no-warez.gif
  • Flora2
    Úgy érted, hogy azokban a városokban, amik nem a Late Night kieggel jöttek, mert csak Bridgeportban vannak bárok meg diszkók?
    A többi városban is le lehet tenni ilyen mulatóhelyeket üres telkekre - egyrészt a Bridgeport-os bárok bent vannak a Tárolóban a közösségi telkek között, másrészt lehet ilyeneket letöltögetni mindenféle simses honlapokról, harmadrészt meg építhetsz te magad is diszkót, csak feltétlenül állítsd be a telektípust, amikor a térképnézetben rákattintasz.

Nekem magamnak viszont az a tapasztalatom, hogy más városokban hiába üzemelek be kocsmákat, bárokat, diszkókat, azokban soha nincs annyi vendég, mint a bridgeport-i bárokban, még akkor sem, amikor "hot spot" este van (vagyis amikor írja az újság, hogy ma este az a menő hely). Ilyenkor vannak nálam hárman. Bridgeportban viszont egy hot spot estén tízen.

Szerintem ez azért van, mert alapból csak Bridgeport van beállítva "city" / nagyváros típusú városnak, a többi csak "suburb", vagy "town", nem emlékszem, melyik, de a főmenüben, ahol a városok között lehet választani, látszik az ikon, hogy kis házacskás ikon van a városon, vagy felhőkarcoló. És szerintem a city úgy van programozva, hogy ott több sim bulizzon éjszaka. Úgyhogy, ha bulizós életű simeket tervezel, city típusú városban élj (van ilyen letölthető is).