Hali!
A 10-es gitáros un. mesterdalát hogyan tudom megszerezni/kapni? Üzenetet nem kaptam róla, a megvásárolható kották között sincs.
A sportoló un. statisztika mutatójának (győztes/vesztes meccsek aránya) alakulása sima 50-50 % sansszal adódik ki vagy hogyan lehetne elhangolni egy kicsit, utálom hogy a sim teljes fittsége,edzettsége és tökéletes hangulata mellett is egy ide-egy oda a mérkőzések alakulása.
A halálvirág tényleg csak 1 db termést hoz, tehát a házi kertben nem szaporítható?
Ha egy hétnél hosszabb ideig nem találkoznak simjeim a townikkal akkor újra 0-ról indul az ismerkedés? Van olyan polgártárs(nő) akivel már 3-szor negyedszer tisztázzuk hogy kicsoda-micsoda:))! A karizma skill "jó barát" bónusza teljesen pótolja az aspi-pontokért vehető "távoli barát" benefitet?
Minden npc lakik valahol a városban, vagy van egy afféle titkos tárolójuk is? Miért tűnnek el a townik olykor teljes mértékben a városból (volt egy képmegrendelése a karakteremnek és az elkészítés után 2 vagy 3 napig nem találtam a vevőt, már kezdtem lemondani az üzletről amikor újra feltűnt a pasas)?
A város "újranépesedik", a simem saját anyósán látja az időkerék forgását:)), ők persze még fiatalok 1000-vel, de anyóspajtás aki az ismeretség kezdetén meglőhetősen-jó-bőrnek számított, nyögdíjas lett,őszbe csavarodott és már nem pajzánkodik annyira, aztán még egy rakás kezdetben nem volt towni pezseg a főttéren és korábbról ismert pofák tűnnek el pl. egy ideje hiába keresem az öreg Landgrab Dzsofrit a simem politikai karrierjének legnagyobb szponzorát már nincs sehol.