44549
-
#33473 Sosem teszem kicsire a játékot.:) -
Ironman2 #33472 Ja igazad van.Ablakban kéne ahhoz futtatni.Amúgy kilőttem az explorert,és láss csodát,továbbra is müködik az üzenőfal,és az acsik(medálok) is megvannak,most hibátlan is volt a játék.Csak még a vsyncet kéne bekapcsolni az nvidiában,mert így elég pocsék forgatás közben látszik ahogy kirajzolja a képet -
#33471 Akkor miért teszitek kicsire a játékot? Én sosem szoktam amikor játszom.. Ha valami kell, telefonon megnézem.. -
Ironman2 #33470 Na kilőttem az explorert,kiváncsi vagyok mit ir ki -
#33469 Szerintem inkább tényleg is azért vágott ki, mert unta, hogy menet közben ki-ki leskelődtél...megsértődött!!! -
#33468 Ja, azt nálam is szokta csinálni: Hogy kivág az asztalra időnként amikor kilépek csak úgy nézelődni ment közben...DDDD -
Ironman2 #33467 Mivan ha kiszedem az explorert? Akkor rinyál a játék majd? -
Ironman2 #33466 Asszem az lesz,de az is lehet hogy megint nem tetszett neki hogy kiléptem közben -
#33465 Én inkább anélkül játszom... -
#33464 Az az italautomata is ami volt a 2. részben azt is játékosok készítették hozzá.:) -
Ironman2 #33463 Jól lefagyott a game,hogy rohadjon meg!!!! Az NPC-k meg kisfelbontásúak voltak.Mindezt azért mert megint bekapcsoltam,az üzenőfalat -
Coolfire #33462 Ami Vasember "fordításában" van,az mind volt már.Pár apró cucc,mint az étel-ital automaták,rucik,hajak etc..de a magja,ösztöndíj,titkos társaság,jobb melók új munkahelyek,ösztöndíj etc.. nem változik.
De jan. 8-án lesz chat,majd elkezdik csepegtetni az infókat.Meglátjuk.:) -
#33461 4 kép alapján ezt nem lehet leszűrni. Eddig minden kettesből átvett kiegbe volt vmi újítás. -
Coolfire #33460 1:1 copy...én szerettem az egyetemes kieget a második sorozatban.De itt tuningolhattak volna még egy picit rajta. -
Ironman2 #33459 A kindle fire,az viszont tablet -
Ironman2 #33458 Na le is töltöttem a 4 db iphonet,mert packageban is megvan,nem kell kinlódni a telepitéssel -
#33457 nekem azon csak online társasági játékot lehet játszani, olvasni meg vásárolni. -
Ironman2 #33456 Ja,most nézem hogy az Iphone az nem disz,hanem rendes telefonként müködik a játékban:
http://www.freshprincecreations.com/ts3electronicspg.htm -
Ironman2 #33455 Ami a store-ban van az olyan is.Nekem eredetiben van meg,pont azt vásároltam le a simpointjaimból -
Ironman2 #33454 Meg ez se piskóta:
-
#33453 a multi tabnak meg olyan funkcióinak kéne lennie, mint egy számítógépnek... -
#33452 iPhone van elvileg hozzá, ami felülírja a mobiltelefont. -
Ironman2 #33451 Az ipadja még mindig tetszik freshprincének.Kár hogy csak disz,a multitab helyett be lehetne rakni valahogy -
#33450 Ráadásul még a másik készítő ki sem adta a műveit..DD -
Ironman2 #33449 Az jó! Karácsonykor szeressük a halakat úgyis! DD -
#33448 Akad bőven... Van elég "hal a vízben" még.. -
Ironman2 #33447 Van még olyan tipus amit nem csináltak meg? -
#33446 -
2012 Mercedes-Benz SLK55 AMG -
Gólya #33444 érti azt Joschka:) -
#33443 Ugy érti nagyon hasonlit a Sims 2-es Egyetem kieghez ! :D -
#33442 Kísértet?!!!! -
Gólya #33441 ez kísértetiesen hasonlít a ketteshez... -
Ironman2 #33440 Ahogy felrakják angolul már nyomom is.D -
#33439 eredeti szövget is légyszi, mert ez számomra felfoghatatlan -
#33438 Szerintm ez csak a campus... tiszta ELTE BTK :D -
Ironman2 #33437 Szóval lesznek apartmanok rendesen is -
Ironman2 #33436 Van már info az Egyetem kiegről,de sajnos spanyol nyelvü,igy a googlével voltam kénytelen leforditani.Aka nem akarja ne olvassa el:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Az ő tizenéves fia (vagy zseniális gyerek) áll készen arra, hogy független és megtalálják a saját útjukat az életben. Vigye be az első lakás, vagy kap egy szobát a diákok kollégiumi, szerezz új barátokat, és élvezze a különféle tevékenységek az egyetemen ... és azon túl.
Fizessen meg egyetemi ösztöndíjak, támogatások, illetve futás mögött részmunkaidős állást. Koncentrálj a szerzés jó minőségű, kapcsolja be bulizás, vagy talál egy egyensúlyt tanulmányok és bulizás, a munka és a társadalmi életben. A sok egyéni Sims az egyetemen, sok lehetőség van, hogy gondoskodjon egy találkozót, vagy indítson romantika ... ideértve eléri az oltáron. Csatlakozz a titkos társaságok és szervezetek.
Válassza ki a kívánt tanulmányi és ismereteket szerezni, hogy fog elérni a kívánt karrierjét. Küldjön Sims felnőttek az iskolába, hogy megváltoztassa vagy előre a jelenlegi karrierjét. Mind a fiatal, igen, hajlandó tanulni, mint egy felnőtt akar emlékezni az iskolai év ... Az egyetem vár rád!
Sims független lesz, és elkezdte saját életük / háztartás.
Személyre a kollégiumi vagy apartman.
Válasszon egy tanfolyamot, hogy tanulmányozza és részt osztályok alapuló képességek, hogy a Sim akar javítani.
Tanórán kívüli tevékenységek: Ismerkedés, sport, események. Csatlakozz szervezetek vagy titkos társaságok.
A főiskolát végzettek kapnak munkahelyet, prémiumok és a szakmai szinten magasabb béreket.
Az új szakmák aktív Régészeti és Simologia vezetnek lehetőséget kívül az osztályteremben. " -
#33435 én is szoktam mentegetni, de most valahogy elfelejtettem -
Ironman2 #33434 DDDD