44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Ehehh..perverz japcsik,már csinéltak nudepatch-ot:)
    patch
    You'll find the file you need to replace in Game\Bin folder (called Shaders_Win32.precomp) - just backup that file then overwrite with the censor hack one.

Works great.
  • Mike at home
    át
    ha akarod, megcsinálhatod
    én ehhez lusta vagyok :)
  • Mike at home
    a munkateljesítményhez egy csomó minden kell, nem elég a hangulat
    de gondolom ezt te is észrevetted már
  • Lord RZA a PUNK
    köszi Flora
  • Mike at home
    kapcsold ki a hangot teljesen, és akkor enm hallod, hogy nincs zene :)
  • Flora2
    Párszor leírtuk már: nem, nem kell új várost kezdeni, ha új simet akarsz létrehozni ugyanabban a városban.
    Bal alsó sarok hárompöttyös gomb - Város szerkesztése - igen, kilépek mentéssel - Várostérkép - bal alsó sarokban: Váltás másik aktív háztartásra - biztos, hogy váltod az aktív háztartást? igen, biztos - utána megjelenik 3 új lehetőség, köztük az Új sim kreálása is, és az is, hogy a térképről választhatsz a már meglevő, házakban lakó default családok közül is.
  • Coolfire
    Úgy legyen..én is ebben reménykedem,mert egy kicsit szegényebb lenne nélküle a játék.
  • Mike at home
    arról nem beszélve, hogy én alapból leveszem az audio hardver gyorsítást, mégis néha visszamászik, úgyhogy nem árt ellenőrizi néha
  • Coolfire
    Csak a Reloaded ezt elfelejtette említeni,bár az is lehet,hogy mikor a kiszivárgást megtudta az EA(mikor a youtuberól az összes homemade videót leszedettk),akkor kezdte el a gyanútlan userek gépét bombázni.:)
  • Coolfire
    Igen mert küldeni akart az szerver egy szatyor triggert.Szemét ez az EA.Ki akar b@szni a békés warezolókkal.:))
  • Mike at home
    azt amúgy is érdemes levenni
  • Coolfire
    Na átgondoltad a kipofásítási javaslatomat?:)
  • CamelX
    Emígyen legyen várom a news-okat
  • Mike at home
    tudod mit, rendben, adják hozzá a tartalmat pénzért, de akkor az alapjáték is legyen mondjuk csak 10 USD
  • Mike at home
    nekem a sygate nem is egysuer jelzett
    de nem engedtem neki semmit :)
  • Coolfire
    Igen az is jópofa,hogy ha ismered azonnal szóba elegyedtek bárhol.:)Én az első zabigyerekemet a főnökömnek csináltam.Még jó,hogy gyerektartást nem vonnak,így is tengődik a simem.A Nekrológíró nem fizet valami jól,valamiért a teljesítményem mindig piros,hiába zöld vigyorgó a hangulatjelző.Ezért szoktam a parkaban pénzért gitározni(5 skill felett),regényeket írni a számítógépen,keresgélni és eladni,horgászni,festeni.Laptopot még mindig nem tudtam kihalászni csak lélekgyertyát és egy törp urat.Pedig Zombi kollégától jó tippeket kaptam.:)Van már 4 oklevelem,megnyerem az összes versenyt(ha elindulok),én is minden apró kis feladatot megcsinálok.Az is jópofa mikor a nyers drágakövet postán el kell küldeni csiszolásra.De ami egy kicsit extrém,hogy a simem kleptomániás is,magyarul mindent ellop ami az útjába kerül.Egy sírkövet vagy egy autót,hogy küldjek vissza postán?:)Ültem már többször is börtönben,elkaptak hackelésért,meg ilyen apróságok.:)

Egyszóval zseniális,öszetett játék lett,főleg a "személyiségmixer",és az egyből átvett hírek,feladatok meg ilyenek miatt.

