HiveMind egy játék, és ez is a neve annak az új Berkeley, Kalifornia alapú startup Wright is bemutatta ma egy exkluzív interjúban VentureBeat.
Az ötlet egy új evolúciós játék, hogy Wright hívások "személyes játék." Ez egy játék, amely testre is az egyes játékosnak, figyelembe véve szempontjait játékos valós helyzetet elemei a játéknak.
Ez nem könnyű fogalom megértéséhez, különösen azért, mert Wright nem írja le a játékot részletesen még.
"Ahelyett, kézműves játék, mint a Farmville a játékosok tanulni és játszani, akkor megtudjuk, Ön és a rutin, és bele, hogy egy formája a játék," mondta Wright.
Megjegyezte például, hogy lehet 50 különböző méretű, hogy egy személy, hogy lehet átvenni a adatgyűjtést. Néhányan azok közül, méreteit lehet helyfüggő, mint ahol van, ahol a barátai, és mennyi pénz van a pénztárcájában. Úgy hangzik, mint egy hátborzongató inváziója az adatvédelmi játék tudni, hogy mi van, de Wright akarja emelni a szórakoztató megosztása, és miért az embereknek talán ezen információk megosztását szívesen.
Szóval Will Wright költözött abból Bar Karma (ami nem hiszem, fogunk látni a második évad, sajnos ... rá egy új projekt - HiveMind. Elolvasása hosszú cikket VentureBeat , én azt kell mondanom, kívánok Will sok sikert, de nem hiszem, fogok venni egy részét. Nem tetszik az ötlet a játék körül, a személyes információk. Persze, tudom megosztani info alkalmi Facebook - de én nem 't használja fel rá, amikor a játék ... főleg játék a Facebook-on.
Nagyon szeretnék neki jönni vissza az EA és vegye ellenőrzése alatt a Sims sorozat, valamint a SimCity. Ő inkább lépni az új dolgokat, de őszintén szólva szeretném volna ragadt, amit ismert - az apa a szimuláció.