44549
-
#4415 én biztos nem raknám ki -
Gólya #4414 na ezért játszom én még mindig csak szingli simmel
újságíró a lelkem, heti 4x4 órát dolgozik, aztán park, tengerpart, fürdőház, mozi, színház, vacsora a barátokkal, egy-egy házibuli, plusz a kertecske otthon - meg kis gyűjtögetés, halászat, vadászat, madarászat...
résztulaj itt-ott, megvette a fürdőházat - szóval élünk, mint Marci Hevesen... -
Gólya #4413 ezek szerint nincs...
esetleg ha jobban megismered, talán van rá esélyed, hogy megtudod -
Gólya #4412 a videojátékkal ketten játszhattak egyszerre, a többi max. nézhette - de majdnem ugyanolyan jótékony hatása volt, mintha ők is játszottak volna -
#4411 A kedvenc megfőzésére nincs ötletetek? senki nem válaszolt :(
Honnan a bánatból tudom meg mi a másik sim kedvenc kajája, ha nem az én háztartásomban él? -
Gólya #4410 tulajdonképpen csak a valóság lemásolása - mintha nem fordulna elő, hogy kirakják a gyereket... -
Gólya #4409 ugyan még nem próbáltam, de szerintem itt is működik: ha több gyerek érkezik (feltételezem, ikrek születtek nálad), akkor mentés nélkül ki és ismétlés - bár ez most a hármasban hosszabb idő, de más (ikerterhességre vonatkozó) fogamzásgátlás itt nincs -
#4408 ejnyemár
a valóságban is kidobod ha túl sok érkezik? tessék szépen felnevelni! -
estrella #4407 én próbálkoztam már lerakni más ajtaja elé,de kiírta,hogy hívjak hozzá bébicsőszt vagy maradjak vele...más bezzeg le tudja az én ajtóm elé rakni:D -
#4406 üdv! ha több gyerek érkezik mint amennyit akarok akkor meg tudok szabadulni az egyiktől valahogyan? az a baj hogyha az egyikkel nem foglalkozok akkor elviszik mindkettőt. -
#4405 ja és anyuka ahhoz képest hogy nem könyvmoly, állandóan elvonul a vendégszobába olvasni, úgy kell noszogatni, hogy kicsit legyen a gyerekekkel (nem könyvmoly, nem gyerekgyülölő) -
#4404 na és akkor pár kép a fejleményekről
játszik a család
az első gyerek apura ütött a második anyura
elcsodálkoztam, hogy ilyen sokan is játszhatnak egyszerre, majd megnézem, hogy a 2-esben is így volt-e (a számomra újdonságokat java szerintem tuti a 2-ben is benne volt, egy csomó lehetőséget nem is ismertem)
a kölkök összehaverkodtak a szomszéd kissráccal
szinte minden nap nálunk van, ha nem hívják, jön magától
úgy döntöttem, most nyár van :) igazából csak otthon kéne mezítláb mászkálni, de előfordul, hogy így mennek suliba is :))
tényleg a 2-ben nyáron kellett suliba menni, vagy nem? már nem emlékszem
Ez meg csak szimplán aranyos, reggeli ébredés utáni bambulós kép, hö, mi van? :)
Egyébként amit irtatok a mókuskerékről, az nagyjából nálam is így van, reggel kelés, wc vagy kaja, háziirás, már ami aba az egy órába belefér, amig indul a busz, bár a buszba beszállást elhúzom amig csak lehet, meg akkor sincs semmi, ha nem busszal, hanem bicoval mennek suliba, némi késéssel. Ami nagyon tetszik az aza, hogy nem kell mindig házit irni, illetve nem kell végig, már 70-80% is bőven elég. Szal kölkök suliba el, anyu is melóba el, apu alszik 9-10-ig, aztán kertgondozás (anyu reszortja volt régebben, de elcsábult a kutatástól az orvoslás felé, és már nincs rá ideje. Szal kertgondozás, esetleg még dologzik kicsit a könyvén, vagy az extrafeladatokon, aztán kölkök haza, apu húz el melózni, este 10-ig, mire hazajön hullafáradt és max odaköszön a gyerekeknek, szal egymást is alig látják. Mondjuk ezzel együtt még simán kimennek a parkba, jók az ágyak, fenntvannak éjfélig, egyig. -
#4402 és a beragadt érzésekkel mit lehet kezdeni?
