az első gyerek apura ütött a második anyura
elcsodálkoztam, hogy ilyen sokan is játszhatnak egyszerre, majd megnézem, hogy a 2-esben is így volt-e (a számomra újdonságokat java szerintem tuti a 2-ben is benne volt, egy csomó lehetőséget nem is ismertem)
a kölkök összehaverkodtak a szomszéd kissráccal
szinte minden nap nálunk van, ha nem hívják, jön magától
úgy döntöttem, most nyár van :) igazából csak otthon kéne mezítláb mászkálni, de előfordul, hogy így mennek suliba is :))
tényleg a 2-ben nyáron kellett suliba menni, vagy nem? már nem emlékszem
Ez meg csak szimplán aranyos, reggeli ébredés utáni bambulós kép, hö, mi van? :)
Egyébként amit irtatok a mókuskerékről, az nagyjából nálam is így van, reggel kelés, wc vagy kaja, háziirás, már ami aba az egy órába belefér, amig indul a busz, bár a buszba beszállást elhúzom amig csak lehet, meg akkor sincs semmi, ha nem busszal, hanem bicoval mennek suliba, némi késéssel. Ami nagyon tetszik az aza, hogy nem kell mindig házit irni, illetve nem kell végig, már 70-80% is bőven elég. Szal kölkök suliba el, anyu is melóba el, apu alszik 9-10-ig, aztán kertgondozás (anyu reszortja volt régebben, de elcsábult a kutatástól az orvoslás felé, és már nincs rá ideje. Szal kertgondozás, esetleg még dologzik kicsit a könyvén, vagy az extrafeladatokon, aztán kölkök haza, apu húz el melózni, este 10-ig, mire hazajön hullafáradt és max odaköszön a gyerekeknek, szal egymást is alig látják. Mondjuk ezzel együtt még simán kimennek a parkba, jók az ágyak, fenntvannak éjfélig, egyig.