Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na kicsit még játék..azt irány a Balaton😊) Jó hétvégét mindenkinek..<#wave>
hogyne lehetne már...

Tetõtérben nem lehet falakat elválasztani? Ezt nem is tudtam

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kem001
Kisebb tetõkkel választottam el belül a teret, így teljesen zárt lett belülrõl. Kívülrõl meg nem látszik, hogy el van választva.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

kem001
Én így oldottam meg:

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

na..meghalt a simbotom.😞( és sehol nem találok egy rohadt palládiumdarabot sem..már feltúrtam az egész várost az áskával..és mi ez a képzeletbeli barát amit a gyerek kapott postán? ez életre kel valamikor??
Svenson
Valószínûleg. Bár pl. autós játékkal még mindig játszik idõnként. Azt nem unta meg.

Svenson
Én is terveztem már berendezést Simsben. Szerintem jó. Sõt, a Sims2-ben legyártottam egy csomó valódi lakást, a sajátunkkal kezdve.

Mike at home
hány éves? biztos kiöregedett belõle

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ln is mindig olyan házakat csináltam, melyekben magam is szívesen ellaknék 😊

multkor vakinek mondtam, hogy a lakását tervezze meg a sims-ben, elrendezés, bútorok
kigúnyolt 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Svenson
Pl. ez az All about style ez ilyen, és tök jók a ruhák.

Svenson
Igen, láttam, csak amikor rákattintok, kiír nekem mindenfélét, és nemcsak oroszul, hanem angolul is. A végén, ha nagy nehezen sikerül valahova kattintani, olyan oldalra visz, ahonnan csak akkor lehet letölteni, ha elõtte regisztrálok. Én viszont nem szeretnék regisztrálni sehova.
Amíg van olyan oldal, ahonnan regisztrálás nélkül is le lehet tölteni.

ne már...gurulsz lefelé az oldalon, jobb oldalt nem egész a közepén képekkel ott van, mit szeretnél😊 Навигация - ezt keresd😊

Svenson
Köszi, nézegetem.

Svenson
Ezt a másodikat tegnap láttam, itt tényleg vannak jók, csak hát az orosz nyelv... <#fejvakaras>

Ildooka
Itt is sok jó cucc van,menyasszonyi ruhák is: link

nekem sincs😊
gondolom, nem az ördögtõl való, ha más meg tudja csinálni, biztos menne nekünk is, de inkább meghagyom másnak az alkotás örömét😄

na egyelõre csak Lianát találtam de ez is nagyon jó gyûjtõoldal, meg ez is

nem igazán foglalkoztam esküvõi cuccokkal, de szerintem próbálj meg a googleval keresni
vagy nézz szét simses oldalakon
mindjárt megnézem a másik gépen, talán van egy-két ruhás oldalhoz link

Svenson
Amúgy nehéz Sims cuccokat gyártani? Fogalmam sincs, hogy kell azt.

Svenson
Hát ha van kedve...

Majd ha jön, mekkérdem, ha épp itt leszek. <#nyes>

Svenson
Ma is megkérdezem, hátha tud valaki válaszolni: menyasszonyi ruhákat tud valaki? Tegnap nem sikerült a Store cuccokat letölteni. Ha nekem nem megy magamtól, igénybe szoktam venni közönség segítségét (=fiam), de mostanában nagyon randán néz rám, ha csak megemlítem is neki a Simset. Pedig anno a Sims1-re még õ szoktatott rá. Még a Sims2-vel is játszott néha, de a Sims3-ra rá se néz, pedig akkoriban nagyon lelkesedett, hogy meg fog jelenni.

szerintem Joschkát lehet max. megfûzni ilyesmire...

Svenson
Ugye? Közben találtam még egyet. Már nem tudom, melyik rokonomnál melyik fajta volt, de mindegyik volt valahol. A legrégebbi gyanítom, nagyszülõknél.

kredenc3

Jó lenne, ha valaki tudna ilyet gyártani Simsbe valót. <#hehe>

Svenson
Ja, a chopperért irigykedem - de csak egy kicsit. <#vigyor5>

óóó...ilyesmi nálunk is volt - ha nem is pont ez a forma, de a lényeg ua.😊
és olyan isteni illat volt a fûszeres részében...tea, kakaó, kávé, cukor - szóval olyan különleges

ne már...nem olyan borzasztó az😊
nálunk meg hímtöbbség van...de gyakorlatilag elég jól megoldjuk a dolgokat...<#ravasz1>
elõször <#ejnye1>, aztán <#boxer>😄DD

Svenson
Modernebb változat:

kredenc2

Svenson
Valami ilyesmire gondolok:

kredenc

Svenson
Az jó, minden szerenád után Etûdök zongorára, avagy a Nagy Bumm. <#hehe>Bocsi.

