no-warez.gif
  • Kaszku
    Sziasztok! Én most tettem fel a Sims3-at (csigabiga xD)! Eddig agysorvadásig játszottam a sims kettővel, teljesen beszippantott. :) Most úgy van, hogy egyik gépen a 2-vel játszok, másik gépen a 3-al :D Tudtam, hogy mire számítsak, mert sokat olvastam és videókat nézegettem a Sims3-ról, és hamar megtaláltam benne mindent. :) Első pár nap nagyon oda voltam érte, nagyon tetszik ez a gyurmaember grafika, a személyiségbeli újítások, a tájkép valami csodálatos, ahogy mozognak a csillagok az égen ááhhh.... Elvarázsolódtam. Persze vannak hiányosságai, de egy valami van amiben tényleg csalódtam a játékkal kapcsolatban, mégpedig az, hogy egy városban csak egy emberem lehet! Ez nagyon nem jó... :( Csináltam egy lányt, akit össze akarok hozni Cristopher Steel-el *-* Gondoltam majd játszok Crissel is, hogy ne csak egyoldalú legyen a kapcsolat... Hát nem jött össze, mert az új városban nem is létezik az a lány (Kitti Sunset). :( Ez azért nem jó, mert akkor hogy fogja Cris elhívni randira? Meg milyen lesz már, hogy ezek szerint a lánynak kell megkérni majd a kezét?! :/ Cris nem fog csókot kezdeményezni, semmi nem fog történni az ő részéről.... :/ Vagy igen???

Szóval itt nálam bukik a játék. nagyon adtak a küllemre, meg az egyéniségre, de más részről szó szerint ELHANYAGOLTÁK. :( Kiváncsian várom a Sims4 milyen lesz.