Na most már befejeztem az ömlengést,kérdezz!!
  • akyyy
    GameSpot Forums - The Sims 3 - Music problem
    - 2 látogatás - 12:00 - [ Oldal lefordítása ]
    23 May 2009 ... For some reason the music in create-a-sim and creating lots/buying furniture or even viewing town is silent, the sound effects work but the ...

ezt írják gamespoton, google szerint, de törölték a topikot, eltárolva nincsen, pedig lehet leírták a megoldást:D ugyanez van nekem is.
    városlátogatáskor, épitkezéskor, valami eseménykor, simlétrehozásakor, meg magnóból snincs semilyen zene. tévébe van.
  • Mike at home
    ird be újra
  • Mike at home
    Roppant ellenszenves az EA üzletpolitikája, nem hiszem el, hogy a 12 ezer forintos árbe nem fért bele volna az a pár bűtor, miért kell minden egyes set-ért, külön 10 USD-t elkérni, amig én leszek itt a hg megtűrt dolog lesz a ilyen warez, azzal a megkötéssel, hogy letöltési tippeket nem adunk senkinek, és az alapjátékot mindenki megveszi ;)

hg
  • akyyy
    cöööh
  • Mike at home
    jaj de jó az sg már megint :(
    szegény akyyy üzenete elveszett, helyette az enyém 2x
  • Lord RZA a PUNK
    sziasztok. csináltam egy simet magamnak és már pár napja játszom vele, épitettem egy fasza kérót is. szeretnék létrehozni egy másik simet is és berakni őt a városomba, viszont nem tudom azt hogyan lehetne megoldani, ugyanis ahhoz hogy egy új simet csináljak, új játékot is kell kezdeni ahol már nincsen meg se a régi simem, se a régi házam. Ötlet? köszi,
  • Mike at home
    szeva Sipöcz, jó újra téged itt látni!
  • Coolfire
    Azt kivették a fejlesztés során mert problémás volt.DE reméljük,fejlődnek valamit és majd a x-dik expansionba berakják.Az biztos,hogy az első kettőből is fognak dolgozni.
    Én pölö nem rég találkoztam a tragic Clown szellemével a temetőben,és jókat nosztalgiáztunk.
  • Sipocz
    Teljes lámasággal raktam össze az első simemet, de nagyon jól sikerült belehúznom a személyiségjegyekbe. Most már 2 simet koordinálok mert az összerakott megnősült (na ez is egy kaland volt amig találtam egy zsáner nem foglalt csajoskát Bélámnak, és persze kit?->hát a közvetlen kolléganőjét akivel aztán "nagyvéletlen" összefutott a városligetben:), pedig a melóban együtt dolgoztak:)). Valóban vannak -ha csak nem akarsz extravagáns simet- "kihagyhatatlan", illetve nekem kihagyhatatlannak tűnő tulajdonságok és a "barátságos" talán ezeknek is e legfontosabbika.
  • Coolfire
    Most itthon vagyok 2 hét szabin mit is csinálhatnék?A "sokakba" én is beletartozom.:)Egyébként nekem is jobban tetszik mit a mésodik rész.:)
    Hát azért az interakciók nem könnyűek,mint a 2-ben,mert nem elég sokra,ha viccelődsz,játszol,ölelgeted etc...
    Nekem az egyik tulajdonságom az 5-ből,a barátságos.Ergo,az a technikám,hogy kiismerjem a másik simet,magyarul mindent megtudjak róla.
    És így kezdek vele barátkozni,ha nem dagadt és kövér+ feketehajó akkor flörtölgetni is.:)
  • akyyy
    addig két hét, addig ne játszak, megőrülök xD
  • Sipocz
    Lehet hogy az csak ennek az "előzetesnek" a nyűge, vagy vmelyik későbbi patch majd kezeli. Valóban jó lenne egy a személyiségjegyeknek megfelelő körben auto feladná a következőt ha már vmelyik teljesült. Mondjuk a skillek is adnak még rengeteg elérendő célt.
  • Coolfire
    Majd a retailban..
  • Sipocz
    Szia Cool!
    Látom igencsak belemélyedtél a Sim3 világába:) - ez így helyes.
    Nagyon jónak tűnik így elsőre,
    -az egész világ nagyra tárult, már nem a telek a játéktér hanem a város közössége
    -olyan "szerepjátékos" lett, nekem baromi sok "küldit" ad a szakma és a jártassági kör
    - (sokaknak most megfájdul a lelke) a grafika az vmi gyönyör, egy naplemente a tengerparton az tényleg az (még élsimítás nélkül is:))
    -sok apró (vagy legalább is a Sims2-ben apró) és feleslegesnek tűnő cselekvés új értelmet kapott pl.: a könyvespolc lett a "világ közepe", az újság nem egy elsősorban kidobandó lom, a fogmosás 10-15 pontnyi jóérzés, a szeretett társ közelsége 50 pontnyi boldogság...... szóval óriási:)! (hát még aztán a szinezés-texturálás, szinte feleslegesen követelik a "cuccos kieg.-et", az szociális interakciók rész! hát az vmi eszméletlenül tuti->mondjuk így igazán könnyűvé is vált:))
  • Coolfire
    Tényleg ahhoz mit szólsz,hogy az "álom" ha beteljesül,nem változtatható,hanem "leszegecselődik".
  • akyyy
    Hülye nem vagyok, ha ott vagyok sincs zene, illetve ez nem magyarázza az építő, butorozó modban miért nincs zene, iletlve, ha a beálloiitásokban szeretném eghallgatni milyen zenék vannak a játékban, ott miért nincs,??
  • Coolfire
    Rovarokat bármelyik közösségi területen találsz,kijön a "gyűjtse be" opció és kész.Viszont van könnyebb megoldás is:ha van 40 v. 45000 pontod a hangulatdarabkádból,akkor vehetsz gyűjteményrendezőt.Ne ijedj meg,ha nem látod az inventoryba rakja,egy lepke a jele.Erre rákattintva kiválaszthatod,hogy minek a "lelőhelyét" szerertnéd látni.Városnézetben meg is mutatja.
    A második,horászós és alvós kérdésre nem tudom a választ.Nekem full szabad akaratra van állítva,úgyhogy mindig azt csinál amit akar,amíg hagyom.:))
  • Coolfire
    Ó bazdmeg de rég "láttalak".Őszintén mondom üres volt az összes sims fórum nélküled.:)Nekem személy szerint hiányoztak a magvas kérdéseid/válaszaid.:)
  • Coolfire
    Vazze nem tudok írni..
  • Coolfire
    Na szóval nem "bolti" az RLD verió,mert 1.0.615.00107 verzószámú.
    http://na.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/sims/sims3/patches/sims3_sku7_update_manifest.xml (by szaba 92)
    A véglegesnek 1.0.631.00107 kell lennie.Ergo,ez a változat valóban csak pre,nem kormolt az EA.Azért ne töröljétek le,mert a mentések szvsz 99,99%,hogy jók lesznek.És ehhez lehet majd az alább linkelt patchet-az elsőt-felrakni.Remélem Ragenek lesz igaza,nem lesz DRM,és csinálnak clonet belőle,mert akkor már rögtön patchelhetjük is.:)

