no-warez.gif
  • Adam5
    Kipróbáltam és bejövős (akárcsak az előzők), de azért lenne egy érdekes tapasztalatom így 1 napi játék után.

Megkreáltam a simemet, beköltöztettem és szereztem neki egy állást. Majd pedig egy kis időnyi játék után átadtam a pályát az öcsémnek, mert ő is nagyon kiváncsi volt már rá. Ő szintén készített egy simet, beköltöztette, játszogatott stb. Majd pedig átküldte a simjét hogy látogassa meg az enyémet, hogy ezt a funjciót is megnézzük milyen. Erre jött a nagy wtf...ugyanis meglepődve tapasztaltuk hogy szerencsétlen csávókám úgy tűnik nagyon egyedül érezte magát ezalatt az 1 óra alatt...mert zsenikém ÖRÖKBEFOGADOTT EGY CSECSEMŐT. Teljesen magától...Először csak a padlón fetrengtem a nevetéstől..de aztán a fejemet fogtam. Mert most itt van szerencsétlen 25 simoleonnal, egy újságkihordó állással és egy csecsemővel. Ráadásul ahhoz hogy munkába menjen, kell a nanny, ami megint csak pénz. Na mind1. Kirakni (vagy hasonló) nem akarom, nincs szívem. Majd megoldjuk valahogy .

De azért elgondolkodtat a dolog...nem adtak egy kicsit túlságosan is nagy szabad akaratot a simeknek xD? (függetlenül ettől a kis "malőr"-től, mint már mondam, bejövős a játék :-)