no-warez.gif
  • Svenson
    Ó, több oka is van annak.

Szerintem téged még pólyában ringattak (vagy még azt sem), amikor én más simseztem. Magam se tudom, hány házat építettem már fel, és hány családdal játszottam. Én a Sims 1-gyel kezdtem, jó pár éve. Elhiheted, ha azt mondom, én már százszor meguntam a szimpla játékot, hiába jön bármilyen kieg, az alap ugyanaz, mint anno a Sims 1-nél.
    Végigvittem nem tudom, hány karriert, játszottam pénzkóddal és pénzkód nélkül, családdal és egyedülálló simmel, utaztam, kalandoztam, volt üzletem, járattam egyetemre simseket, generációkat neveltem, és így tovább.
    Építettem modern házat, kis házat, nagy házat, kreáltam simseket híres emberekből, stb.
    Megépítettem a saját lakásunkat, a régi panelt, majd a jelenlegit, a barátaink, szüleink házát, stb.
    A végén eszembe jutott, hogy merő nosztalgiából megépítem a nagyszüleim házát, és lőn. Mivel mindkét nagyszülőm vidéken lakott, ezért a régies stílus. A képen látható parasztház apai nagyszüleim házának a simses változata.
    Jelenleg a Dallas sorozat házait építem, Samanhta háza már elkészült, fel is raktam nemrég, most éppen Southforkot építem, de elég lassan haladok, már jópárszor átépítettem, és még a földszint sinxcs kész.

Ami a játékot illeti: ezekkel a házakkal nem nagyon szoktam játszani. Már csak azért sem, mert tele vannak egyedi tartalmakkal, legtöbbször elég nagyok is, és erősen szaggat a játék. Nemrég kipróbáltam, mennyi idő alatt ér el Ellie a ház egyik végéből a másikba: 1 sims óra volt, közben percenként megállt a játék. Pedig még az emelet nincs is készen!

Ha játszani akarok, többnyire gyári házzal játszom, csak átalakítom, pl. falakat festek, másik bútort teszek be, stb.

Válaszom hány százalékban bizonyult hasznosnak számodra?