44549
-
Coolfire #4715 Azt,hogy "nem az igazi" a példányod.:) -
Gólya #4714 elvileg lehet - gyakorlatilag a játék 1 azaz egy várost tartalmaz, amihez a regisztrálás után tölthető még egy (inkább falu mint város), ezenkívül vannak ingyenesen letölthető dolgok -
Gólya #4713 nagyon egyszerűen: csalsz, amit a helyedben nem tennék ennyire közzé -
koj #4712 Elvileg azt hogy amit a boltban veszel abban van 2 vagy 3 város nemtom, és a letöltöttből 1 csomó dolog hiányzik elvileg -
1Anonimusz1 #4711 Kérlek segítsetek!
Mit jelent az hogy a the sims 3 nem végleges, nem hivatalos verziójával játszol?
Légyszi segítsetek!
-
Lirion #4710 Mind1, így jártam. :)
Azt vhogy nem lehet megcsinálni a rendőrségnél, hogy ne kelljen állandóan jelentéseket írni? Elég unalmas mindig kikérdezgetni az embereket meg turkálni a szemétben.. nagy szemétség, hogy még munka után egy csomó idő elmegy ezzel. -
Gólya #4709 aha - akkor nem véletlenül tűnt el:( -
#4708 Pedig van a neve Családi Eszköztár vagy valami ilyesmi, az ahonnét a rendőrautót is kivetted... nade oda kellett volna beraknod és akkor most is lenne rendőrjárgányod(: -
Lirion #4707 Dehogy pakoltam, azt se tudtam, hogy van olyan. :D -
Gólya #4706 bepakoltad a családi tárolódobozkába? -
Gólya #4705 pontosan írtad be? -
Gólya #4704 a hites figyelt fel a múltkor egy étkezésnél
mintha azt mondta volna az ürge: hmm f...a...
egyébként tényleg mintha kevesebb lenne a halandzsa - vagy csak beképzeljük? -
Gólya #4703 korán érő típus -
Gólya #4702 a lányom találkozott egy hazautazás során anyukával és csemetéjével...
"Kevinke a ..... az ..... stb. stb. " -
Gólya #4701 -
#4700 egész pontosan megnéztem: stroke cheek -
Lirion #4699 Na ezen a sztorin behaltam, nagyon adja. :D
Más: a simemet ráállítottam a rendőri pályára, üldözte is bőszen a bűnt és kapott egy vagány rendőr autót. Ekkor már kőgazdag volt és úgy gondoltam, hogy elköltöztetem egy új placcra, építek neki új házat satöbbi. A ház aztán szépen fel is épült, nade! A kapott szolgálati jármű nem jött az emberemmel.. Nem hinném, hogy most már vhogy vissza tudnám varázsolni neki, azóta már régen James Bond lett belőle 12 nő után most egy kőgazdag csajjal jár éppen és már van egy jóféle luxus verdája is, de azért furcsa ez a dolog, hogy így eltűnik a kocsija egy költözésnél..
Jah meg az milyen baromság, hogy a bátor, fenegyerek, csókkirály, mázlista és flörtös tulajdonságok mellett beadott ilyen vágyakat, hogy világhirű sebész legyen pf lol.. Szerencsére kaptam olyat is, hogy 10-15 csajjal járjon, az volt az emberemnek való. :D -
Jessy53 #4698 sziaztok.
Nekem lenne 2 kérdésem.