Summs summsrum:nekem volt igazam,az első nap óta.Legközelebb higyjetek nekem
  • Pares
    Igen, ez is egy lehetséges megoldás a problémáikra. Nekem is be van kapcsolva ez, és lehalkul a zene, ha eltávolodom a hangforrástól, de ha ott vagyok, akkor szépen megy...
  • Sipocz
    Helló Népek!
    A holvan-holnincs zene szvsz. azért jelenik meg mert bekapcsoltad a "háttérben a zene kikapcsol"(vagy vmi ilyesmi) kapcsolót a hangpanelen. Csak akkor hallod a zenét ha a képernyő annak a térnek a metszetében van ahol a hangforrás is (vmi olyan, hogy ha ráközelítesz a zenebonás szobára akkor hallani fogod a zenét, ha "leengedett fallal", végső soron az udvarról vagy egy másik helyiség metszetéből figyeled a "simvilágot", akkor néma csend.
    Hogyan lehet elkezdeni az un. "gyüjtögetést" (rovargyüjtési roham jött rá az egyik simemre)?
    A beállítható cselekvés hosszúság (pl. hány órát aludjon, vagy hány hal kifogása után fejezze be a horgászást....) a játékban rögzitett fix érték vagy valahol én is megadhatnám->pl. látom hogy a gama alapértéke az 5 hal/horgászás, de mondjuk én szeretném 3 után abbahagyatni vele(persze nem úgy hogy meredten bámulva én számolgatom a halakat:)), vagy az alvásnál az opció hogy "teljes kialvásig", de én szeretném beállítani hogy 3 órát aludjál (persze ezt sem úgy hogy én stopperolom az időt) lehetséges-é?
  • CamelX
    Dááájóó :) észre se vettem ezt eddig :D thx zsír. Akkor nem lesz uncsi 1hamar a game :P
    Esőt meg nem csoda nem rakták bele, eléggé arra mentek h ne kelljen hozzá csúcsgép. Húgom is már napok óta kattog h el fog -e menni a gépén, ma jön a dvd-ért :DD
  • Coolfire
    Ezzel: The Sims 3 Language Changer a GCW-ről letölhető.Annyit csinál,hogy átírja a registryt.