no-warez.gif
  • Coolfire
    Nekem is "eredményes" napom volt.Azt sikerült elérnem,hogy a szobalány odaköltözzön,de semmi egyéb.Közben kiderült,hogy az adatlapomon meg valami Iluska van partnernek bejegyezve,de úgy hogy ellenséges viszonyban vagyunk.Áthívtam jól megvertem egy párszor,utána már partner nincs.Azt hittem ezzel meg van oldva,de nem.Megszületett a gyerek,erre rögtön pletyiztek,hogy zabigyerekem van.Otthagytam a csajt meg a gyereket és átköltöztem a kutyával egy másik házba.Volt még egy kívánságom,kiszúrtam egy aránylag jól kinézetű muffot,és szerelembe ejtettem.Na az meg le sem szart napokig,hiába volt piros szíves reménybeli partner.Áthívtam,jól levertem őt is,úh. ellenségek lettünk.
    Jövök-megyek és összetalálkoztam egy francia turista simmel.Beszélgettünk,vicclegeltünk etc..erre kiírja,hogy csillagjegy alapján illik a simemhez.Rögtön rá is moccant a simem,mert a csaj még egész jó bőr is.De közben meg hazautazott Franciaországba.Megpróbáltam meghívni vendégségbe,de nem lehetett,mivel nem voltunk még elég jó viszonyban.Na,akkor irány Franciaország.Elment a simem,ott áthívta a csajt,és kész is lett,mint a házi.Jól megfarkalta,a következő menetben teherbe ejtette és tartottak egy titkos esküvőt.
    Hát ennyi történt a mai nap folyamán.:)))