Flora2#22051
Ez a betöltési idő nem is olyan sok, nekem volt ennél sokkal hosszabb is. Ha sokallod, akkor meg kell vizsgálnod, hogyan csökkentheted a játék méretét (játékméret alatt a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims3 mappa méretét értem, GB-ban, illetve ezen belül az adott város méretét is kell nézni (Saves almappán belül a város sims3 fájl mérete).
Nekem most csak 2 GB az egész The Sims 3 mappa!, ami roppant barátságos méret. Ha ennél neked jóval nagyobb, ne csodálkozz a hosszú betöltésen. A város méretét igyekszem 200 MB alatt tartani, afölött már elkezdődnek nálam az error 12-es mentési problémák (ez akkor jön elő, amikor már túl nagy néretű fájl a város, és olyan hosszú idő menteni, hogy kifut az időből, és sikertelen a mentés - ezért életveszélyes szerintem hagyni egy várost GB-nyira megnöveszteni).
Hogy hogy lehet egy város meg az egész Sims3 mappa méretét csökkenteni, arra van egy rakás trükköm, ha bárki kíváncs rá, jelezze, és akkor megírom.
Ja, és utóirat, én még 32 bit-es XP-n vagyok, és lehet, hogy ezért probléma nekem a méret; lehet, hogy aki 64 bit-es 7-esen van, annak ez már nem gond, és nőhet az égig a fájlmérete....