Flora2#22230
Célközönség: a vicc az, hogy ez egy tévhit, hogy a Simsszel tizenévesek játszanak főleg. Magyarországon lehet, hogy igaz, mert ez egy konzervatív ország, ahol a felnőttek méltóságukon alulinak meg időpazarlásnak tartják, hogy játékokkal játsszanak, és azt hiszik, ehhez nagyon fiatalnak kell lenni. De világviszonylatban, ha az egész Föld bolygót nézzük, (erről olvastam korábban) teljesen nagy szórást mutat, hogy mely korosztályok játsszák - gyakorlatilag minden korosztály benne van. Olyan modderek, cutom content-készítők és hackerek, akikről nagyjából tudom a korukat, azok mindenképpen a 30-40 feletti korosztály, sőt, nagymama-nagypapa korúak (mert pl. nekik már van idejük játszani, meg ruhákat-szomszédságokat csinálni és feltölteni, nem kell folyton dolgozniuk).
Legalábbis eddig így volt. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy ez a barbibabás Katy Perry-jelenség (aki tudtommal tizenéves célközönségre hajt) ez csak egy átmeneti kieg-re lesz érvényes, vagy ez egy új irány, és az EA úgy döntött, mostantól a Sims a tizenévesek játéka lesz. Mer akkor engem jól meglőttek. Meg elesnek a pénzemtől is, hehe.