44549
-
Rundstedt17 #3596 ez van a magyarosított sims játékokkal általába:D... -
#3595 pedig nézdmeg ilyen hülye szó van a játékban:| -
atomaty #3594 szerintem a simoleon meg a maszatálló, meg a hasonló kitalációk után ha még ilyenen meglepődsz, akkor rossz fórumra tévedtél -
#3593 Na mindegy, én akkor is fogtam a fejem, hogy mi ez -
#3592 miért? ilyen van a játékban -
Neton #3590 Még nincs gyerek, csak házaspár. -
Szabi1991 #3588 ban -
atomaty #3585 kajaklónozója nincs senkinek??? -
#3584 1,kavicsokat ahol a mobiltelefonod van (saját holmik között) na az alatt van egy simoleon jel arra ráhúzod a kavicsot és eladja!
2,van kávéfőző a háztartási gépek között! -
#3583 Hi @ all
1. Az lenne a kérdésem, hogy a talált kavicsokat, drága köveket hol lehet eladni
2. Az energiám csökkentését nem lehet valahogy lelassitani esetleg mivel lehetne fenntartani, hogy ne merüljön le olyan gyorsan, régebbi verziókba volt kávéfőző, de itt nem találtam
-
#3582 elöszőr is a simsnek minimum FIATAL FELNŐT-nek kell lenni... aztán mondjuk számítógépen van olyan opció hogy KÖLTÖZÉS -
Neton #3581 Hogy a rákba lehet elköltöztetni a családot egy nagyobb házba? Nézem a Lesson-nél, hogy hogy kell, de nem találom meg azt az ablakot. :S Help?! :D -
szaba16 #3580 lehet, azért nem, mert feltört változat :) -
#3579 Tényleg, és mi van azzal, hogy a mozinál valódi plakátok jelennek meg?? Nem úgy volt hogy lesz? :D -
szaba16 #3578 bebaszva animáció :D
Viccesre meglehetne csinálni viszont, de tényleg csak viccesre.. és akkor másnap a Simek számolhatnának a következményekkel:
rossz közérzet: rossz munkahelyi teljesítmény, stb.
és próbálnánk ki X-elni az alvást, de a játék nem engedné és délután 4 óráig aludna, így elkésve (jobb... vagyis, rosszabb esetben
) a munkából. :D -
#3577 Lehet, hogy azért, mert 12+ os a játék! -
CamelX #3576 Hát jaja :D bár legtöbbnél gyümilevet ír ki. Jó lenne azért ha 1 kieg-hez 1 sörcég is betársulna szponzorként + 1 bebaszva perk :D nem is értem ennél hogyhogy nem jöttek szponzorok, amikor viszik mint a cukrot, világszerte -
#3575 bárszekrény - frissítő ital :D Végülis bármi lehet ;) :D -
CamelX #3574 Hát az getzi érdekes lenne :D kizárt szvsz még Moddal se tudnám elképzelni. Viszont az nagy kár h pia nuku az egész játékban. jó tudom, kicsik is játszanak, de ha már van 1 terrorista csávókám az nehogymár csak gyümilevet tudjon felszolgálni... :P -
#3573 Sziasztok. Nem tudja valaki hogyan lehetne azt megcsinálni,hogy FPS nézetbe tudjak váltani? Mint a CITY LIFE -ban? -
#3572 Hol is?
(link pls) -
Coolfire #3571 Ja a másikba,bocsesz..:) -
Coolfire #3570 Hol? -
#3569 Van Riverwiew csak megfelelően frissített verzió nincs, ami alá felmenne... -
atomaty #3568 de, kidobhatod a kukába, azt engedi...én a kinti nagy szemetesbe szoktam hajítani -
#3567 A csendes az olyan mint eddig volt: gyűrű puszi, ennyi.
A másikat még nem sikerült összehoznom. :) -
#3566 tényleg, ha a srácom kiköltözik a csajával (megvolt az eljegyzés, nagyon vicces egyébként, mert itt többen írták, hogy problémájuk van a házasággal, nekem nem volt, igaz gyerekkori barátok, ughgyanakkor mielőtt megkérte volna a csaj kezét, egy hétig rá sem nézett, nem is beszéltek, mivel akkor kezdett el melózni, és meló, kert, szerelés mellett max aludni volt ideje) akkor automatikusan átvált rájuk, vagy csak bekerülnek a falunál a gyűjtőbe, és nekem kell majd családot váltani?
