gondoztam a csajjal lógtam vagy kondiztam.(Már 10es ez a képessége) Közbe annyi pontom összejött hogy a termékeny(nagyobb esély az ikrekre) és a lusta dolgokat kiváltsam. És a csajjal is összejött a dolog, szerencsére ő gazdag szóval én költöztem hozzá. És igazzá vált az a mondás hogy "bodzát szedek, BMW-t veszek", nem pont vettem hanem beházasodtam, de ez mind1. Meg is született 2*2 ikergyermeke a simemnek, Renátó, Winetou, Eszmeralda és Pokahontasz. Most szépen cseperednek, picit nehezebb őket megtanítani beszélni mint az átlagos gyereket, de minden családban vannak gondok..