Itt Évi#3563
nyah, egy megoldást találtam a hangproblémára. Nekem is eltűnt a hifi hang meg vásárlásmód ststb.teljes tiszta lappal kell kezdeni, a játék kezdetén általában még van hang, nekem is csak egy idő után ment el. a sim akinél nem volt zene, teljesen kiköltöztettem a családtárolóba, Új életet kell kezdeni amennyire lehet. Igyekeztem sűrűn menteni, és a hüe ahogy elkezdett gitározni, meg ment egyszerre a hifi is elment a hang :S kiléptem mentés nélkül és betöltöttem azt a mentést ahol még volt hang, és gitároztam megint, de már nem ment el, szal valami hibás interrakció miatt zavarodik be a hang kétszer úgyanúgy biztos hogy nem. már egy ideje bármit csinálok még nem ment el a hang, de ha el fog akkor biztos nem mentem el hang nélkül mert akkor soha nemtom visszavarázsolni :D szal mindig legyen egy olyan biztonsági mentés ahol van még hang, a véglegesig ennyivel lehet védekezni a hagnhiba ellen. a pénzt meg megoldottam, mivel az elköltöző sim nem visz pénzt magával, csak ha aktív háztartássá változtatom(de akkor az egészet elviszi) így vigye az egészet, egye meg, az alapcsaládnak meg vettem egy drága szökőkutat(50ezer), amit ha játszanék velük eladok és lesz megint 40ezer simonjuk, mivel lelop belőle egy bizonyos százalékot.akivel meg épp vagy elviszi a maradt lóvét és mindenkitnek jut marad is.nha! :D