A simemnek az az életcélja, hogy gitárhíresség legyek. Elérte a jártassága a teljes szintet, elolvasott minden könyvet, majd az a következő feladata, hogy 10 bulin vagy szórakozóhelyen játszon. Itt mit kell csinálni? Mi az hogy 10 bulin kell játszani?
a másik, beakakrok regisztrálni a sims3 oldalra, kéri a sorozatszámot és hiába írom be az anyémet, nem fogadja, mit kell tennem? -
#4697 nem voltak még bogaraim -
#4696 szerintem hit on, de majd még megnézem -
#4695 már a 2-eshez képest a kamaszoknak felnőttes hangjuk van, egész pontosan ugyanaz mint a fiatal felnttnek, felnőttnek
én legalábbis nem hallok különbséget -
mariann84 #4694 hát igen, azért vannak bugok rendesen.
nálam hátracsavart kézzel főznek, amig a tálban kevernek-kavarnak a hátuk mögé kicsavarodik a két kezük és ott keverik a kaját :) érdekes
ma meg sikeresen felgyulladt az egész konyha a szülinapi tortától. az összes vendég megpörkölődött és 3 tűzoltóautó jött ki, mire megfékezték a tüzet.
amúgy nálatok sincsenek csótáyok, betegségek mint a 2-ben? fura hogy nem lesznek betegek, meg úgy alapból nehezen halnak, szinte csak öregségben. milyen halálnemek vannak a Sims3ban? -
phoenix1 #4693 Az semmi; a romantika menüpontban olyan, hogy "üsse arcon" szerintem az "símogassa meg az arcát" lett volna, angolba hogy lehet, meg tudná valaki nézni? Nekem az a gyanúm, hogy az "üsse arcon" ott el van nagyon fordítva. Hiszen az animáció is laza kézmozdulattal símitja az arcot. Fura... -
phoenix1 #4692 Az "összesnek" a játékon belülieknek is azoknak is amelyeket nem te hoztál létre?
Különben most már elég hosszú ideje "dolgozom" egy családon és ennél sikerült nekem is rábökni az ok-re, szép morgós hangjuk van. :P
Nem tudom, hogy ezután valami progival lehetn-e szerkeszteni.
Az is szerintem butaság, hogy pl. a szerkesztés után amikor ugye mutatják a családot a képen miért nem lehet visszamenni, plusz még az is jó lenne ha amit létrehoztál simet betölthetnéd vissza és ezekből lehetne létrehozni egy új családot. -
mariann84 #4691 Ti is észrevettétek, mintha értelmes angol szavakat is mondanának a simek? egy elköszönéskor és megesküdnék rá hogy goodbye-t hallottam :)) -
#4690 Oké, már meg van a keresett könyvtár. Csak előbb elkellett indítani a játékot... játszani egy kicsit... kilépés után már minden a helyén is van! -
#4689 kampechalat csak a temetőben (ott sem az egész tóban - vizsgálja meg a vizet opcióval nézd meg, hogy hol) tudsz fogni éjfél és hajnali 3 óra között, és olvass utána, hogy milyen csalival (asszem talán angyalhal, de nem vagyok biztos benne). de persze csak a megfelelő jártassággal tudsz fogni, amúgy sok értelme nincs is próbálkozni... -
#4688 Helló!
Feltelepítettem a Windows 7-et próbaképpen a gépemre. Utánna a Sims 3-at is. Csak a c:/User meghajtónál nincsen seholaz Electronic Arts könyvtár. Akkor most a letöltéseimet hová kell betenni? Tud valaki ebben segíteni? Előre is köszönöm. -
a töltő #4687 melyik tóba vannak a kampechalak?:D -
#4686 in Cas ok, de mit csináljak a meglévővel
és ahogy elnézem az összesnek ilyen a hangja
vagy csak nálam? -
phoenix1 #4685 Amikor létrehozol egy új sime-t az utolsó kapcsoló gombot lenyomva megnyílik tőle egy panel ez is a bal felén, ahol a személyiségi jegyeket álítod be. Ott azon a panelen van két fül, a felsőn nem tudom mi van, de ami neked kell azon egy kis szív alakú kép. Kattints rá, ott tudod beálítani a kedvenc ételét, zenéjét, színét és választhatsz három fajta hangszínből, plusz egy csúszkával ezen belül még finomíthatz is ezen. -
#4684 Na elértem a női karakteremmel a katonai munka 10-es szintjét: űrhajós.
