Glinda7#12563
Na, asszem én is rájöttem, hogy a múltkor mivel rontottam el a játékot, amikor egyszercsak megszűntek létezni a karaktereim.
Tegnap ugyanúgy jártam, csak azóta sűrűn mentegetek és kiléptem mentés nélkül. Szóval beírtam egy csalás kódot, mert a csajszikámnak kellett volna két barát és egy ismerős (vagy fordítva, nem tudom) ahhoz, hogy tovább léphessen karizma jártasságában. De hát kinek van arra ideje, hogy a meló meg a mindenféle egyéb feladatok mellett még rójja az utcákat és barátkozzon. Szóval beírtam a testingcheatsenabled true kódot, rákattintottam a postaládára, kijelöltem, hogy mindenki legyen az ismerősei, meg hogy szerezzen barátokat, aztán ki is kapcsoltam utána a kódot. Erre este újra kezdte, hogy amikor lefeküdtek volna aludni, akkor miután elalszanak hopp... hirtelen megint az ágy mellett állnak. Azt hittem a hajam kihullik! Egy szó mint száz elfelejthetem a csaláskódokat, mert valami miatt nem akarja. Jó mondjuk amúgy is csak ezt használtam volna, de hát nagyon nem izgat a karizmája, pont letojom. :P