Coolfire#2124
Igen az is jópofa,hogy ha ismered azonnal szóba elegyedtek bárhol.:)Én az első zabigyerekemet a főnökömnek csináltam.Még jó,hogy gyerektartást nem vonnak,így is tengődik a simem.A Nekrológíró nem fizet valami jól,valamiért a teljesítményem mindig piros,hiába zöld vigyorgó a hangulatjelző.Ezért szoktam a parkaban pénzért gitározni(5 skill felett),regényeket írni a számítógépen,keresgélni és eladni,horgászni,festeni.Laptopot még mindig nem tudtam kihalászni csak lélekgyertyát és egy törp urat.Pedig Zombi kollégától jó tippeket kaptam.:)Van már 4 oklevelem,megnyerem az összes versenyt(ha elindulok),én is minden apró kis feladatot megcsinálok.Az is jópofa mikor a nyers drágakövet postán el kell küldeni csiszolásra.De ami egy kicsit extrém,hogy a simem kleptomániás is,magyarul mindent ellop ami az útjába kerül.Egy sírkövet vagy egy autót,hogy küldjek vissza postán?:)Ültem már többször is börtönben,elkaptak hackelésért,meg ilyen apróságok.:)
Egyszóval zseniális,öszetett játék lett,főleg a "személyiségmixer",és az egyből átvett hírek,feladatok meg ilyenek miatt.