44549

no-warez.gif
  • Itt Évi
    Adam, én is kérdeztem, hogy mit csináljak, van e árvaház a játékban, de senki nem segített, nem tudtak :D nekem is ugyanígy míg mással nyomtam odapottyant egy kölyök a csajomhoz :D .....én úgy pateroltam ki, hogy beköltöztettem egy másik simet a tárolóból, majd azt elköltöztettem gyerekkel együtt, így nem lettem gyilkos és még plusz 16ezer simoleonom is lett :P viszont az enyém nem örökbefogadta a gyereket, hanem egy másik sim hagyta az ajtóm előtt ...
  • Niimo
    Huh... Gondolatok...

Sikerült elérni a életre szóló vágyat... ez már másra nem megváltoztatható?

A tudományos szakma 10-edik szintje után lehet tuningolni a cuccokat (nagyobb hatásfok, pozitív hatások, szebb kinézet)

Kajáláshoz (ha nem főzésképzetség a cél) legegyszerübb megenni valami gyümit az eszköztárból.

• Coolfire
    Szerintem a banner sokkal jobb,és olyan kis pofás fórumot akartam,mint a Spore.Csak valaki lenyúlta az accom...
  • Coolfire
    Mindegy,valaki magáévá tette itt .
  • karajjj
    jó, csak teljesen felesleges :D
  • szaba16
    nézd meg a családi eszköztárba, hátha ott lesz.
  • tommygear
    ha meghal egy sim hova lesznek azok a cuccok amik náluk voltak?
  • Adam5
    Oh, köszönöm szépen :)!
  • rage
    Hát, a banner mondjuk, jó...
    :-)
  • Coolfire
    Ez,ha végleges lesz,és nagyjából mindenkinek tetszik,akkor ez lesz a topik.:)Ne csak a warez legyen már igényes.:))De amúgy legalább a banner jó?
  • Fabio Capello
    a szabad akarat szintjét a beállításokban tudod változtatni :)
  • rage
    Ez meg minek ?
  • Adam5
    Kipróbáltam és bejövős (akárcsak az előzők), de azért lenne egy érdekes tapasztalatom így 1 napi játék után.

Megkreáltam a simemet, beköltöztettem és szereztem neki egy állást. Majd pedig egy kis időnyi játék után átadtam a pályát az öcsémnek, mert ő is nagyon kiváncsi volt már rá. Ő szintén készített egy simet, beköltöztette, játszogatott stb. Majd pedig átküldte a simjét hogy látogassa meg az enyémet, hogy ezt a funjciót is megnézzük milyen. Erre jött a nagy wtf...ugyanis meglepődve tapasztaltuk hogy szerencsétlen csávókám úgy tűnik nagyon egyedül érezte magát ezalatt az 1 óra alatt...mert zsenikém ÖRÖKBEFOGADOTT EGY CSECSEMŐT. Teljesen magától...Először csak a padlón fetrengtem a nevetéstől..de aztán a fejemet fogtam. Mert most itt van szerencsétlen 25 simoleonnal, egy újságkihordó állással és egy csecsemővel. Ráadásul ahhoz hogy munkába menjen, kell a nanny, ami megint csak pénz. Na mind1. Kirakni (vagy hasonló) nem akarom, nincs szívem. Majd megoldjuk valahogy .

De azért elgondolkodtat a dolog...nem adtak egy kicsit túlságosan is nagy szabad akaratot a simeknek xD? (függetlenül ettől a kis "malőr"-től, mint már mondam, bejövős a játék :-)
  • Coolfire
    Ehhez mit szóltok?Jó lenne?
  • tenkenorman
    Nah. Az a szitu hogy a simemnek, a csajnak volt két napja az öregségig. Ezalatt öszejött egy csávó-val összeházasodott, öszeköltözött, és szült két gyereket. Öregkora előtt még a nemkicsit jóbőr bejárónőt meghúztam, ettől kiakadt az asszony de sebaj. Miután megvolt, pofánvágtam, kritizáltam a családját, a kinézetét majd elküldtem a francba:P másnap ugyan úgy jött takarítani:D. Pár kép a "kis" házam-ról.
    ---