Svenson
Én se vagyok zöldpárti, de akkoriban, úgy emlékszem, mindenhol ilyen zöld kredencek voltak a vidéki rokonságomban. <#nyes>

Svenson
Köszi. <#puszi>

én konkrétan a zongorával megszívtam..valaki próbálja már ki.ha szerenádot adok a csajnak zongorán..utána nem mûködik a zongora..csak olyan funkció van,hogy robbantsam fel..kitörölni nem tudom,mert állítólag használatban van.Legközelebb felrobbantom ,esküszöm😊)<#boxer>
Svenson
Na, az jó. 😊

csak ámulok😊) nagyon jó,bár a zöld nem a színem,fõleg nem a konyhában. de szívesen ellaknék élõben is ilyen házban..úgy érezném magam állandóan,mintha nyaralnék. Nagyon szuper a ház. Én meg simán vettem egy kész házat ami a városban volt,aztán azt kicsit átalakítgattam. Egy ilyen házat én hetekig építgetnék. De a chopper viszont nekem élõben is megvan😊DDD
Gólyának meg üzenem,hogy én hamburgerrel a kezemben születtem,azóta is büfézek😊DDDD Az építészethez tényleg hülye vagyok,élõben is.)DD Még jó,hogy van apuka aki építész és ezermester,és õ van elnyomva..DD több a nõ a családban,de azért megtûrjük😊DDDD<#crazya>
minden különösebb komment nélkül...<#eljen>

kezd csak el nyugodtan...mi se úgy jöttünk a szülõszobáról, hogy kész simház-tervrajzot tudtunk csinálni😊
mikor kezdtem az egyessel, nekem is csak gyári házaim voltak, meg ilyen sima kockák
aztán amikor a hites felfedezte az egyik letöltõs oldalt - leginkább ruhát, padlót, festéket kerestünk -, rájöttünk, hogy mi mindent lehet csinálni
csak bátran...😊

közben eszembe jutott, hogy még a kettessel játszottunk, volt egy oldal, ahonnan rengeteg ház tervrajzát lenyúltam...valós házak tervrajzai voltak - azt hiszem valami "legjobb házak" vagy valami ilyesmi volt az oldal címe - kategorizálva milliónyi ház stílusonként

tessék a belsõt is megmutatni - milyen dolog már ez?😄D
az ember lányát megöli a kíváncsiság😊

Mike at home
hû, én is rakok képeket mostani házamról 😄

Mike at home
közben rájöttem a megoldásra

testingcheats és utána CAS
és hopp, máris oda álltom az életszakaszt ahová tetszik
és akkor csalhat tõlem a geci gép

Svenson
Rakok fel pár képet (ha sikerül), hogy lásd, milyen egyszerû.

Retro-ház:

Szerintetek milyen lehet a Sims 3 konzolon?😊

Svenson
Mit creativity! Ez biznic. Csak a pénzt hajtják be, oszt jó napot.

Svenson
Pedig ez egyáltalán nem nehéz. Sõt, nagyon is egyszerû. Ennél sokkal bonyolultabb házakat szoktam építeni, jobban szeretek építeni, mint játszani.

lucifer9393
Ja le vagy nyomva <#mf1> csak poén 😛

egyébként KEM001 OKVETLENÜL hozz képet belülrõl is, megöl a kiváncsiság hogy tudtad megoldalin a szobák elválasztását... vagy nincsennek teljesen elfalazva? az ugy bena, mert nem tudna kufircolni a hálóban... mindig ott lesz a szégyenérzet...

IRON: igen, az animációk nagyon jók a kettesben, és igen, butorok nagy résézt is onnan szedték át...mocskok 😄 no creativity 😛

túl szõke vagyok én ehhez..nálunk apuka az építész.de õ nem simsezik😊DD<#pias>
kem001
Dehogy nem érsz, ne így állj hozzá! Anno saját házunkat megcsináltam benne, mivel pont házfelújítás volt nálunk, Sims jól jött!😄 Mostani ház amit csinálok, az meg egyik szomszéd háza. Úgy hogy csak nyugodtan állj neki építkezni, és majd mutass eredményt 😄

azt hiszem neki kell állnom építkezni.de én így szõkén a közelébe sem érek ilyen háznak.(( ügyesek vagytok..
azt a kurva..Sven,már bocsánat..de ez rohadt jó.... gratula..minden elismerésem!!!
Én meg most játszom a 2-vel,és a hajakat egy az egyben onnan emelték át.A butorok is ugyanazok,semmi különbség nincs.Az interakciók viszont zseniálisak.Egyszerüen nem lehet belekötni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11