Helló Népek!
A holvan-holnincs zene szvsz. azért jelenik meg mert bekapcsoltad a "háttérben a zene kikapcsol"(vagy vmi ilyesmi) kapcsolót a hangpanelen. Csak akkor hallod a zenét ha a képernyő annak a térnek a metszetében van ahol a hangforrás is (vmi olyan, hogy ha ráközelítesz a zenebonás szobára akkor hallani fogod a zenét, ha "leengedett fallal", végső soron az udvarról vagy egy másik helyiség metszetéből figyeled a "simvilágot", akkor néma csend.
Hogyan lehet elkezdeni az un. "gyüjtögetést" (rovargyüjtési roham jött rá az egyik simemre)?
A beállítható cselekvés hosszúság (pl. hány órát aludjon, vagy hány hal kifogása után fejezze be a horgászást....) a játékban rögzitett fix érték vagy valahol én is megadhatnám->pl. látom hogy a gama alapértéke az 5 hal/horgászás, de mondjuk én szeretném 3 után abbahagyatni vele(persze nem úgy hogy meredten bámulva én számolgatom a halakat:)), vagy az alvásnál az opció hogy "teljes kialvásig", de én szeretném beállítani hogy 3 órát aludjál (persze ezt sem úgy hogy én stopperolom az időt) lehetséges-é?