asszonynál még mindig ott van egy sikeres éjszakai kimaradás öröme
(felejthetetlen élmény lehetett :) -
szaba16 #4401 ilyenkor használd a resetSim SIMNÉV nevezetű kódot. -
Rhece Phice #4400 És akkor nem elsznek ikreim? :D -
#4399 etess anyuval almás palacsintát amikor terhes -
estrella #4398 én pedig már több családnál alkalmaztam az egyik szülőnél a termékenységi kezelést,és ettől nálam folyamatosan csak lány 3-asikrek,esetleg lány ikrek születnek.fiúk még véletlenül sem...vki tapasztalt már hasonlót?:) -
Rhece Phice #4397 Miért van az,hogy már a 3. családdal játszom és mind a 3-nál ikrek születtek. Volt az első csalad megszülettek az irkek de nem akartam irkeket mer nemtuttam velük rendesen foglalkozni igy csinaltam egy masik csaladot na ott is jöttek az irkek és a 3-nál is... EZ miért van így? Mindegyik nővel elolvastattam terhesség alatt azt a 2 könyvet és az apáknál mind a 3 esetben volt mázlista tulajdonság,ez közrejátszhat?? -
Szabi1991 #4396 elment fürödni asszem, közbe sráccal "elmentem" a partra horgászni, mire visszajöttem a kád mellett állt, és nem tudott +mozdulni.. megvártam mit teljesen kifárad de semmi.. össze se tudott esni -.-"
végül átkötöztem egy másik telekre, persze vissza már nem lehet költözni az előző házba :-/ -
#4395 eh, nincs lába? -
Szabi1991 #4394 ehh..
-
#4393 te évedésben élsz :)
nekem volt 8 simem is, 2 szülő 6 gyerek, és max 1-2-vel foglalkoztam, a többi nagyjából azt csinált amit akart, mégis egész jól megvoltak -
#4392 tök igazad van, baromi hamar meg tudnak éhezni, a 2-ben mintha több időm lett volna mindenre, mint most -
#4391 és a moodlet managerem miért nem működik? egyszer már sikeresen felnyomtam az enrgiáját a simemnek maxra alvás nélkül, de most meg sem moccan a csík
valakitől előbb el kell szívni az energiát? -
#4390 SV-ben a parton, és a parkban szoktak sakkversenyt rendezni. Vmikor délután kezdődhet, mert én eddig mindig este vettem észre, és mire odaért a simem, már írta, hogy a sakkverseny lejárt. :(
Az én simem saját bulin szokott gitározni, viszont volt egy olyan is, hogy az étterembe meghívták játszani.
Kérdés:
Ha azt írja, hogy megfőzné a barátja kedvenc ételét, akkor honnan tudom, hogy mi az? Ki lehet valahogy deríteni, vagy csak úgy, ha elkezdek játszani a másik simmel? -
Coolfire #4389 Sakkverseny az újságban van írva,hogy mikor,hol.Ha ranglistás ellenfelet akarsz,vegyél egy sakkasztalt,s telefonon hívd át.A jártassági naplóban is jegyzi a logikánál,hogy hány simet győztél le.A partin való gitározást nem tudom. -
Rundstedt17 #4388 hm akkor te nem játszottál az előző 2-vel...itt kell a legkevesebbet pesztrálni a simseket amúgy jah később megoldható hogy alig kelljen vmi szükséglettel is foglalkozni -
#4387 Tegnap letöltöttem ezt a játékot és hullámvölgyezek ettől a gamétól. Tényleg nagyon tetszik, hogy baromi részletesen meg van csinálva stb, de ahogy eltelik 2 nap már herótom van. Felkelek, beágyazok, tus, wc, kaja, munka, este haza, kaja, tv, alvás. Ráadásul az egész olyan gyors, hogy ha már 2 percet álldogál egy helyben a simem akkor már rögtön éhen akar halni, vagy valami másért nyavajog. Ez csak az elején van így? Tehát, a drágább cuccok a házban ugye gyorsabban és tartósabban fent tudják tartani az igénycsíkokat? Mert egyszerűen nincs energiám mindent csinálni. Munkázni kéne, képességeket fejleszteni, csajozni, emberekkel a kapcsolatot tartani, de ezt még napokra szétszedve is nehézkes lenne csinálni. Van itt valami megoldás? Káosz az egész. -
#4386 Hgy lehet sakkversenyeken részt venni? hogy lehet partikon gitározni? azt nekem kell szervezni, vagy el is hívnak ilyenre? -
Coolfire #4385 Sunset Valley-ben igen,de Riverview-ben nehéz megtalálni a jó helyet. -
Mermaid #4384 Ambróziát még mindig nem tudok én sem csinálni, kampechalat a temetőben lehet fogni, picit a viz felett lesz egy folt , amolyan köd féle és ott kell próbálkozni.
Minden összetevőm van, meg is tanulta a sim-em a receptet, de nem ajánlja fel sehol a készítését... -
szaba16 #4383 huhh nem hittem volna, hogy vannak olyan emberek, akik magukból indulnak ki :) -
#4381 Én nem.
Ezért is költöztem vissza a jó öreg SV-be. -
Coolfire #4380 Na belenézegettem unalmas perceimben.:)Izgat ez az Ambrózia dolog,de azt a tetves kampechalat nem bírom kifogni.Riverviewben találkoztatok már a kis törött csónak és környékén kívül is vele?Mert SV-ban tudom,hogy hol van. -
Coolfire #4379 Aha...de én nem olvastam még bele sem.:) -
#4378 Nem kell, az összes ruha elérhető a szekrényből. -
zsu3314 #4377 és újat venni? -
#4376 ha elolvasod a guide-ot, ott is le van irva, hogy lehet a titkos tulajdonságokra szert tenni mindenféle cheat vagy hack nélkül -
#4375 Cserélni a szekrényre kattintva tudsz. -
zsu3314 #4374 Ruhát hol lehet cserélni/venni? Előre is köszi.