no-warez.gif
  • Ironman2
    Van már info az Egyetem kiegről,de sajnos spanyol nyelvü,igy a googlével voltam kénytelen leforditani.Aka nem akarja ne olvassa el:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Az ő tizenéves fia (vagy zseniális gyerek) áll készen arra, hogy független és megtalálják a saját útjukat az életben. Vigye be az első lakás, vagy kap egy szobát a diákok kollégiumi, szerezz új barátokat, és élvezze a különféle tevékenységek az egyetemen ... és azon túl.

Fizessen meg egyetemi ösztöndíjak, támogatások, illetve futás mögött részmunkaidős állást. Koncentrálj a szerzés jó minőségű, kapcsolja be bulizás, vagy talál egy egyensúlyt tanulmányok és bulizás, a munka és a társadalmi életben. A sok egyéni Sims az egyetemen, sok lehetőség van, hogy gondoskodjon egy találkozót, vagy indítson romantika ... ideértve eléri az oltáron. Csatlakozz a titkos társaságok és szervezetek.

Válassza ki a kívánt tanulmányi és ismereteket szerezni, hogy fog elérni a kívánt karrierjét. Küldjön Sims felnőttek az iskolába, hogy megváltoztassa vagy előre a jelenlegi karrierjét. Mind a fiatal, igen, hajlandó tanulni, mint egy felnőtt akar emlékezni az iskolai év ... Az egyetem vár rád!

Sims független lesz, és elkezdte saját életük / háztartás.
    Személyre a kollégiumi vagy apartman.
    Válasszon egy tanfolyamot, hogy tanulmányozza és részt osztályok alapuló képességek, hogy a Sim akar javítani.
    Tanórán kívüli tevékenységek: Ismerkedés, sport, események. Csatlakozz szervezetek vagy titkos társaságok.
    A főiskolát végzettek kapnak munkahelyet, prémiumok és a szakmai szinten magasabb béreket.
    Az új szakmák aktív Régészeti és Simologia vezetnek lehetőséget kívül az osztályteremben. "