no-warez.gif
  • lucifer9393
    Szia, örölünk, hogy a The Sims 3 terméket választotta.
    Nos, a kérdéseidre a válaszok: 1. Ebben én sem vagyok biztos, de bizonyos kódokkal össze lehet kötni egy "alapost" egy "alaptalan" házzal. Nyomd meg a ctrl - shift - c gombokat egyszerre, ekkor kijön fenn a konzol, ide kell beírni azt a kódot hogy "constrainfloorelevation false" "true" ha ki akarod kapcsolni, (vagy fordítva) ezzel a kóddal mozgathatod azt a talajt is, amire már építettél. Elvileg így megvalósítható, de én még sosem gondolkoztam ilyen bonyolult módszereken.
    2. Megveszed a könyvesboltban a receptet, majd rákattintasz Simed eszköztárára, ott megtalálod a könyvet. Katt a könyvre, és váalszd ki, hogy olvassa el. Minden recept megtanulásához kell egy bizonyos főzéstudás, ezt mindig a recept megvásárlásakor látod. A főzéstudomány értelemszerűen a főzéssel növekszik, de akkor is ha a főzőcsatornát nézed, vagy szakácskönyveket vásárolsz (nem recepteket).
    3. Szobalányt a telefonon keresztül tudsz felvenni: katt. a telefonra, hívd a szolgáltatásokat, és ott lesz :)
    4.Valaki edzője egy bizonyos atlétika szint után lehetsz. Edz keményen, és egy idp után (azt hiszem a 6. atlétika jártasság megszerzése után) kapsz egy üzenetet, hogy ezdhetsz másokat. Ilyenkor katt a személyre, és ott kell lennie egy ilyesmi opciónak, hogy edzés.
    5.Logikai jártásságot legkönnyebben sakkozással, vagy a teleszkópon keresztül csillagleséssel érhetsz el, de szintén vásárolhatsz a könyvesboltban direkt ezt a jártasságot fejlesztő szakirodalmat.
    6. Nem, nem csak egy városban lehet játszani, elkezdhetsz több játékot, de sosem lesz kapcsolat a különböző városokban élő Simjeid között. Tehát egyszerre csak egyben, viszont a főmenüben több játékot létrehozhatsz, és belépéskor kiválaszthatod melyikkel szeretnél játszani.
    Remélem elég világosan fogalmaztam, ha valami nem lenne érthető, kérdezz nyugodtan