---

---

---

---

---
  • Coolfire
    Ez a kapmechallal az ambrózia recept összetevője.Ha készítel viszafiatalít(mint a Sims 2-ben az életelíxir)csak itt kicsit körülményesbb összehozni.Teljesen random fiatalít,van akit a "csík" elejére visszarakott,volt aki csak pár napot fiatalodott.
  • Blinkye
    mire is jó ez? kajáztam egyet de semmi.. vagy ez kelti fel a szellemet?
    Meg lemásztam katakombákba de nem történt semmi.. talált a birka ezüstöt meg játékmackót asszem :D
  • Coolfire
    Na végre lett ilyenem is..:)
  • rotator
    Ez azért durva.
  • Carlos
    Sehol.
    Ezeket értem eddig el. :D
    Szerintem most majd a politikai karrier jön. :D
    Pénz már nem kell, de a sportoló eddig nagyon magasan viszi a pálmát anyagilag. 1 nap kábé 1500, plussz a meccspénz és még lehet autógrammot is osztogatni, meg a hirdetési cucc 500-ért. Szóval imba...
  • karajjj
    tegnap is volt már ilyen valakinek
  • Cowek
  • FZoleee

fiú vagy lány... ez itt a kérdés
  • tomzoo
    Kösz!
  • KNORBI
    CTRL+SHIFT+C -> moveObjects on és átmész építés módba. Aztán off a kikapcsolás
  • Coolfire
    Az edzettség lehet,hogy a maximumon van,de nézed a jártassági naplót is?Igazából akkor fullozol ki egy skillt,ha-most ugye az atlétikáról beszélunk-megvan a kocogás,bio és a súlyzózás.
  • Coolfire
    1.Bemégy kertész órára(400),vagy előfordul,hogy kedvetményes
    2.A Parkban,temetőbe,halastavaknál etc...találsz magocskákat felveszed,otthon pedig az inventoryban rákattintva elülteted(bár van olyan mag,aminek magas skill kell).
  • tommygear
    veszel a boltban paradicsomot és elülteted, vagy a városban kóvájogva találhatsz különböző magokat
  • tomzoo
    Valaki rájött már h, hogy lehet kitörölni vhogy az odaragadt hűtőket?:D Annyira idegesít ott a szoba közepén...
  • Denisse91
    egy nagyon alapvető kérdésem lenne: kertészkedni hogy kell? Paradicsom, stb. ilyenekre gondolok. Építésmódban nem találtam ilyen növényeket.
  • tommygear
    ezeket hol nézed meg?
  • KNORBI
    Mivel megvettem az atom húgyhólyagot a simeknek, így nem kell wc-re menniük. Már mindent megtettem, a csalásokkal sem tudom kivenni a meggémberedett állapotból. Ha valakinek van tippje, ossza meg velem, köszi.
  • szaba16
    mégse, nincs olyan kód.. huhh, teljesen hülye vagyok. Pedig lemertem volna fogadni, hogy volt ilyen kód, és ki is raktam az oldalra...
  • Joybull
    Nekem a házassági bulin álltak be a meghívott simek. Nem akartak megmozdulni és haza sem tudtam küldeni őket. Aztán mikor már nagyon kellet wc-re menniük maguktól elmentek.
  • szaba16
    http://www.mysims.hu/index.php?oldal=sims3/infok.php#egyeb

itt a csaláskódoknál nézd meg a kódkat, valahol van olyan kód, amikor magához téríti a simeket.. reméljük működni fog.
  • derdani
    Hogy kell a simek között váltani?
  • KNORBI
    Sziasztok! Volt már valakinek olyan, hogy a simjei egyszer csak mozdulatlanná dermednek és abból az állapotból nem térnek magukhoz? Építés módból az élőmódba visszatérve nálam ez történt és teljes újraindítás után sem mozognak. Tud valaki megoldást?
  • Carlos
    Hmmm...Eddig nem találtam semmi jópofa dolgot a karrier jutalmak közül ami hasznos is lenne:
    1, Tudományos: kütyü amivel tulajdonságokat lehet adni a tárgyaknak
    2, Bűnöző/gonosz: a rablásoknál festményeket szobrokat zsákmányol
    3, Sportoló: autógrammosztás és hirdetés boltokban

Szerintem ezek jobbak, mint a sims 2-s tulajdonságfejlesztős cuccai, talán a 3 közül a tudományosé a legjobb, dehát van még pár hivatás.
  • uiztu
    Igen, de nem izmosodik tovább a sim. Úgyhogy gondolom, hogy maxon van.
  • karajjj
    hagyd rá...