Aminél már egy héten egy napot kell dolgozni, közbe összehoztam a főnökével. Eljutottunk az eljegyzésig, na legyen gyerek > sikerűt is, a terheség elején kiírja kap 4 munkanap szabit.
Nézem hogy mikor kell legközelebb menni dolgozni, azt írja 34 nap múlva. Na ebbe a GYES és a GYED is bőven benne van. -
#4683 egy tinédzserfiúmal miért olyan mély a hangja, mntha felnőtt lenne
a 2-ben nem így volt
tök fura -
mariann84 #4682 csak hogy nálam semminek sincs sim3ikonja, tudom, mire gondolsz, mint a 2.-ben, de itt nekem ismeretlen fájlformátum. még jó hogy a launcher-ből fel tudtam telepíteni. -
Coolfire #4681 Elvileg-aminek sims3 ikonja van-azt akárhonnan tudod telepíteni.Csak klatty,és már indítja is a löncsert.Ha valalmi másféle-nem hivatalos-dolgot akarsz(.package fileok),akkor az MTS-ről a TS3InstallerHelper.exe
segítségével tudod a játékba rakni. -
Coolfire #4680 Eszmeraldával és Renátóval már a valóságban is találkoztam.Sőt még Szamantával is.:)Hiába a "C" kat.-osoknál divat a külföldi név.:) -
mariann84 #4679 bocs, meglett a megoldás, a downloads mappába kell másolni és a launcher-rel telepíteni
:) -
mariann84 #4678 egyéni tartalmat hogy tudok telepíteni?? azt írja, hogy csak kettőt kell kattintani rá és feltelepül, de nekem ismeretlen fájlformátum és beadja a programválasztót... ötlet?
pedig szedtem le jó házakat meg simeket:
http://www.thesimsresource.com/downloads/browse/category/sims3-lots-residential/page/2/cnt/1161/ -
Katinagyi #4677 Ez is nagyon jó volt -
#4676 én is elkezdtem játszani, itt egy kis beszámoló.
Fel telepítettem a sims 3at aztán jött a karaktergenerálás. Hu nem csak nigger meg fehér ember lehet, szuper, be is állítottam "kissességi barnára" a bőrszint és elneveztem Kolompár Józsefnek, de ekkor támadt egy jobb ötletem, legyen inkább Sztojka Iván, mégis híresebb képviselője ennek a fajnak. Külsőre megpróbáltam leutánozni az eredetit, belsőre pedig az őrült, ingerlékeny, fenegyerek, rosszindulatú és mázlista tulajdonságokat kapta. Amint beköltöztem első dolgom volt a zuhanyzó eladása, érdekes az életre szóló boldogságom az lett hogy gazdag feleséget szerezzek, majd felajánlotta hogy helyezkedjek el bűnözői pályán, de hogy gondolja hogy dolgozni fogok?
Első utam a helyi zöldségkereskedés volt, ahol bodza híján vettem paradicsom és káposzta magot, és visszafele benéztem a városligetbe leszüretelni a fákat, köztulajdon, akkor az enyém is nem?
Itt összeismerkedtem egy csajjal, a következő napok azzal teltek hogy a növényeket gondoztam a csajjal lógtam vagy kondiztam.(Már 10es ez a képessége) Közbe annyi pontom összejött hogy a termékeny(nagyobb esély az ikrekre) és a lusta dolgokat kiváltsam. És a csajjal is összejött a dolog, szerencsére ő gazdag szóval én költöztem hozzá. És igazzá vált az a mondás hogy "bodzát szedek, BMW-t veszek", nem pont vettem hanem beházasodtam, de ez mind1. Meg is született 2*2 ikergyermeke a simemnek, Renátó, Winetou, Eszmeralda és Pokahontasz. Most szépen cseperednek, picit nehezebb őket megtanítani beszélni mint az átlagos gyereket, de minden családban vannak gondok..