no-warez.gif
  • GazCamp3r
    kaptam egy olyan "küldit", hogy egyiptomba hatástalanítsak egy csapdát... ez hogy megy? elmentem oda, átjártam majdnem 2 piramist, voltak csapdák (ilyen tüzes bisz-basz a földön), de olyan opció, h hatástalanítás nem volt, csak olyan, h kikerülés, és akkor átvetődött rajta... :S

a nagy piramist nem volt időm teljesen átjárni, de jó nagy részét bejártam már :-/

más: régen elég sokat simseztem (első két résszel, meg pár éve még a harmadikkal is picit), de most előszőr próbálkozom meg egy kisebb család kezelésével, és elég nehéz egyelőre, de azért alakul a dolog... újszülött kisbaba elég sok odafigyelést igényel, meg a munkák összehangolása, stb... de már 4 csillagos sztár vagyok, az asszony meg 2 csillagos :P az a tervem, hogy egy nagy dinasztiát hozok össze, mármint most majd elpatkol ugyebár a két szülő, a gyerek meg megmarad, és akkor annak megint egy pár, megint 1 gyerek, és így tovább, hogy jó sok pénz legyen, és végre tudjak költözni... csávóm most űrhajós, és elvileg hetente 1x kéne bemennie, de most valamiért 3 hétig nem volt munka vártam, hogy akkor hétfő work, erre nézem, hogy 14 nap még O.o na ekkor döntöttem úgy, hogy irány Egyiptom :D