érdmes egyébként házassági bulit csinálni? (nagy kedvem nincs hozzá) vagy mehet a csendes is? -
#3565 moveobjects-ről jut eszembe, emlékeim szerint azt igérte az EA, hogy akár segíthetünk is a simünknek, tehát nem lesz fontos pl. mosogatnia, ehhez képest, én nem tudom kitörölni a szennyes edényt, sem elmosni -
atomaty #3564 nekem volt kampechalas tavam, és ott nap közben is tudtam fogni őket, sőt, még csali se kellett hozzá, bár úgy kicsit nehezen akadtak horogra...
nem tudja valaki, hogy hogy kell használni a kajaklónozót? -
Itt Évi #3563 nyah, egy megoldást találtam a hangproblémára. Nekem is eltűnt a hifi hang meg vásárlásmód ststb.teljes tiszta lappal kell kezdeni, a játék kezdetén általában még van hang, nekem is csak egy idő után ment el. a sim akinél nem volt zene, teljesen kiköltöztettem a családtárolóba, Új életet kell kezdeni amennyire lehet. Igyekeztem sűrűn menteni, és a hüe ahogy elkezdett gitározni, meg ment egyszerre a hifi is elment a hang :S kiléptem mentés nélkül és betöltöttem azt a mentést ahol még volt hang, és gitároztam megint, de már nem ment el, szal valami hibás interrakció miatt zavarodik be a hang kétszer úgyanúgy biztos hogy nem. már egy ideje bármit csinálok még nem ment el a hang, de ha el fog akkor biztos nem mentem el hang nélkül mert akkor soha nemtom visszavarázsolni :D szal mindig legyen egy olyan biztonsági mentés ahol van még hang, a véglegesig ennyivel lehet védekezni a hagnhiba ellen. a pénzt meg megoldottam, mivel az elköltöző sim nem visz pénzt magával, csak ha aktív háztartássá változtatom(de akkor az egészet elviszi) így vigye az egészet, egye meg, az alapcsaládnak meg vettem egy drága szökőkutat(50ezer), amit ha játszanék velük eladok és lesz megint 40ezer simonjuk, mivel lelop belőle egy bizonyos százalékot.akivel meg épp vagy elviszi a maradt lóvét és mindenkitnek jut marad is.nha! :D -
Coolfire #3562 Bár a kampechalat azt hiszem nem fogom ki angyalhal nélkül.Na eddigi tapasztalatom szerint,ez az egy "csalis" hal van.Kíváncsi leszek,mennyit von le a "vonalamból",habedobok egy löket Ambróziát.:)Azért a 2-ben könnyebb volt fiatalodni.Tényleg itt nincs olyan hogy "ajándékozás"?Mert ha idegennek akarok adni valamit,akkor nem tudok.Ha irányítható a sim lerakom és felvetetem vele. -
Coolfire #3561 Nem kell hozzá csak műcsali,meg skill.:) -
Coolfire #3560 Nekem olyan volt,hogy az egyik simet kipicsáztam,és elvitte az összes kápét. -
Coolfire #3559 Meg azért nem jó érzés,ha a simünk szinte a nulláról tollasodik meg?:) -
Coolfire #3558 Ez igaz,de szerintem akkor is rontja a játékélményt.Kivéve a MoveObject-et.Apropó ezt a 3-ban is lehet használni? -
#3557 egyet ne felejtsetek el
mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik
ha be akar csalni pénzt, és a játék így is örömet okoz neki, akkor tegye -
#3556 Nem. Pc! -
#3555 De ez PS3 nem? -
#3554 Akit érdekel egy eredeti gyűjtői változat:
sims3
(faszán berendeltük 2x asszonnyal :(( -
#3553 Ennyi erővel használhatsz pénz csalást is, csak semmi értelme... legalábbis szerintem.
Ha van olyan játék amit értelmetlenné tesz a csalás, akkor ez biztosan olyan.