Gólya#17737
eddig tetszik
majd holnap még hozok képeket
du. kezdtem egy új játékot az új városkában egy szingli simmel - majd később nézek valami állatot neki
annál a simemnél, akinél a képek készültek ugye van cica, kutya és ló - de ez így egyszerre sok...főleg, hogy a sim is új és tanulnia is kell, az állatokat is kell gondozni, összebarátkozni velük + az állatoknak is egymással...szóval nem könnyű
beállítottam a simemet a tudományos pályára...egyetlen szerencsétlen kertészkedés pontot három!!!! nap alatt tudott összeszedni...már erősen tépkedtem a hajam
a lovam meg teljesen kikészített:)
ugye igénye van a futkározásra, galoppozásra - oké, legyen...igen ám, de minél többet galoppozott, annál inkább igénye volt rá, tehát még többet galoppozott...és így tovább az idők végezetéig:)
végül már azt csináltam, hogy elküldtem a lovardába és kedvére galoppozhatott egész nap - közben evett, ivott is
már este hullafáradt volt, alig bírt hazatámolyogni, mégis mire kialudta magát, a galoppozása totál vörösben volt - hát mit kezdjek egy ilyen állattal? keltsem fel éjszaka és zavarjam körbe a városon?:)
így most visszaálltam egy simre és a többit majd meglátjuk:)