Atilorn#26402
Sziasztok. Hosszú hónapok óta nem játszottam a játékkal, mert írtózatosan felbosszantott. Többször is előfordult olyan hiban, hogy hol több, hol csak egy simem beragadt. Valamikor láthatatlanok, de ott vannak, nem mozognak, a portréjukra sem tudok rákattintani. Van, mikor láthatóak, de egyáltalán nem mozognak. Van, mikor egy teljesen más sim jelent meg a helyén, aki járkál, csinálja a dolgát, de sem interakcióba, nem lehet vele kerülni, sem a képére nem tudok rákattintani. Emlékeim szerint a reset simet is használtam, nem vált be. Ha aszimeket kiköltöztetem, mejd vissza, ugyan úgy fennt áll a probléma, de ha utazásra viszem őket minden normális, de ha visszatérnek ugyan úgy szarakszik. Eddig csak úgy tudtam megoldani, hogy kiköltöztettem őket házastúl, kezdtem egy új játékot, majd visszaimportáltam őket. De ugye ilyenkor elvesztik az összes ismerőst. Most már ezt sem használhatom, mivel a két legidősebb fiú különköltözött, így már két család van. Legutobb, mikor bekövetkezett a hiba, a két fiúval játszottam. Mikor kiköltöztek semmi hiba nem volt. Egy idő után visszatértem az eredeti családhoz és robot családtagom helyett berakott egy random simet. Nem tudja valaki mi okozza a hibát. Folytathatnám egy korábbi mentést, de mint írtam többször is előjött a hiba.